33

Анонимен

преди 10 години

ЕС като едно улично псе лая, лая срещу Русия, накрая седна и подви опашка.

32

Западът капитулира

преди 10 години

Западът окончателно капитулира пред Путин! В бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено от Путин.

31

статисти

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

30

До 30

преди 10 години

Ай сиктер, бе ***! За какво да наложи тези санкции? За това, че един народ със сълзи на очите си целува руските си паспорти? А какво искате Вие - да му се посипят бомби на главите и ЕС да им налага своята "демократия"? Никой от Украйна не го е грижа за хората от Крим, както виждаш даже са доволни, ще получат някоя и пара за това. Защо не оставят хората на мира, какъв е този либерализъм, който насила се насажда? Където поискат, там ще си ходят. Особенно руския народ.

29

Сандо

преди 10 години

до колкото разбирам това са санкции не срещу Русия а срещу частни лица, или с други думи войната на ЕС е срещу Путин и неговото тясно обкръжение

28

Анонимен

преди 10 години

Ще се ежат зпадняците, пък ще клекнат. Който с Русия се е заял, хубаво не е видял. Комунистите бяха прави само в едно, че империализмът никога няма да се откаже от колониалната си политика и завоевателните си войни.

27

НФБ

преди 10 години

До СТРАНДЖАТАЩЕ СЕ НАЛОЖИ НЯКОЙ ДА СЕ ГРЕЕ С УИСКИ, ВИНО И БИРА ПРЕЗ ЗИМАТА....

26

Анонимен

преди 10 години

Това, което до момента спечелиха майдановците е, че загубиха цял един стратегически полуостров от територията на Украйна. И ако това не са политически *** и недалновидни ***?!?

25

Анонимен

преди 10 години

Нокага досега не съм гласувал не ме е интересувало кой управлява, но със сигурност бил дал глас за тая партия, която заяви за обявяване на референдум за излизане от ЕС и НАТО. За няколко години станахме най-големите мизерници не само в Европа, но и в нормалния човешки свят. Други отзад няма.

24

Анонимен

преди 10 години

А кога смешковците от запада ще наложат санкции на Украйна, където фашистите с преврат свалиха законно избран президент и правителство. Ще си го премести Путин от другата страна фара от санкциите им. То е ясно че ЕС е в разпад и нямат възможност за никакви икономически санкции.

23

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата на Украйна съобщава, че е установила имената на снайперистите (около 20 души), които са действали от сграда, контролирана от фашистите от "Десен сектορ". Снайперистите са украински граждани!

22

Анонимен

преди 10 години

До НедоумяващНе трябва ли малоумното ЕС да оведоми въпросните 12 на които е забранено да пътуват, че им е забранено да пътуват ???? ---------------- Защо пък да трябва? Те не трябва ли да четат Държавен вестник? :)))

21

Анонимен

преди 10 години

Майдана и снайперистите са легитимни, а референдум с над 70 % гласували, 93 от които са на едно мнение - не.

20

БАЧКАТОР

преди 10 години

Западните лидери налагат тежки санкции на Путин -вече не са му приятели във фейсбук:))

19

Анонимен

преди 10 години

А а а, на..рахте ли се мазни гейчета. Мишките, ще санкционират мечока.

18

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Ще се наложи *** да пие газ и петрол...

17

Анонимен

преди 10 години

и все пак

16

Ромпой? Кой е той??

преди 10 години

Eвропейците забравя географските граници на континента си на Изток. А те са: Главният хребет на Урал, десният бряг на река Урал, северните брегове на Каспийско море, Главният Кавказки хребет и вече на Запад - по северните брегове на Черно море.Забравят,че името на континента идва от Еврос (р. Марица). Мислят се за първа категория хора, забравяйки трийсетгодишна войни, стогодишна, Азенкур, клади за инакомислещи, Вартоломеева нощ, роботърговия, пиратство,колонизаторство, Ипр, Вердюн, Дахау, Аушвиц

15

Недоумяващ

преди 10 години

"Европейският съюз наложи замразяване на авоари и забрани за пътуване на още 12 лица, ""Според Ван Ромпой новите имена в списъка ще станат известни след публикуването им в Официалния вестник на ЕС."Не трябва ли малоумното ЕС да оведоми въпросните 12 на които е забранено да пътуват, че им е забранено да пътуват ????

14

Бънди

преди 10 години

Погледне го тоя шушляк. Да му го каже на Путин в очите. Ще се наака като 2 годишно. Едни политици, дето признават "трети пол" какво искаш от тях.