58

КАКЪВ ЗАБЛУДЕН НАРОД

преди 10 години

"С ЛЕКА ПРЕДНИНА" ЗАЩОТО НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВДАЯТ ПАРИТЕ КОИТО СА ИМ ДАЛИ ЗАТОВА Е ЛЕКА - И КЪМ 60-ТИ НЕ РАЗБРАХ САМО КАКВО МИ ПОМОГНА ГЕРБ ЗА 4 ГОДИНИ??????СТАНИШЕВ ПОМОГНА ЗА 10 МЕСЕЦА МНОГО И НА МАЙКИТЕ И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ИИИ ОЩЕ АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАХТЕ ЩЯХТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО - АЗ НЕ ГЛАСУВАХ ЗА СТАНИШЕВ ДО СЕГА НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО

57

IVO

преди 10 години

Ако сте човек с леви убеждения,но добре виждате какви ги вършат Станишко и другарчетата му,гласувайте за АБВ.Само така,можем да се отървем от престъпната клика,която ни управлява.

56

Само да ви светна

преди 10 години

Реално ГЕРБ печели повече, поради анти-рекламата, която си правят тези повярвали в себе си мокри кокошки, като им преписват вина за всичко. Само да кажа, че Българският народ не е *** и каквито и да са от ГЕРБ, не може да носят вина за всичко. Те са там 4г, а Станишко 20. Кой има основна вина за състоянието ни сега. 20г бръщолевене и нищо или 4г говорене и вече МАГИСТРАЛА минимум. Мутри или Не, ако неса от ГЕРБ сме живи умрели с това зомби лапало комунистически пиш-оци цял живот за някой др лв

55

Анонимен

преди 10 години

На изборите преднината ще е много, много по-голяма. Хората са толкова отвратени от манипулациите, че няма да позволят повече на безпринципни коалиции да прикриват явни измами и подценяване желанието им за справедливост, при решаването важните въпроси на обществото. Корупцията като водещо начало в политиката дава път на монополизма и тържеството на кражбата и лъжата. Така по време на прехода се обогатиха само тези, които участваха във властта по един или друг начин. Затова е тази липса на добро.

54

Анонимен

преди 10 години

Който гласува за Боку Тиквата и Цвък Гестапото е *** , милиционер или обикновен ***.Мястото на ГЕРБ е на *** , там откъдето изпълзяха преди 4 год.

53

tuuuutt

преди 10 години

фактът че до сега не е отразен протеста в София срещу застрояването на Кара Дере доказва че този сайт обслужва интересите на сегашната власт .... бъдете обективни

52

Анонимен

преди 10 години

до 156някой да те е питал?

51

Анонимен

преди 10 години

Фирма на съпругата на депутата от БСП Георги Кадиев - Соня, е спечелила обществена поръчка за 2,5 млн. лева за доставка на ток на командването на Военноморските сили.Това става ясно от регистъра на обществените поръчки, пише Сега.Енерджи съплай е спечелила в конкуренция с още две оферти.Соня Кадиева е спечелила поръчка и в София, където доскоро съпругът й беше общински съветник.Тя доставя ток на Софийска вода срещу 1.5 млн. лв. без ДДС.

50

Трол, ама от АТАКА

преди 10 години

Ето ви едно правило:Гласувайте за тези идеи, за които БТВ внушава, че са радикални, опасни, крайни и ПОПУЛИСТКИ

49

Анонимен

преди 10 години

Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

48

МЪЧЕНИК на прехода

преди 10 години

Защо само Волен иска повишаване на доходите? Другите не са ли българи? Каква майка ги е раждала тях?

47

Атакист

преди 10 години

До всички ***, изпълзяли от дупките си:Вашите кумири от ГРОБ и Реформаторчетата нямат никакъв шанс да спечелят тия евроизбори. Народът помни. А колкото и да не ви се иска, националистическите формации стават все по-силни и се надявам в най-скоро време да се споразумеят по някакъв начин, за да можем да сложим край на агонията, наречена "преход", да излезем от ЕС, НАТО и т.н., и да се преориентираме към Евразийския съюз.

46

Българин

преди 10 години

Това изследване е правено само сред софиянци. То затова ГЕРБ имат толкова много. Иначе АТАКА реално имат поне 5 процента. НФСБ също имат повечко. А ГЕРБ със сигурност не са първи, чак толкова загубен народ не сме!

45

Трол, ама от АТАКА

преди 10 години

За да се приближат до ресурсите на Сибир, лешоядите от Западен Израел превърнаха Родината ни в пустиня. Ще гласувам за бъдещия Православен съюз

44

Атакист

преди 10 години

АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДО ПЪЛНА ПОБЕДА!!!ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР!

43

ognyanz

преди 10 години

До 45: А представяш ли си що за лековерен и безпросветен трябва да си, за да гласуваш за Бойко и Цецо. На Бойко Борисов му помага само това, че е параноичен лъжец и все още се намират хора, който му вярват.

42

Анонимен

преди 10 години

Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

41

Iznenadaniq

преди 10 години

Stranna statiq..................Az ne poznavam chovek,koito da podkrepq BSP i GERB,a navsqkade gi pishat kato nai-populqrni sred izbiratelite!Qvno prodaljavame da jiveem v paralelni svetove s nqkoi sashtestva i medii! :)

40

Анонимен

преди 10 години

Нагорен Попокатепетълтъпкател

"Днес.бг" се продаде на Пеевски, вече е ясно. Нарекох Ники *** са прозвището му "Капута" и веднага *** изтриха коментара. Зер, да не обидим "Спасителя на България" Дудуков, че после може да не го изберат на изборите.