10

6

преди 10 години

Затрихте службите с вашите политически игрички включително и с твойте влияния в ДАНС а сега се правите на улави

9

Анонимен

преди 10 години

Това заглавие трябваше да важи и за изборите г-н Цацаров

8

evgeni1234

преди 10 години

Заради разкрит спътников шпионаж се случиха доста събития! Статуквото е такова,че и Цветанов и Писанчев и Йовчев,даже и Орешарски са наясно с нещата,колкото-повече за промосадския Борисов .Иначе изгърмя самоФлоров по този парагтаф,но с поставена му диагноза "подкуп с изключително гоолеми размери:".И в Лясковец -пак поради същата причина се направи и акцията.В по-предишни времена се направи и "Едуард Сноудан".Не се заблуждавайте,спътниковите нано-технологии виждат и чуват през железобетон и правят всевъзможни неща.Това е проблема на Американската администрация,че сега и Йовчев казва:"Ще купиме

7

Анонимен

преди 10 години

А, бе, РИБА, ама ЦАЦА !

6

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО СТЕ ПРИСТРАСТЕН Г-Н ПРОКУРОР, НЕ Е ЛИ ТРАГЕДИЯ И ИЗДЕВАТЕЛСТВОТО НАД СТОПАНИ В ДОМА ИМ ИЛИ СЧИТАТЕ ЗА НОРМА ДА СЕ ВЛИЗА ЗА АРЕСТ, СПРАВКА, ИЗЗЕМАНЕ ПО ПОДОБЕН БЕЗМОЗЪЧЕН, ПЛАНИРАН НАЧИН, СЪС СТРЕЛБА И ПОГРОМ НАД СОБСТВЕНОСТТА ИМ?? АКО У ВАС ВЛЯЗАТ ПО ПОДОБЕН НАЧИН КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ И ДА ВИ ОСТАВЯТ С ЕДИ БЪБРЕК СЪЩО ЛИ ЩЕ Е НОРМА ЗА ПРИМЕР?!?

5

Анонимен

преди 10 години

В основата си Цацаров поставя отново въпроса за Костинбродските бюлетини за да покаже ,че ще направи много за да опозори ГЕРБ.... мНОГО ЯСЕН ЗАЩИТНИК НА ПОЗИЦИЯТА НА бсп???

4

иван

преди 10 години

Ами защо не спряхте спекулацията за Костинбродските бюлетини ????????????????????.Извини се бе !!!!

3

МАРИ

преди 10 години

При такъв тежък случай с този трагичен край, тоя какво иска -да мълчим,или пък да хвалим г-н гл.секретар,или пък министър Овчев. Да - некадърни са и това трябва да им се повтаря непрекъснато,докато го разберат тия нагли нахалници

2

Гочо

преди 10 години

За какви спекулации ми говориш,бе.Има убит полицай,има ранени и осакатени още трима.Това спекулация ли е според тебе.Цялата държава се е превърнала в клоака,това било спекулации.Позор сте за нацията.

1

Анонимен

преди 10 години

оставка на Цацаров