276

да

преди 10 години

До ОРИЕНТ ЕКСПРЕСхаха, ето един пълен ***----------------------Иначе моят коментар за новината, която въобще не ме учудва е:Ето това е велик човек!Путин, поклон!Европейските оръфковци и чернилката станаха за смях. Путин е изключителен политик и истински велик президент!Ех, не и провървя на България.

275

ти си велопеди

преди 10 години

До ДуракЕй, нищожество - отивай си в смотаната европа като искаш - там ще миеш ***, като си от България друго няма да ти дадат да правиш ако щеш да имаш и 5 висши образования.Е заради такива предатели и мръсни *** като теб се съсипа златна България.

274

българка

преди 10 години

Браво на Путин!Велик мъж и велик държавник!Ето това са най-истинските аргументи!А не заканите и злобата на Меркел, Обама и прочее, те какво могат да дадат освен "затегнете коланите"?Винаги с руснаците е било добре, а със западняците глад и мизерия.В България, когато сме били с руснаците винаги сме били добре.Обаче не ни провървя - САЩ и Европа означават мизерия и кал до шия!Само в техните си държави държат стандарт, а в другите, като в България мизерия и глад.

273

Дурак

преди 10 години

А бе тази информация за Българи ли е бе хора ???? Ама тука живее *** ,ама много *** народ. Глей сега какви вълнения и коменкари ще паднат.Ще се надигнат нови мераци за референдуми, в името на двойните пенсии. В наше село снощи до късно и на сутринта от ранни здори,само това се хуртува.Готови са дупе да дадат ама да са с русия и.... пенсията на квадрат. Хайде господа комунисти,развейте знамето на революцията и действайте,обещайте им нещо което ще стане след 20 години и властта е ваша.

272

Левски

преди 10 години

"Дела трябват,НЕ думи" !!!!!Само че простоватият българин се оставя да го манипулират и ОЩЕ вярва на обещания!!!Онзи ден Сидеров ,като каза да подкрепим Русия скочихте против него!!!!Хубаво,подкрепяйте си Мутрата и Сергея!!!!!!Не че Сидеров е цвете ,НО това трябваше да бъде позицията на БЪЛГАРИЯ за да има бъдеще!!!!!Сега....глад,мизерия и мрънкане!!!!!

271

Браво Путин

преди 10 години

Честито "Европейци" и на вас ще ви вдигнат заплатите и пенсиите НО друг път!То не става само с пропаганда ,трябват и топки!Но българина е страхлив ***!Вместо да се огледа ,колко е жалък,той се репчи и вярва на илюзии!Я си слугувайте на *** и си трайкайте.......

270

Анонимен

преди 10 години

Където мине западняка...руини!!!!Там където е руснака,поне няма мизерия и несигурност!!!!!!

269

Против ЕС

преди 10 години

Браво Путин!!!!*** да продължават да облъчват че само това им остана!!!!Когато фактите говорят и платените мълчат!!!!Ехххх робски народ,как един път не зае правилната позиция и то навреме!!!!Седяхте и чакахте месията А можехме да станем и да заявим че искаме свобода от ЕС !!!!!Само че чакате всичко на готово!!!!Ми чакайте...Банкянският Пордот и останалите еничари!!!!

268

Анонимен

преди 10 години

И цените на горивата да паднат и да станат като в Русия.

267

ОРИЕНТ ЕКСПРЕС

преди 10 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИЯ,И ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ.ЗАЩО СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА/1917/ СА ИЗСЕЛЕНИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТ ТЕХНИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ.ЗАЩО СА ГИ ДЪРЖАЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД БЕЗ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ,ЗАЩО ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА НОВИТЕ ДОКУМЕНТИ/1963/ЧАК СЛЕД СМЪРТТА НА др.ДЖУГАШВИЛИ СА НАРОЧЕНИ ЗА ТАТАРИ,БЕЗ ДА ИМАТ НИЩО ОБЩО С МОНГОЛСКАТА РАСА.ЗАЩО НИ ДЪРЖАХА 350г.ПОД ТУРСКО РАЗДЕЛЯЙКИ ВЕЛИКАТА НИ ДЪРЖАВА С НОВАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ ЗАЩО ИСКАХА ДА ПОРЕЧАТ НА СЪЕДИНЕНИЕТО НИ,И ОЩЕ 99999999 ЗАЩО?

266

Путин

преди 10 години

Не ме интересува как ще го направите и цените да скочат два пъти...

265

*

преди 10 години

*** подариха Крим на Русия. Искам утре да напишете пространна статия и да обясните защо го направиха. И с това да престанете да ръсите лъжи. Айде, докато не е пукнала първа пролет!

264

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМи ще ги бият, като си имат истински националисти , не като нашия циркаджия дето стига само до фоайето

263

Анонимен

преди 10 години

Честито да им е на руснаците, ще плащат пенсиите на кримчани, както преди плащаха фасадно "високият" стандарт в ГДР.Всички дето викат,че лошите европейци не ни давали да си вдигаме пенсиите явно пропускат дребния факт, че за да вземеш от нещо първо трябва да го има.

262

Анонимен

преди 10 години

Вижте тук, как демократите в Украйна бият телевизионни журналисти и ги карат насилствено да си подадат оставка: aliceswonderland.eu/Alice-colour_revolution-bg.html

261

Анонимен

преди 10 години

То проблемът на това, е че чуждите пари рано или късно свършват.Аз примерно не те забатачвам и заробвам.Имаш пълното ми позволение да си вдигнеш пенсията.

260

Анонимен

преди 10 години

аааа другарю путин вие консултирахте ли се с лицето обама и лицето меркел. ми какви са тия своеволия, ше вдигате заплати пенсии , инвестиции. Алооооо къде отива света бе? Ми то всеки почна да си прави каквото иска , ама ха ами ние как ще забатачваме и източваме нации ако всеки си вземе живота в ръце. Не може така бе дайте да му наложим на тоз диктатор санкции бе алооо. Ми това е нарушване на всякакви ционистки правила бе как е възможно. Ми ние ще загубим милиярди неоткраднати пари бе алоооо

259

Анонимен

преди 10 години

K-(RIM) ROM ???????????????????????????????????????????

258

Гого

преди 10 години

Няма право да ги увеличава, без да са е консултирал с МВФ. Та това ще ви го каже всеки *** Гербер или Костовист, как може той да не го знае?!

257

До Крим е български

преди 10 години

Оставаме ние. Ама няма да се разберем! Ние сме известни, че не се разбираме помежду си. Аз, като оногундур не съм съгласен с претенциите на разни кутригури и котраги! Точно нашите се търкаляха по кримските плажове и си пиеха кумиса по капанчетата. И нямаше никаква чалга и простотии! Крим е оногондурски!