32

Анонимен

преди 10 години

За съжаление, най-вероятно самолетът е свален с ракета, по грешка или съзнателно. Прекалено много време мина за да са верни другите твърдения. И все пак, възможно ли е да няма никакви следи? Започнаха издирването сравнително бързо, сега вече останките от самолета са отнесени от теченията надалече. Горките хора, близките на пътниците, дали някога ще узнаят истината?

31

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко самолет наруши въздушното пространство на някоя държава, обикновено се прави опит да се свържат с него, вдигат изтребители и ако няма отговор го отстрелват.-------------- Кога за последните 20 години такова нещо се е случвало официално?

30

Шоп

преди 10 години

До АнонименСвалям шапка на този, който ми обясни защо изобщо системата за комуникация и локализиране може да бъде деактивирана от екипажа в самолета?------------------ Защото може би не са те питали тебе. И каква е тая система за комуникация и локализиране? Като си профан в авиационната технология, не се обаждай. Има си причина да може да се изключва транспондера.

29

Анонимен

преди 10 години

Вече казах, че са го свалили тайландци или малайзийци малко преди да навлезе в Тайланд. А самолета е бил отвлечен. За Тайланд никой не споменаваше, а то си беше очевадно само като погледнеш картата.

28

Анонимен

преди 10 години

Ох, мъка, мъка!Като чета статиите, започвам да искам да съм познавала тези пилоти. Те са направо супермени, освен че разбират от летене, разбират и от програмиране, въобще всички от различните терористични организации пасти да ядат. Първоначално бях за свален самолет, ама вече си мисля, че може би се разбил поради техническа грешка, защото се запитах кой има най-много да губи от това, а това определено са Боинг. Тези толкова различни и непроверени информации ме водят към това.

27

Анонимен

преди 10 години

На времето СССР свали корейски Боинг, навлязъл на 300км. навътре в територията му. Но още на другия ден руснаците признаха че са свалили самолета, летял без включени навигационни светлини и неподчинявайки се на заповедите за кацане. А сега изчезва самолета и никой не знае неговата съдба!

26

Анонимен

преди 10 години

До ОгиАлкайда не са Мюсулмански терористи а агенти от ЦРУ.

25

Оги

преди 10 години

Това е дело на терористи от "Ал Кайда" или "Мюсюлмански братя", същите които Ердоган и Турция поддържа и подкрепя!

24

Анонимен

преди 10 години

OK. 3 dni telefonite na patnicite sa imali signal koeto govori che smoleta ne e razbit. Interesno zashto ne sa vzeli informacia za mestonahojdenieto im.

23

Анонимен

преди 10 години

drun drun jarinisamoleta se namira v zadnia dvor na Car kir4o ot kadeto stolipinska i filipovkai brigadi po duraluminium ba4kat ta pusek se diga

22

Анонимен

преди 10 години

Ако самолет наруши въздушното пространство на някоя държава, обикновено се прави опит да се свържат с него, вдигат изтребители и ако няма отговор го отстрелват. Но...дори и да е така...защо това ще се пази в такава тайна.

21

Анонимен

преди 10 години

...и нали не вярвате на изложената до тук информация.Моля Ви!

20

Ястреб ®

преди 10 години

До janeПри операциите на Ал-Кайда (ЦРУ/МОССАД) нормалните закони на физиката и ядрената физика не работят, те са на ваканция!!! Щом пожар от керосин може да стопи стоманена конструкция (керосинът гори с температура около 300 градуса целзий, стоманата се топи над 1200 градуса целзий!), то може съвсем лесно е и да стартира ядрена верижна реакция. Особено ако ядрената бомба е изработена в Иран. ;-) Все пак не можем да нападнем Иран безпричинно, нали така?!

19

Анонимен

преди 10 години

Нищо хубаво не се е случило с този самолет,каквато и да е истината....Случката само засилва усещането,че нищо не е сигурно и никой от нас тук на Земята не е в безопасност.

18

jane

преди 10 години

Няма как да направиш ядрен терористичен акт, защото ядрените бойни глави се взривяват с мини-ядрена експлозия вътре в главата. Не мисля, че е възможно с керосин да докараш необходимата енергия, за да се стартира верижната реакция. Т.е. не им трябва самолет. Да го засилят в някоя сграда - защо им е точно този самолет, могат да го направят с всеки, вероятно и по-лесно. Имаше възможност за откуп, но твърде дълго няма новини. Така че или са изнземните/lost или е доста вероятно да е свален.Но от кой?

17

Анонимен

преди 10 години

*ти и мега-хипер и т.н. самолети Боинг. Свалям шапка на този, който ми обясни защо изобщо системата за комуникация и локализиране може да бъде деактивирана от екипажа в самолета? От какъв зор е възможно това да се прави за граждански самолет? Айде, разбирам да е нек'ъв изтребител, който следва да остане възможно по-незабележим, но за граждански самолет...?

16

Анонимен

преди 10 години

"Западни издания публикуват и нови версии за изчезването. Все по-голяма вероятност набира сценарият, че малайзийският самолет е бил свален с ракета, след като се е озовал в ръцете на въздушни пирати, готови да го разбият върху азиатски мегаполис."Кво прават тия азиатци с тия радари. В Америка може да си отклониш самолета и да си летиш колкото си искаш из Ню Йорк, ако искаш може да го разбиеш в някоя сграда, кеф ти белия дом, кеф ти пентагона - нито радар не те засичи нито с ракети те стрелят.

15

асдасд

преди 10 години

До Анониментитатин е в атлантика не в индийския океан

14

?

преди 10 години

Poslednite prazni komentari sa pokazatelni ,kakvi hora pishat tuk-leko hahavi.

13

do 15

преди 10 години

На такива мишленца като теб само световни войни ви се въртят в главите. Аман от умствено осакатени типажи. Само за световни войни ламптите. Нали знаете, че при такова събитие, дришленцата като теб ще са първите напълнили гащите. Много сте отворени по форумите, а сигурно не си държал нито автоматично оръжие или граната в ръката в казармата.