30

путкин

преди 10 години

Когато Путин трапе жени и деца в Чечня, това е самоотбрана. А когато подтиснатите се отбраняват, това е тероризъм. Тогава по същата логика на комунистите-***, всички революционери като Чегевара и други какви са? Значи ако трепем в името на комунизма това е свято, но когато се браним от него това е терор. По долни *** от червените хмери, особено българските предатели няма, нямало и няма да има. Хитлер и Пиночет ги оправя такива мекерета.

29

Ястреб ®

преди 10 години

Поне от 4 години насам се носят слухове, че Доку Умаров е мъртъв. От средата на миналия януари има множество новини за смъртта му, предимно базирани на изказвания на чеченския президент Рамзан Кадиров. Опитите на някои всичкознаещи коментатори да я свържат тази новина с последните събития в Крим само показва, че са наистина всичкознайковци!

28

реална опасност

преди 10 години

Една друга интересна статия според която на Путин е било казано от Бандар бин Султан,че "Ние(С.Арабия)контролираме чеченските сепаратисти."telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/10266957/Saudis-offer-Russia-secret-oil-deal-if-it-drops-Syria.html .Tова съчетано с призиви на украинската опозиция да се "действа срещу Русия"от хора като Умаров,показва истинската реална заплаха за Русия от план Б-активиране на екстремисти-ислямисти срещу Русия.

27

Анонимен

преди 10 години

kazvax vi az .es bg ne slagaite taz snimka lo6 feng shui pravite na mom4eto ..ne poslu6axte ..sega nema li da vi se karat sorosoidnite kadani ot zatvoreno ob6testvo..videxte li kvo naprixte?

26

Попа с картечницата

преди 10 години

Една умопобъркана *** по малко.Руснаците са велик народ.

25

Хайде, мецо!

преди 10 години

Хайде, руска мецо, давай още на юг, а после леко завий на запад. Там се намират земи, отнети преди повече от 600 години от източноправославните Византия и България. Нашественикът не само че си е още там, но и не плаща компенсации за това, че повече от 6 века е живял на чужди земи!Чичо Сам щете разбере, нали подкрепя еврейските претенции за най-различни видове компенсации? Нашият случай да не би да е по-различен?

24

Анонимен

преди 10 години

Днес.БГ, закъсняли сте с 3 месеца :Ddailymail.co.uk/news/article-2541319/Chechen-warlord-Doku-Umarov-threatened-Sochi-Olympics-killed-Russian-special-forces.html

23

мм

преди 10 години

Браво .Русия никога не забравя .

22

Анонимен

преди 10 години

Чеченския президент Кадиров буквално казва: Ние пратихме Доку Умаров там, откъдето никой не се е върнал. Обещавам на Ярош билет за същото място.

21

bg

преди 10 години

Smradlivite muslemski sataninski svine imat dogovor s Gjavolo.

20

до 10

преди 10 години

Росен Пудела и неговият идол бюрека вече се обясниха в любов на путин при всякакви обстоятелства. Не им ли четохте изказванията от последните дни?

19

?

преди 10 години

А защо Франс Прес ни цитират информация от сайт,за който казват,че е терористичен?

18

любознателен

преди 10 години

Ото фон Бисмарк е казал: Знам поне сто начина да изкарам руската мечка от бърлогата й, но нито един да я върна обратно.

17

Анонимен

преди 10 години

Сега очакваме Тягнибок, Ярош и Джон Маккейн да изпълнят своя договор с Аллах!

16

целта на статията?

преди 10 години

Интерсно обаче защо СЕГА се публикува тази новина ни в клин ни в ръкав?Да не би да се застраховат потдръжници на тероризма като Ярош .Друго лице на новата украинска власт Музичко също е обвинен в измъчване и убийство на руски войници докато се е бил на страната на ислямисти.rt/news/ukrainian-nationalist-mass-murder-394/

15

Анонимен

преди 10 години

Доку Умаров как е умрял? Да не е свързано с изчезналият малайзийски самолет.......?!Ако наистина е мъртъв б р а в о, надявам се да го последват членовете на ДПС !!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Какъв шок за агентите на ЦРУ ! Дали не се е самозривил заедно със братята си и около тях американското знаме?

13

Ярош

преди 10 години

май се ....................в гащите.ще дойдат и при мен.лелелее

12

антитерорист

преди 10 години

Относно призива на Ярош за ислямистите да "действат срещу Русия"(защото революциите и тероризма вървят ръка за ръка),Рамзан Кадиров е цитиран относно призива на Ярош за тероризъм,че"Ние пратихме Доку Умаров на място от което никой не се завръща и Ярош ще получи същия билет"на президентския сайт.

11

...

преди 10 години

Руската мечка нещо се разбесня