105

kremenaabv

преди 10 години

не ни трябва Гугъл,не ни трябва Майкрософт,дайте си ни москвичите,ладите

104

kremenaabv

преди 10 години

не ни трябва Гугъл,не ни трябва Майкрософт,дайте си ни москвичите,ладите

103

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 102 НАТО да смаже Русия ?? Това нов виц ли е или просто си преписал отнякъде думите? Единственото място където НАТО може да победи Русия е Call of duty и battlefield 3 ,а за реалността там ще им е зор ,да ги отслябят а камо ли да ги победят

102

Десен

преди 10 години

Навремето Рейгън каза че ще ги накара да си ядат пушките и бомбите, и го постигна. Сегашните политици от цивилизования свят трябва да направят същото. Помните какво стана с безумието соц. лагар оглавяван и ръководен от СССР, след 1989 ако не беше загниващия капитализъм да ни спаси щяхме да измрем от глад. Или вече сте забравили. И сега преди да започнете да ми слагате миниуси много добре си спомнете не беше ли така

101

#$%

преди 10 години

Браво на Русия! Сега да видим онова черното същество как ще кълне, а останалите финансови робовладелци ще му пригласят..

100

Лопата

преди 10 години

Бат Путин не си играе и пет пари не дава дали отделни представители на една бедна, болна и изчезваща нация го харесват или не. Човекът си гони националния интерес.

99

обединението

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Русия е като обединението на ГДР със Западна Германия!

98

Анонимен

преди 10 години

Браво Русия. Много съм щастлива за вас.

97

Анонимен

преди 10 години

Честито, кримчани! Многая лета и слава на Русия!

96

Ястреб ®

преди 10 години

Хората си направиха реферандум и решиха да се присъединят към Русия. И сега какво му става на Джон от Краваристана или *** от Булгаристана, та се пените като прасе на тиква?! Нали искате демокрация!? Или не!? Или вашето разбиране за демокрация е като разбирането на юдейо-краваристанците - демокрация е само тогава, когато техни протежета и лакеи печелят. Янукович беше избран демократично, но свален от власт чрез преврат, спонсориран от САЩ/ЕС/НАТО!

95

Анонимен

преди 10 години

Тези , които подкрепят действия на Русия , са хора без грам мозък в главите си!! Искрено се надявам Русия да бъде наистина отцепена от света! Тези техни действия прекрачиха всичко морално!!! Кои са те , че да си позволяват такива своеволия ?!? Путин е по-голям диктатор от Садам Хюсеин и неговите подобни!!! От много години е за затвора престъпника! Крайно време е някой да го сложи там!

94

Анонимен

преди 10 години

По - същия начин Хитлер присъединява територии, населени с германци в навечерието на втората световна война! Руснаците провокират конфликт, и сега трябва да бъдат санкционирани! Това просто е недопустимо! А на болните мозъци, които ги оправдават, нека посетят специализираните здравни заведения за хора ментални проблеми!

93

Анонимен

преди 10 години

НАТО трябва да смаже Русия за тези им своеволия! Пълна изолация на Русия ! А на продажните русофили пожелавам да изпитат това, което е са изпитали милоните жертви на режима!

92

Владимир

преди 10 години

освободиха ни истенски руснаци , царе, воиници от царската армия! Същите тези нашите помощници ги избиха техните братя наричащи се Комунисти !! Факт ли е че комунистите изклаха и избиха целия царски род и всички който имат общо с тогаващната власт в Русия? Еми факт е ..и вие искате аз да подкрепям тези долни исторически доказани масови убийци комунистите? Това няма как да стане ..не стига ,че избиха собствения си народ а ми и нашите комунисти геноцид срещу нашия народ ..никога уважение към уруд!

91

Анонимен

преди 10 години

smyrt za sveta i horata, da jivee Russia!

90

Анонимен

преди 10 години

mrate mrysni bylgari, da jivee majka Russia!

89

Анонимен

преди 10 години

mrqsen i dolen narod sme tova bqlgarite.bravo na Putin i slava na Russia.chakaite negqra i fashizoidite ot eu da vi opravviat-toest te veche sa vi opravili.

88

ДО 96

преди 10 години

НЕ, ГЕЙОВЕТЕ И *** ЩЕ ВИ БИЕМ ПО ЕДИН ШУТ В ЕС, А БЪЛГАРИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ, ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ НАРОДИ !

87

Анонимен

преди 10 години

Същото трябва да стане и в България! ***, турците и мръсните комунисти да се отцепят и да отидат в Руската федерация, и да останем само Европейците в ЕС!

86

Клейо

преди 10 години

Днес. бг спрете да ни занимавате с мръсните руснаци и америанци! България е щат в Европейския Съюз, и нашия интерес е разширяването на ЕС, за това пълна подкрепа за бъдещите ни съграждани от Украйна!