208

Обективен

преди 10 години

Материал. Харесва ми.

207

Анонимен

преди 10 години

Поздравявам авторката! Време беше някой да напише това! Напълно съм съгласен с написаното. Тук говорим за абсолютен двоен стандарт, даже нещо повече - глас народен - глас божи. Няма какво да ми опяват ЕС и USA, хората си казаха какво искат. Това е демокрация, а не взимане на властта с насилие.

206

Анонимен

преди 10 години

Най сетне една обективна и достоверна статия разкриващадвуликия Янус - запада и техния господар САЩ.

205

Няма

преди 10 години

Пълни глупостиКосово влиза в състава на бивша Югославия, това че е исторически сръбска територия не я прави автоматично Сърбия. Щом вкарвате подобни "размисли и страсти" мисля, че е редно България да претендира за Бесарабия и Волжка Болгария, може би?В Косово беше пълно с всякакви миротворци, международни наблюдатели и т.нВ Косово се водеха ако не се лъжа близо 10-годишни кампании за автономия, суверинитет и независимост.Спомнете си 09.09.44 и Народния съд !!!

204

Анонимен

преди 10 години

Това толкова правилно мнение за лицемериета на Запада и САЩ, трябва да се покаже на света. Този български журналист заслужава награда. С този кратък очерк бг журналистиката показа, че съществуват.

203

цезар

преди 10 години

На времето цар Борис беше казал- не винаги с Русия но никога срещу Русия. Нашите сегашни политици трябва да го имат като обица на ухото.

202

ico

преди 10 години

Браво! Трябваше някой да го каже. Не подкрепям Путин, но съм твърдо против лицемерни двойни стандарти в политиката!

201

Наблюдател

преди 10 години

Тъмната страна на "демократичния" Запад - Двойния стандарт

200

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Mnogo tochno! Bravo! Tova e realnostta.....

199

Анонимен

преди 10 години

В контекста на статията да проследим как западната преса ще отрази комата на избрания от хората губернатор Павел Губарев на Донецка област арестуван от Киев на 1-ви Март.

198

Анонимен

преди 10 години

Следващите сме ние разбарасе *** ще искат да отцепят източна България както го е предсказала Ванга и гадовете американски ще им помогнат.Затова трябва да се подържаме с Русия тя е нашият ангел спасител всички останали са лицемери и интересчии.ОООО Юруде защо те е срам да се наречеш БЪЛГАРИН а се наричаш европеец

197

Анонимен

преди 10 години

До realist-aаз не мога да разбера тази теза за геноцита в косово на евреите долни особено предателя монката паси като имаше геноцит защо не свалиха само милошевич и да не разделят територията на сърбия ,милошевич така или иначе си ги осъдиха тия оправдания пред някой друг

196

Анонимен

преди 10 години

Имайки предвид че автора сигурно не е *** Василева - тя сигурно само я е превела - браво и !на нея (е не затова че е фурнаджийска лопата)

195

Александър

преди 10 години

АПЛОДИСМЕНТИ !!!Поздравявам авторът на тази статия !!!Двойният аршин винаги е съществувал.

194

Citronn

преди 10 години

Много добра статия. Браво на автора! ЕС и USA се стараят да разбият източното православие- Сърбия , Гърция, Кипър, сега вкараха в конфликт две държави с еднакъв език и вяра. Познайте кои са следващите останали православни християнски държави?

193

Шоп

преди 10 години

Разбира се, че Косово и Крим нямат нищо общо, просто автора е получил едни пари от ФСБ, за да пише простотии.

192

realist-a

преди 10 години

v republika Kosovo e imalo GENOCID!!!!! A dokato v Krim ne e imalo nito edin chovek ubit, taka 4e slu4aqt v Kosovo ne biva da se sravni s Krim....

191

Анонимен

преди 10 години

Комунистите бяха прави само в едно-империализмът никога няма да се откаже от колониалната си политика и завоевателните войни. С Русия може да им се объркат сметките.

190

гг

преди 10 години

Браво на автора! Очевидното, без лицемерие.

189

Анонимен

преди 10 години

До PJРоден си късно, младежо и не знаеш. Селата масово се обезлюдиха в началото на 60-те години.Бай ти Тошо ги накара да направят "обединени ТКЗС-та", по едно в землище на няколко села.При трудо-ден за 40 - 50 ст., хората масово напуснаха селата, останаха само някои механизатори и бабите. Тогава притиснаха каракачаните да слязат от балкана и жените им копаеха по нивите, но няколко стотин хиляди овце изчезнаха. Месеци не се продаваше месо и сирене.Реколтата прибираха ученици, студенти и войници