15

АнаЛиз

преди 10 години

За другарите 150 000 гласа повече на ГЕРБ спрямо БСП са нищо и смятат резултатите за равни , затова предлагат ГЕРБ да има 5 членове и БСП и те да имат 5 ...Обяснението е че наглостта на другарите няма граници.За пръв път председателя на народното събрание не е на спечелилата изборите партия . Другаря Миков с безупречния си говор е най подходящ и точка по въпроса , на всичкото отгоре зам председателя го вкараха в ареста , но с помощта на делянчовските медии потулиха и този гаф . Напред другари

14

социолог

преди 10 години

*** от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ мислят за референдум само когата имат изгода. Какво направиха с референдума за Белене. Нищо но от сърце. А забравих похарчиха 16 милиона лева за този, който клати гората. Това е показателно за цялата политика на тройната мафия. Правят всичко което им позволява да крадат и лъжат народа.

13

Анонимният

преди 10 години

Направихте ли Изборния кодекс - направихте го. Сега оставете свинете да си *** от ***. Лошото е, че се опитват да превърнат в такава и Парламента!

12

Иво

преди 10 години

Аре бе 10. Ами като пак ви бие ББ и на тези избори какви ще са ви оправданията? Може би марсианците?

11

Анонимният

преди 10 години

Единствения президент досега, който ярко и безпардонно показа личните си, комерсиалните си и политическите си интереси за сметка на добруването на нацията

10

Анонимният

преди 10 години

Никога повече няма да има фалшификации с бюлетини, никога повече те няма да се печатат в печатницата на Костинброд, никога повече ГЕРБ няма да печелят избори, никога повече Цветанов няма да бъде вътрешен министър, никога повече Борисов няма да бъде премиер

9

djohn

преди 10 години

Псевдо президентът ни ще отсъди в полза на ГЕРБ, той прави всичко възможно да ги върне на власт, за да може да продължи необезпокоявано, съвместно с олигарха Прокопиев да присвоява пари от държавната хазна и данъкоплатците, да ги трупа в офшорки и да си купува имоти за милиони.

8

Анонимният

преди 10 години

Пословичната,безропотна подчиненост на Плевнята на Герб, няма и този път да ни изненада.

7

Анонимният

преди 10 години

Че Роско, кога е спазвал закона и е бил загрижен за народа?

6

Dan

преди 10 години

Да спориш с Мая Манолова, за математически модел в политиката е все едно да си пуснеш професор Вучков на запис и да тръгнеш да спориш с него! Според математиката създадена от БСП нещата се тълкуват така, на изборите вота е показал колко хора "НЕ ИСКАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ", това обаче НЕ ВАЖИ ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА БСП, Т.Е. ДА НЕ СЕ ТЪЛКУВА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН КОЛКО ХОРА НЕ ИСКАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ БСП,НАПРОТИВ ТАМ СЕ ВЗИМА ЗА БАЗА РЕЗУЛТАТИТЕ НА БСП ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ /АКО ИМ ИЗНАСЯ ДЕ/ САМО +

5

Анонимен

преди 10 години

Мая отдавна е направила сметката ,за какво се дърлят като кюстендилскота слива отдавна е решила и предрешила кои ще бъдат играчите за изборите ? Не само ,че ни лъже ,ами прави и нас на луди.

4

viktoria35

преди 10 години

Въпросите в искания от Плевнелиев Референдум са противоконституционни и доказват, че президентът ни не познава Конституцията и не спазва законите на страната ни, а това е достатъчна предпоставка да бъде отстранен от поста си на държавен глава, който недостойно заема.

3

ДАМАДЖАНАТА

преди 10 години

МАНОЛОВА ОТКАЖИ СЕ,С ПИЯН ЧОВЕК НА ГЛАВА НЕ СЕ ИЗЛИЗА

2

Анонимен

преди 10 години

елате,синът ми е в 7 клас и ще ви ги раздели процентно идеално.кво са дръглите пак

1

Hitler

преди 10 години

Надпреварта за ЦИК е толкова математическа, колкото и правителството ни е експертно. Всичко е политика. Майче, знаеш го много добре.