78

антиЕС

преди 10 години

като гледам новия световен ред се отлага неопределено за кога

77

666

преди 10 години

Samo taka palno ignorirane na ruskite kaputi

76

Анонимен

преди 10 години

Андерс Фог Расмусен (на датски: Anders Fogh Rasmussen [ˈɑnɐs ˈfɔʊ̯ˀ ˈʁɑsmusn̩] [ˈɑnɐs ˈfɔʊ̯ˀ ˈʁɑsmusn̩]) е датски политик.Той е бивш министър-председател на Дания (2001 - 2009), както и парламентарен лидер на дясноцентристката партия Левица. Въвлечен е в спора за карикатурите на пророка Мохамед, които излизат в датски вестник.На 4 април 2009 г. е избран за 12-ти генерален секретар на НАТО, който пост заема от 1 август 2009 г.Още на 5 април подава оставка от премиерския

75

Анонимен

преди 10 години

спешно!!! десант на НАТО в Крим:youtube/watch?v=USjjHheZwOc

74

antiES

преди 10 години

сега най-големия майтап който може да стане е и в Бургаския регион да се проведе референдум за присъединяване към Русия,щото пълно с руснаци собственици на имоти.Аз съм ЗА!!!!!!

73

Chicho Pey

преди 10 години

При учредяване на "България без цензура"-РАЗДАДОХА един вагон "кръгли шапчици"(ционистични кипита) изпратени от СНН до дъщерната и фирма "Барек тв(тв7).В случай ,че някои си няма фес.килимявка или друг "накрайник " за главата!

72

Анонимен

преди 10 години

Някои хора са разбрали, че г-н . Blitzer - въпреки че той не носи еврейска шапчица / кипа - е евреин. Но той също така е пламенен последовател на държавната идеология на Израел , ционизма , е може би не е толкова добре позната . Фактите са дори повече да правите компромиси , както г-н . Blitzer има опит като отворена и дори платени ционистки пропагандатор .

71

Анонимен

преди 10 години

сроденРазсекретени : Massive израелската манипулация на американските медии изложениИзраелският шпионаж : майката на всички скандали***Wolf Blitzer CNN му - агент на ционизмаи Лари Кинг по CNN и " фатална sioniste " Christiane AmanpourЧрез Freedom Research , Май 2009 | radioislam.org

70

Анонимен

преди 10 години

7 Така ли и кой ще те пази бе червен *** , виж че сега си жъфнал та вързал въпреки че отделяш стотинки за армията защото тези 1.4% са си стотинки , колко си готов да отделяш и от кое ще се лишиш *** .

69

Анонимен

преди 10 години

г-н генерален секретар на НАТО,кога ще прекратите сътрудничеството и с България защото не ни трябвате.

68

Registriran

преди 10 години

До Анонимен Аз лично ти член на НАТО не съм щото еее преди като имаше армия съм се клел във НРБ това шъ знаиш е Народната Република България, а виж за НАТО не съм се клел, те такова бяха, и са от другата страна на барикадата, така, че за НАТО мога само да си го преместя.

67

Анонимен

преди 10 години

Говорещата глава на снимката... о-о-о чувствам че повече не мога да се стискам, код кафявоооооо

66

Анонимен

преди 10 години

Как CNN бе поето от неоконсерваторите и ционистите

65

Анонимен

преди 10 години

How CNN was Taken Over by the Neocons and Zionists

64

Анонимен

преди 10 години

71 За путин ли говориш , прав си азтаската му хитрост се че те в погледа му .

63

Рошко

преди 10 години

Не може нормален човек да има такъв поглед.

62

Анонимен

преди 10 години

69 А можел да ни кажеш ти член на НАТО ли си или не си . членуваш ли в ЕС или не , чувстваш ли се европеец или по скоро се чувстваш азиатец , дори и вчера в История БГ, професора каза , чо от направените генетични зследвания на съвременните руснаци е доказано за разлика от изследванията на съвременните българи , че при руснаците преобладаващи са АЗИАТСКИТЕ ГЕНИ , явно Чигис Хан добре се е преставял на времето ,а и кат го гледам Путин си е досущ негов наследник и на визия и на акъл.

61

Registriran

преди 10 години

До Анонимен Франция заплашва Русия с отмяна на сделката за корабите Мистрал ама сериозно, и фалирала Франция що опущи куп пари, и ще натири бачкаторите, така ли? А господин Расмусен задава ли си елементарният въпрос, ами ако случайно сирийското химическо оръжие бъде предадено на Руски кораб, тогава, какво ще гледате от страни така ли?

60

Анонимен

преди 10 години

Франция заплашва Русия с отмяна на сделката за корабите МистралЦялото: bulgarian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Francija-zaplashva-Rusija-s-otmjana-na-sdelkata-za-korabite-Mistral-1985/e i sega , kakwo ste gi prawqt tezi korabi?, toi edinia e veche postroen

59

емо

преди 10 години

нато е престъпна организация която трябва да бъде разформирована