10

от САЩ с любов

преди 10 години

Модата в България никога няма да се промени, надявам се да си остане такава, каквато е - всички масово носят сини дънки и чалгарски (***) якета, евтини кецове или лъщящи (не лъскави) обувки, взети директно от Илиенци, възможно най-селски прически... т.н.Така отдалеч си личи кой е българин. Та у нас (в САЩ) да го заобикалям отдалече, а когато се прибирам в БГ - да се ориентирам най-бързо къде ми е терминала. Сганта лесно се вижда.

9

Феликс

преди 10 години

"Крайно време е представителите на силния пол да започнат да носят това, което искат, а не това, което трябва"Абсолютно съм съгласен, аз например искам да нося огърлица от зъби на "създатели на дамски клинове за мъже"!

8

biko

преди 10 години

До vargи аз съм със теб :)

7

RTE

преди 10 години

Значи сърчетата ще се изявяват по чорапогащници, браво.Кога ли ще се намерят малко мъже, били те индийци и всякакви там колонии в тази опозорена държава, да набият каските на управляващите с розови ***?

6

Анонимен

преди 10 години

Нима това са мъже?

5

Дъбър

преди 10 години

Да живее ****астията, евро-ценностите и "демокрацията".... "Крайно време е представителите на силния пол да започнат да носят това, което искат, а не това, което трябва" евтини номера за пропаганда....нямам против обратните, но ако това навиране на "ценности" не престане, бързо ще сменя "музиката" и ще ги друлям под път и над път.... понеже мъжете сме "първобитни", "мачовци" и "първични"..... нямам думи да опиша в какъв свят живея...

4

varg

преди 10 години

Видя ли някои с такъв в България ще го пребия.

3

Алекс

преди 10 години

Те англичаните (мъжете) от край време си носят впити панталонки. От там до клинчетата и високите токчета е една съвсем малка крачка. В крайна сметка на днешно време да си нормален не е модно.

2

щирлиц

преди 10 години

А от утре и със сутиени и превръзки!!!!!!

1

ддд

преди 10 години

Нов моден писък - не е готино да си мъж....WHAT???