96

Анонимен

преди 10 години

Иначе днес състав на Окръжния съд във Велико Търново ще заседава до болничното легло на 53-годишния стрелец.абе оти не го приспите и чао.само разходи се правя за този луд ловек.е в затворе не може да го вкарат,сега е по болници ще го дондурикат за сметка на данакоплатеца.вместо тези средства да ги дадат на семейството на загиналото момче!

95

Запасен

преди 10 години

Ами продължавайте да давате оръжие на тоя и на оня. Преди две години един истински *** влезе в една детска градина и застреля 20 невинни дечица на по 5-6 години. И какво направиха нашите дупетати по въпроса?! Вместа да забранят носенето на всякакво огнестрелно оръжие с изключение на дежурните полицаи и военни, те си пипаха ушите! Дано съм лош пророк, но и тук ли трябва да се случи нещо подобно с деца, че някой да си размърда сивото вещество?

94

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам ама това не са били спецчасти, не може някой луд в 5 часа сутринта да рани и убие толкова "обучени" полицаи....РЕЗИЛ

93

681

преди 10 години

Най-голямата грешка на командосите е, че са го целили в корема. Такъв само в главата.

92

Анонимен

преди 10 години

Един луд убива 1 командос и ранява 3/това са оф.данни/.Ами ако се бяах събрали 5 луди?% команодса убити и 15 ранени-ми ние ще останем без командоси тогава! И в края на краищата-за какво им увеличиха заплатите на полицаите? Пред Парламента могат да бият хората без нищо,могат да вардят депутатите,джамиите и прочие,а един луд,една акция не могат да направят като командоси.Ако си бяха командоси-щяха да си влезат в жилището,да го изнесат тоя,и никой нямаше и да разбере кво е станало...

91

Анонимен

преди 10 години

комунистите не са хора те са диви и невъзпитани подобия , не само плюят и се секнат по улиците, ами са и нагли като всички гпупави хора, а са и много към милион и половина

90

Анонимен

преди 10 години

Добре де,той и Волен Сидеров може да избие всички ни.Ей го на-скачаше на полицаи,в самолета се биеше/ако бе завзел пилотската кабина например и се бе взривил някъде,колко му е акъла на тоя/,отделно ходеше пред джамията,криеше се под маси..За тоя,който е явно откачен що не вземат мерки?

89

Анонимен

преди 10 години

а преди време к'во писахте за американските ченгета , че утрепали оня стогодишния дето ги стрелляше!?

88

взриви България

преди 10 години

Той наистина ще взриви България като съди Държавата в Страсбург че му отнели бъбрека и червата незаконно

87

Ивчо

преди 10 години

А не можеше ли да задържат майката известно време извън къщата. Като огладнее ще излезе навън и да го хванат........

86

анонимен

преди 10 години

няма никакви оправдания,за една каруцарска проведена операция,при наличието на един убит и трима ранени спец полицай от един луд,ами ако бяха терористи обучени в чужбина щяха да избият целия им отряд и невини граждани,за махленска организирана операция.

85

Анонимен

преди 10 години

Вас не ви взриви кошията ,а ви щеше да ви взриви родната ни полиция с некадърността си.Не съм съгласен скапани полицаи да нахлуват в дома ми в 5 часа сутринта-това е погазване на правата на гражданина-щял бил да извърши престъпление-къде е презумпцията за невинност-ставамв фашистка държава подобна на САЩ.Бог да ме пази от Държавата.

84

до 79

преди 10 години

Всички сме правили глупости като малки,само че на някои им е по-къса паметта!И да ти кажа по мои наблюдения сегашните младежи са много по-културни от рожбите на комунизма.Писнало ми е да гледам всяка сутрин по улиците как "образците" на соц.режима се храчат,плюят и секнат насред улиците,да не говорим за каруцарското псуване,което не отива на зрял човек!

83

gost

преди 10 години

и тои да есамо тои колко такива има о6те де не ги знаем и де ги знаем пак за тях си мал4ат кусур години

82

лекар-психиатър

преди 10 години

Егати и Държавата щом *** като Йовчев и Лазаров командват МВР. Колкото повече стоят на власт превратаджиите от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ толкова повече нещастия ще се случват. Това са извратени хора , които за власт и майка си продават.

81

Анонимен

преди 10 години

Ей,това са думи на истински съсед!Първо се започва от съседите после полицаий и други твари...Другият път да знае съседите първи...

80

Стършел

преди 10 години

Ако, тази операция беше подготвена поне с малко разум, всички живущи в кооперацията са щели най-малкото да бъдат изведени преди това, а не да гледат от балконите си. Лазаров е смятал да направи поредната си PR акция, но не е подозирал с кого си има работа. Оставка г-н Лазаров! Един командос е мъртъв още трима са ранени. Нали сте големи професионалисти с Йовчев....голям провал е това, голям!

79

Анонимен

преди 10 години

Добре де, при условие че майка му е била в апартамента не се ли води че има заложник. В такъв случай се изпрща преговарящ. А те влизат все едно и двамата са въоръжени и следва да се обезвредят.

78

Даола

преди 10 години

Необходим е курс по ограмотяване за " журналистите" в този сайт.СЕГА, КОГАТО ТОЙ ГО НЯМА ???ПРАВИЛНОТО Е : Сега, когато него го няма.

77

Анонимен

преди 10 години

Polovinata balgarski policai ne sa slujili v kazarmata. naprimer v strana kato Izrael tova e nedopustimo i nezakonno