35

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

След като България, не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от насила ислямизираното малцинства,сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство. Чалга,турски сериали,новини на турски език.Циганизирането и ислямизирането на България е в пълен ход.

34

А? Ко? Най-високо бил? Верно ли се е споминал? За всеки случай - наздраве, ако е така!

33

Анонимен

преди 10 години

Обаче има нещо, което ми прави впечатление - появи ли се статия за ***, се пълни с коментари които славят СССР и как видиш ли благодарение на тях сме живи и имаме държава и иначе са щял да ни управлява Ердоган. Ама като се появи статия за дпс всички млъкват. Нещо доста избирателно се случват тези неща.

32

Османски потомък

преди 10 години

Октай Енимехмедов е Османски потомък , човек който може да управлява тази Държава като своите пра деди които са управлявали достойно сегашна България , за това е достоен за Министър председател на България

31

Луцифер

преди 10 години

Този не се ли усеща колко противен става? Май психическите му отклонения са доста сериозни вече...

30

Анонимен

преди 10 години

Ха, тоя шменти-капели най-после26370 призна очевидната истина, въпреки хитрия му опит за извъртане !

29

Свобода или смърт

преди 10 години

Всички по-големи беди за България през последните десетилетия ни се сервират от антидържавната партия ДПС. Тази констатация вече се доказа напълно и се превърна в непоклатима аксиома. За голямо съжаление тесните партийни интереси на БСП и Атака тези политически формации съзнателно пренебрегват престъпната роля на анадолските мекерета, подкопаващи опасно националната сигурност на нашата страна.

28

те

преди 10 години

Трябва веднъж за винаги това ДПС да се изпрати в историята като онова НДСВ.......

27

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

За 25 години "демокрация" с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.

26

ТАЙСЪН

преди 10 години

ВЯРНО КАЗА КОСТОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ, ЧЕ ДПС Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЦЕЛЕШЕ ДА ИЗПОЛЗВА ГЛАСОВЕТЕ НА БГ ТУРЦИТЕ ЗА ЦЕЛИТЕ НА БСП, НО ВПОСЛЕДСТВИЕ НЕЩАТА ЗАГРУБЯХА И ДПС НАДИГНАХА ГЛАВА. САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ АКО НЯМАШЕ ДПС!? НЯМАШЕ ДА ИМА КАПСУЛИРАНЕ НА 1/3 ОТ БЪЛГАРИЯ И 800 000 НЕЙНИ ГРАЖДАНИ. НЯМАШЕ ДА ИМА ТЕЗИ ГНУСНИ КОАЛИЦИИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ, КОИТО ДПС ВЪРТИ ВЪВ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО.ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ЕДНА ДРУГА БЪЛГАРИЯ. НАИСТИНА ДПС Е ПРОКЛЯТИЕ ЗА НАС!

25

Ооооо

преди 10 години

***,няма нужда Борисов да ни казва кой управлява,ние не сме слепи! С 18 министри и зам. министри,кой управлява? ПРЕМИЕР - нямаме,то е повече от ясно,нито взима решенията,нито някой го пита. А за политика,на раздаване на пари на *** от кредити и заеми ,не ни и трябва. Колкото и да се опитвате да излъжите народа, другарю Местан ,действителноста е не тази ,която вие се опитвате да ни внушите.

24

evgeni1234

преди 10 години

Толкова е "високо" Доган,че "отиде на кино".Съживяване на Етрикети и Клишета! Просто-Геополитика свързана в България -винаги,заради всяване и "държене под контрол" чрез етнически смущения.Някъде по света да има етническа и религиозна партия освен в България и Израел(ортодоксалната партия на пръдливите попчета)

23

evgeni1234

преди 10 години

Толкова е "високо" Доган,че "отиде на кино".Съживяване на Етрикети и Клишета! Просто-Геополитика свързана в България -винаги,заради всяване и "даржене под контрол" чрез етнически смущения.Някъде по света да има етническа и религиозна партия освен в България и Израел(ортодоксалната партия на пръдливите попчета)

22

Го4о

преди 10 години

Местан е МИРИЗЛИВ ПЛЪХ. Нищожество, което под път и над път получава ХАЛЮЦИНАЦИИ при споменаването на името на генерал Бойко Борисов. Мачкай ги Бойко мишоците СърГЕЙЧО и лютви-чикиджията.

21

Хидрогеолога

преди 10 години

Хидрогеолог Но.2 хвали Хидрогеолог Но.1 . Няма по-нагли от тея двамката. След като Доган е присвоил ачик-ачик 2 млн официално и е взел под масата още 25 млн. за Водното огледало има наглостта да дава акъл.

20

Анонимен

преди 10 години

"Ангола стана първата страна в света, забранила исляма като официално вероизповедание, и разпоредила затварянето на всички джамиите на своя територия. Крайната мярка бе обявена от министъра на културата Роза Крус Силва".

19

ДЯДО ЙОЦО

преди 10 години

Боже мили господи! Дали ще доживея да видя отново свободата? Дано Русия час по скоро прекрачи Дунава.

18

Анонимен

преди 10 години

*** е този местан и всички от дпс са *** на догана и неговия цирк.

17

Анонимен

преди 10 години

Дори и в Египет забраниха партията на т.н. мюсюлмански братя.

16

Анонимен

преди 10 години

е така ще ви се пресмива Местан