9

Исак

преди 10 години

Некадърници!Един дядка изби отряда СОБТ .....

8

?!?

преди 10 години

"Днес спецполицаи обезвредиха мъж, който е заплашвал, че ще стреля по деца с пушка" Това звучи много добре за пред медиите, но май нещата се объркват а резултата става трагичен. За това нека да се понесе отговорност от ХОРАТА КОЙТО ИСКАХА ДА НАПРАВЯТ ТАЗИ" PR АКЦИЯ".

7

Анонимен

преди 10 години

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,че Йовчев знае че Петоко от Лясковец е опасен и нее добре психически ,да прати полицай да му викат под прозореца --- Петко ,предай се !комшийте са ги чули към 5,30ч да да викат под прозореца на въоръжения мъж .Това е излагация .ами почина още един млад българин.дали Йовчев изпитва сега малко срам?

6

Анонимен

преди 10 години

"Главният секретар на МВР при управлението на ГЕРБ Калин Георгиев отрече да е отменял полицейска спецоперация в Лясковец през 2012 г."А защо оръжията му не са били отнети тогава?

5

жалко

преди 10 години

За този глав. секретар,ще се молим. Скромен,кадърен и интелигентен.

4

Анонимен

преди 10 години

Докарали от София барети-антитерористи за да задържат наи-обикновен човечец, който пишел жалби до институциите. Това е просто ЖАЛКО! Утре може да съм и аз и ти и вие. Трябва да изметем тази *** милиционерска. И аз да бях на мястото на Петко и аз щях да се отбранявам. Даже и бомби щях да им хвърля на тез кокошкари. По цял ден смучат парите на държавата и после казват че били 'спецове по антитероризъм'! ПФУ!

3

Анонимен

преди 10 години

Спец частите ни станаха за смях срещу един обикновен отчаян готвач!

2

Анонимен

преди 10 години

Това направо бие на некадърност и направо на глупост. Да ти съсипят 4 човека.

1

Анонимен

преди 10 години

БСП като дойде на власт каза че ще се справи с монополите и олигарсите ,но какво стана --те забъркаха още по -голяма каша ,монополите и олигарсите продължават да смучат кръвта на българина ,защо тогава БСП да продължава да управлява ?,защо да продължава това правителство да взима заплата и да ядат и пият сега на Боровец бесепаритевече най важния върпос е не Кой? а Защо ? да ги храним тези некадърници ?