11

1

преди 10 години

Да си даде оставката и ще го слушаме пред ГЛ.Прокурор!!!

10

до психолога

преди 10 години

А защо сте вие психолозите, щом нещата ще се решават с противотанкови оръжия.Сиреч, сега Овчев ако повика щурмовата авиация на помощ, ще излезе по кадърен отколкото е.Тея сега са действали самонадеяно, а тогава Бойко се изкефи да гърми с гранатомет, преди да е използвал всички шансове за преговор, което близките на Чакъра лично са желали да проведат.Ситуациите са различни, онова е в лозята, тук в центъра.Надутите началници са факт и преди и сега.

9

БГ

преди 10 години

НЕКАДЪРНА И НАГЛА КОМУНИСТИЧЕСКА *** !!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕЗИ НЕМОРАЛНИ БЕЗДАРНИЦИ СА ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР Е " ПРОФЕСИОНАЛИСТ " ОТ " ВИСОКА " КЛАСА КАКТО ВСИЧКИ КУКЛИ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ОСОБЕННО СЛАМЕНИЯ ОРЕШКО. НАГЛЕЦИ !!!!! МАХАЙТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Динко

преди 10 години

Абсолютен 100 процентов ***!

7

полицай

преди 10 години

Тоя да взима да се омита на момента. Пълен *** и в комплект с оня циркаджия главния секретар съсипаха и малкото останало в това министерство. Тези са тотално професионално неграмотни. Подиграват им се 55 000 служители и им гледаме сеира, само, че и цената на простотиите им плащаме!

6

tyo

преди 10 години

Няма голям смисъл от говоренето им. Да отиват с оставките!

5

№13

преди 10 години

МВР да предостави ХАОСТНИ патрони на барикадиралият се ,и да продължи играта на "бам - бам".

4

Анонимен

преди 10 години

Единственото хубао нещо което може да каже тоя *** че,си подава оставката.

3

Цанко

преди 10 години

Тоя *** Цветлин предателя ще досъсипе МВР. А гл.секретар направо си е кух. Такива ка*ути като тях ни е*ават яко.

2

партиен член

преди 10 години

Че ще говори е ясно, но дали ще каже нещо???

1

психолог

преди 10 години

Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.