149

Мишо

преди 10 години

Познавам хора, които живеят в Украйна. Никой не иска да бъде мобилизиран! Много хора се крият, данните за числеността на армията са преувеличени в десетки пъти, много войници се удържат свръхсрочно и насила в казармите. Ако има военни действия още първия ден армията ще се разпадне и фронта ще рухне, 90% ще дезертират. Ще останат само НЕОНАЦИСТИТЕ на Яценюк и компания.

148

666

преди 10 години

Тука е голямата заблуда !Само си спомни колко кораба им паднаха и колко неизлетяха!А за колко не знаем!?!?Да не говорим пък за конвенционални оръжия -нашият Калашников е по добър от техния,цял свят го предпочита и това че не е тяхна разработка и че е откраднат от Германците,колко още неща ще излезнат наяве !Тепърва предстои да видим истини крити от обикновенните хора,манипулирани според нуждите исторически събития!!!!

147

Гого

преди 10 години

До 666Така е,но за космическа и военна техника руснаците са 1 в света...едното за сметка на другото

146

Анонимен

преди 10 години

А има ли се в предвид, че поне половината украинци са на страната на Русия!

145

Анонимен

преди 10 години

Тоя Глоба, взе че позна! Още преди 3 години рече, че веднага след олимпиадата ще започна 3-тата и Украйна ще се разпадне.

144

666

преди 10 години

Колко си прав!И стига внушения кой е силен и кой слаб!Който е ходил в Русия знае къде са!!!Добре ще кажа 15 години след нас,правете сметка !!!

143

Анонимен

преди 10 години

комунистите от боливия до украйна и в българия са диваци и варвари , но в българия много диваци много нещо , затова вирее комунизма, това хората обичат мързела, кражбата, лъжата и доносите, тук пишещите са писали доноси сега са интернет ***, сакаш не е минал четвърт век

142

партиен член

преди 10 години

Според мен война няма да има.Големите ще се разберът всичко е бизнес.Украинците никой няма да ги пита.Толкова голяма държава с армия за 2 стадиона.При това фалирала.До вчера разчиташе на Русия, сега на запада.Стоките на Украйна имаха пазар в Русия, кой на запад ще купи Украински продукт.Като махнем плодородната земя в Украйна какво има.Нищо.а сетих се водни помпи тип Бибо.Ако влязат вЕС ще стане като БГ.Само потребители.по пътищата ни само леки коли.камиони няма.за камионите трябва икономика.

141

Анонимен

преди 10 години

Armiata na ukraina niama da e sama ako se stigne do voenni deistvia. Rusnacite za tova ne posiagat.

140

Анонимен

преди 10 години

До СпециалистВ Афганистан никой не може да победи.Там победител може да бъде единствено атомното оръжие.В Украйна русите ще минат без проблем.

139

tih velikan 681

преди 10 години

BG DA SE GOTVI DA POSRESHTA RANENI I BEJANCI!!!!!HOTELITE PO CHERNOMORIETO SA IDEALNA BAZA.GRAD RENI E GRANICA S MOLDOVA OT TAM E 1 KM DO ROMUNIA GALATS KONSTANCA VAMA VEKE I V BG.

138

Ъц

преди 10 години

"Department of Defense personnel will organize a Humanitarian Assistance Planning Conference with the Ukrainian Armed Forces. will provide Meals Ready to Eat (MREs) to the Ukrainian Armed Forces."state.gov/r/pa/prs/ps/2014/03/223390.htm--------Министерството на отбраната ще организира конференция за хуманитарната помощ на украинските въоръжени сили осигурявайки им..... суха войнишка храна!!!???псДемокрация, демокрация, ама пари нема, нищо лично, просто бизнес! ))))

137

Специалист

преди 10 години

Най-опасен е този, който няма повече какво да губи! Даже и на партизанска война да минат украинците, руснаците пак ще видят зор! А и руснаците едва ли искат война, просто демострират сила, и правят провокации. Едва ли са забравили провала си в Афганистан. А там врага им беше доста по-примитивен!

136

Ами ако е истина

преди 10 години

Според коменр в Руския печат, срещу Русите няма да воюват нито Щатите, нитоЗападна Европа. Вероятни войски, които ще изпратят ще са от Румъния и ...България. Няма нищо чудно, нашите върховни майкопродавци да изпратят някоя бригада от професионлните ни вйници на Украинския фронт. Дай Боже да е само коментар, да не стане истина.

135

БСП станаха фашисти

преди 10 години

От всички за и против, едно не разбрах, как така Западняците се сдушиха с фашагите от Десен сектор. И покрай тях, Софийските Печенези вирят носа си. Ако така върви, Градът София го чака нищо добро. Нека си припомнят 1843 год., когато България обяви символиччна война на Щотите и Англия, какви бяха последствията. Как БСП стана подръжник на Майдановските фашисти поради предателството на върхушката на БСП. БСП-ари, вие станахте от червени на черни. Дано разберете, как ви се подиграха. Жалки сте.

134

Пешо

преди 10 години

Като чета коментарите се убеждавам, че час по-скоро трябва да емигрирам от България, и кракът ми да не стъпи повече тук, .

133

Той е

преди 10 години

Двете армии да се обединят, и да тръгнат на запад, като в доброто старо време! За нула време ще сгазят Полша, ама без да спират в Берлин, а да продължат тоя път до Албиона, да влязат в Лондон. Само тогава Европа и светът ще тръгнат напред, премахвайки тая гнила, империалистическа, неолиберална система, която Запада се опитва да наложи в целия свят!

132

Анонимен

преди 10 години

"Първите хора" в новото "правителство" на Украйна откровено лъжат. Ако имаше струпани "десетки хиляди", то щатите и ЕС щяха да ореват света. Нали имат спътници и си наблюдават какво става.

131

Българин

преди 10 години

Къде изчезнапа българите на кубрат в крим по времето на сталин.Така наречените "патриоти" излезнаха руски агенти и целия патриотизъм е руска пропаганда.Всеки патриот ще защити украинския народ и ще е против руските завоеватели.Четете какво пишат Лувски и Захари Стоянов.

130

АНОНИМЕН

преди 10 години

До Варна-ОдесаАбе *** ,ти мислиш ли че ние Българите ще се бием срещу братушките ?Ами нали веднага минавам на тяхна страна .Само такива мръсни предатели като теб ,могат да се бият на страната на Англосаксонците .