30

дй

преди 10 години

АБЕ НАПРАВИХТЕ МЕГДАН РАЗРУШИХТЕ УКРАЙНА СЕГА РЕВЕТЕ ,РЕФЕРЕНДУМЪТ Е ЕДИНСТВЕНАТА ЗАКОННА И ДЕМОКРАТИЧНА ФОРМА.ТОВА ЛИ Е АМЕРИКАНСКАТА И ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОИТО ЗАБРАНЯВАТ РЕФЕРЕНДУМИ??????????ПРЕСТЪПНИЦИ.

29

Анонимен

преди 10 години

До Х:Жертвите - убити и ранени през II свет. война на Русия и Китай, са В ПЪТИ ПОВЕЧЕ от тези на Германия и Япония. След войната, в Русия и Китай настана ОГРОМНА РАЗРУХА, КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДНЕС, а "победените" Германия и Япония направиха ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО И ДНЕС СА НАЙ-РАЗВИТИТЕ ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ В СВЕТА, след САЩ. А Русия и Китай са СЛАБОРАЗВИТИ, въпреки "победата". Сталин, за разлика от тебе още през 1945 г. разбира, че тази "победа" е СТРАШНА ЗАГУБА и НЕ ПРИЕМА ЛИЧНО "парада на победата".

28

Анонимен

преди 10 години

Г-7 няма правна стойност. Нищо, освен волеизявлението на народа няма правна стойност. Пример: Косово /хахахахахахах......./

27

do tribun

преди 10 години

Za Kipur ne znaesh ,ne se izkazvai nepodgotven.

26

българин

преди 10 години

Комунистическите *** във форума от девет дерета вода събират, за да "докажат" че Русия имала право да анексира части от Украйна, че имало "прецеденти" - в Косово, в Кипър и пр. Това са "опорни точки", дадени им да агитират в полза на Русия и против САЩ. Други комунистчета във форума, съвсем простите, ни убеждават, че Русия била по-силна от западните страни, както и че правото е на силата - същността на комунизма.Истината: Русия в Украйна е ОКУПАТОР т.е. НЯМА ПРАВО, а и Западът е ПО-СИЛЕН.

25

Анонимен

преди 10 години

Абе то и Хавай беше независимо кралство, ама ся е американски щат...

24

КОСОВО, КОСОВО

преди 10 години

Господа ли сте, другари ли сте. Гледайте си в "ДЕМОКРАТИЧНАТА" паница . Като сте посрани не се надигайте, че мирише лошо.

23

Анонимен

преди 10 години

До 19 българинГлупако,ами тези "демократи"вече ЗАБРАНИХА използването на всеки друг език в Украйна освен Украйнския!!За това всички медии писаха и не е НАГЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА!!!

22

българин

преди 10 години

До Анонимен 21:"Правов ред", е управление според законите, а НЕ КОМУНИСТИЧЕСКО. Виетнам и Югославия бяха разсипани от комунистическото си "управление", т.е. от своите комунисти, а Ирак - от управлението на своите "социалисти" на Саддам. България беше разсипана от "управлението" на своите комунисти, ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.

21

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 10:"Вирджиния", извънредно глупаво си и имаш халюцинации. Цветни ли са?

20

Анонимен

преди 10 години

Някой да обясни какво е това правов ред, защото след разсипването от САЩ и НАТО на страни като Виетнам, Югославия, Ирак и вероятно още десетки такива, не е ясно дали съществува такъв термин.

19

Анонимен

преди 10 години

До 7Ти както и тези, които са ти сложили плюа сигурно сте единствените, които още не сте разбрали че Г-8 вече няма, има Г-7

18

българин

преди 10 години

До 16:Това, "башибозукът от "Десний сектор", е НАГЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА. НИКОЙ С НИЩО РЕАЛНО НЕ ЗАПЛАШВА РУСКИГОВОРЯЩИТЕ В УКРАЙНА. Страхът им, че ще им забранят да говорян на руски, СЕ ПОДКЛАЖДА от Русия, също както и останалите им страхове. Украинците никога не са тормозили руснаците, не го правят и сега. Пищят руските комунисти, чието НЕНАСИТНО ЛАПАНЕ е застрашено. КОМУНИСТИТЕ - и в Русия, и в Украйна, и в България, и навсякъде са ПРЕСТЪПНИЦИ, ПО-ЛОШИ ОТ "БАШИБУЗУК".

17

6996

преди 10 години

Най големите терористични пу...ки рИват.РиВЕТЕ СИ бре.Не съществувате за Русия.А къде забравихте Китай бре палячовци.

16

българин

преди 10 години

до 6:Русия на Путин, както и Китай, са СЛАБОРАЗВИТИ държави. И в двете страни ВЛАСТВАТ КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ И УПРАВНИЦИ. НЯМА КАК да са "силни". Китай има огромно население, а Русия - много ядрени оръжия. ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ СИЛНИ. Защото са ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНИ, с БЕДНО население. Освен това, руснаците са доста алкохолизирани, а китайците нямат никаква традиция на развитие. Образованите хора и в двете страни НЕ СА НА ВИСОКО НИВО (естествено, сред толкова много хора има и изключения).

15

Анонимен

преди 10 години

Г-7 си приказва и сама не си вярва на приказките!!Все едно да кажаш на Путин,Русия и руснаците:Оставете вашите руски граждани на башибозукът от "Десний сектор"!!Те ще ги учат на демокрация!!В официални заявления до сега не съм чул някой да спомене за спазване и гарантиране на правата на руските граждани в Украйна и не само,но и на всички други малцинствени групи!!Е,една държава в Лицето на Русия,поне се старае да им ги подсигури без да й пука на каква цена е тази мярка!!!

14

Вирджиния до 10

преди 10 години

Ами хайде, това очакваме, Западната империя вече е достигнала достатъчно огромно ниво на разкапване-морално,финансово и военно. Това ще е последната битка за тях, която ще ги доунищожи като империя балабар с мъртвороденото наречено ЕС!

13

Registriran

преди 10 години

До tribun Щото така оттърва на САЩ, а всяка крива линия успоредна на линията на сащ е права.

12

Вирджиния

преди 10 години

Да, за косово можеше, а сега не може...))

11

tribun

преди 10 години

На кое правно основание Косово беше обявена за самостоятелна държава??????,И на кое правно основание Кипър беше разделен ???????,къде беше НАТО и защо стандартите са различни????