83

Обективен

преди 10 години

Чудя се белокосото психо поне *** ли мацките, дето развява по Хавана и Париж.Ако не ги ***, язък за цялото крадене и дупедаване на *** :)))) Ашкулсум, психо.

82

Анонимен

преди 10 години

До третото окоRetard, do you know what this means :-) It`s you.

81

BG

преди 10 години

Zachtoto Volen e mnogo bolen - triabva mu dosta "lechenie". Min 30 godini v pandelata

80

Koko

преди 10 години

Новото мислене на средностатистическия атакист:"*** е приятел, ционистът е истинския враг""Социализъм-добро, националсоциализам (нацизъм) -лошо""Всеки с различно мнение от белокосия бащица-на бесилото"

79

гласоподавател май

преди 10 години

Много сте ми интересни.Кой крепя ДПС в миналото, АТАКА ли?Или беше НДСВ, за което гласува целия народ!От НДСВ беше и Кунева-Пръмова!Сега тя ми иска ФОСТАВКА заради ДПС, *** нали ти тогава се коалира с него ***?Всички, които искат ФОСТАВКА и викат ТУРЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ, се коалирах преди години с ДПС!!!На всичкото от горе там са и Касим Дал и Корман Исмаилов!!Лелелеееееее, вие ние взехте за абсолютни ***!

78

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Народе,Огледай се и се ослушай добре и виж,че единствен от всички политици в България сега ,който защитава твойтеинтереси, е партията ,,Атака,,От всички политици тази партия е най-много хулена ,най-много лъжливо компрометирана и пр,защото посяга на тези,които крадохаи продължават да крадат НАРОДНОТО Аз смятам,че,, АТАКА,,е едничката на народа ни и на тези избори трябва да и дадем пълно доверие, а останалите да ги изхвърлим от политиката, като долни типове и агенти на ЗАПАДА,който разсина Бъл

77

Анонимен

преди 10 години

Чак сега ли , бе. Ами ние вече забравихме тази случка и няма как. Сидеров ни засипа с нови геройства, но ... няма замесени чужди дипломатически лица и затова той си продължава линията на "аругантност без граници". С безкрайна изненада видях как един полицай му разказа играта за първи път. Гледах и не вярвах на очите си. На сън ли ми де случва, на кино ли, или е в центъра на София. Докъде я докарахме с тези екзактни бисерчета, ментолки, фикусчета, спинчета, осички, бюречета, моники, тролчета...

76

Доган се насра

преди 10 години

А кога Сидеров ще бъде обвинен за главните си престъпления - национално предателство и обслужване на чужди държавни интереси, тези на Русия и Турция, в обслужване на мофиотски интереси, в злоупотреба с народни пари и най-вече с народно доверие? Кога ще бъде обвинен в колаборационизъм с и обслужване на терористичната етническа противоконституционна партия ДПС?

75

третото око

преди 10 години

Всички дето плюете по Волен сте навярно от третия пол размножаващи се чрез пъпкуване Напънете се да плюнете и хоп пъпка на *** Докато се усетете и още гнойни циреи са се размножили Щото вие сте такива от третия пол Гнойни циреи

74

Винету

преди 10 години

Много си прав васко. Няма такъв град Варна, Франция е село в Сиера Леоне, а не държава и 120 кг спортистче всъщност е бил Бойко Борисов с маска.

73

Анонимен

преди 10 години

ба.ти и измиярите *** нагли ами хафъзов за думите му БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРСКА

72

Попчето

преди 10 години

Какъв депутат е тоя хулиган ?! Той освен да създава интриги,да обслужва ДПС и БСП,да върши предателство след предателство,да дава лъжливи обещания,да се репчи и обвинява всекиго за друго НЕ СТАВА! Аман от него -стига сте ни занимавали с тая турска ***!Толкова злини направи и се чудят дали ДА ГО ОБВИНЯТ ?! Ако беше някой друг досега да са му лепнали съответната присъда,а тоя самозабравил се *** го галят ли галят - докога?!

71

shumaher

преди 10 години

lydite ne gi sadqt......

70

...

преди 10 години

А кога ще се издадат присъди за политиците, които ограбват България вече голяма част от съзнателния си живот и си се разхождат ненаказани по улиците? Искам да знам кога ще спрат нападките срещу Сидеров и продажните медии ще започнат да отбелязват обективно истината.

69

глей па ти

преди 10 години

Кога ще осудите крадците на прехода?Костов, Кунева, Доган, Велчев, Буда и серГей ?????

68

Ниа

преди 10 години

Поредната репресия срещу всеки определящ се за нациналист. Ясно е,че Волен не ви е удобен в парламента,но колкото и да го съдите ,пък и да го осъждате,ние ще гласуваме за него,ще го подкрепяме и ще сме до него. Защото идеалите на АТАКА са истински,защото АТАКА не е само партия,а семейство,не като другите платени *** с основна цел набъбване на банковата сметка.

67

Анонимен

преди 10 години

Toz *** "politik" go napravihte...Mrete...

66

Анонимен

преди 10 години

Минск предложит России разметить у себя самолеты из-за активности НАТОБелоруссия адекватно отреагирует на усиление сил НАТО вблизи белорусских границ, сказал президент. Он добавил, что Белоруссия предложит РФ разместить у себя дополнительно до 15 самолетов в связи с активностью НАТО.

65

Анонимен

преди 10 години

Джордж Сорос: Евросоюз идет к своему крахуПо его мнению, лучшим вариантом разрешения ситуации стал бы выход Германии из еврозоны

64

Анонимен

преди 10 години

Прокуратурата е получила одита на Сметната палата за Авиоотряд 28.В държавното обвинение обаче недоумяват защо е трябвало да го изискват специално, след като шефът на палатата Валери Димитров е бил длъжен да го изпрати сам по компетентност, пише Преса".