48

Big Bad Wolf

преди 10 години

Напомня ми навремето какви бяха "изборите" през соца, един куп червени бюлетини "ЗА" и една единствена бяла "НЕ" залепена на дъската ( да не се излъже някой да я пусне).

47

pepe

преди 10 години

Те това се вика мажоритерен вот :)

46

Ким TM

преди 10 години

Хм, много странно... Бащата се казва Ким, синът се казва Ким, дядото и той Ким, дъщерята и тя Ким... Данеби това име Ким да е някакво универсално за мъжки и женски род? Представям си събрали са се някъде всички, и някой казва Ким, подай ми захарта - и получава захар от цялото семейство, защото те всичките са Ким :DТакива ми ти работи...

45

Обама

преди 10 години

вземай пример. *** на посещение за обмяна на опит. За да не се налага да правиш преврати като в Украйна. Или в САЩ - там ще се наложи скоро да въдворяваш ред като изгребете хазната. Или се счупи печатарската машина за доларите

44

Нерез

преди 10 години

Баси, какво ли става ако някой влезне в кабинката - "Не"?! Сигурно пода автоматично се отваря и падаш в клетка с гладни лъвове:)))

43

anatar

преди 10 години

За пореден път се убеждавам, че по форуми пишат само ***... Вотан, ти си най-големия, братко...

42

Вотан

преди 10 години

Браво на севернокорейските управници!За да спечелят със 100% значи хората са доволни от тях и пак си ги избират.Не като при нас!

41

Анонимен

преди 10 години

tia niskostebleni na snimkata ne moga da gi ponasiam.

40

Анонимен

преди 10 години

И Б.Борисов също беше избран с 100%. Никаква аналогия, аз само припомням макар че има прилика по диктаторския си манталитет, не е ли така ГЕРБЕРИ?

39

qweqwe

преди 10 години

Голяма изненада !!! ХаХа

38

Анонимен

преди 10 години

Луфтхансата също мечтае за подобни резултати.атака,атака,вкупом във батака!

37

Анонимен

преди 10 години

Президентът Мъдуро също подкрепя безпрекословно Путин!

36

Анонимен

преди 10 години

VIVA SOUTH KOREA !

35

Анонимен

преди 10 години

Ne razbirate li che klipa e snet ot Al Jazeera ?

34

Анонимен

преди 10 години

Абе на теория освен кабинката за гласуване за божеството, има и друга кабинка където можеш да гласуваш "против". Всичко това става под зоркия поглед на военните и милицията.Въпроса е че едва ли някой е толкова глупав да вкара себе си и семейството си до 9-то коляно в лагер.

33

Анонимен

преди 10 години

президентът на казхстан и Беларус подкрепят Вадимир Путин.Башар Асад също подкрепя Вадимир путин

32

Анонимен

преди 10 години

политиката в северна кореа е като ХАЗАРОЦИОНИСТКАТА В СЕВЕРНА АМЕРИКА

31

Анонимен

преди 10 години

Новите власти в Крим изразиха готовност да допуснат на своя територия наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, вицепремиерът Рустам Темиргалиев, цитиран от Интерфакс. Допускането на наблюдатели в Крим е едно от основните искания на Запада в преговорите с Русия за деескалация на украинската криза.Междувременно в Крим бе прекъснато излъчването на всички украински телевизии. На техните честоти се приемат руски телевизионни канали. От местните предава само държавният телевизионен и радиоканал "Крим". /standartnews

30

Чиновник

преди 10 години

Явно повечето от вас имат някакви много сериозни проблеми със Севрна Корея. Я по- добре си гледайте вноските по кредитите и се радвайте на демократичните ценности и приказния живот, които ви донесе ЕС и не се занимавайте с неща, които не разбирате.

29

Анонимен

преди 10 години

Властите в Крим възнамеряват във вторник, 11 март, да предложат проект за преминаване към руската рубла, предаде Фокус. Това е съобщи в Туитър премиерът на Крим Сергей Аксьонов.Още утре ние ще представим проект за преход към зоната на рублата. Ще се постараем да сменим валутата безболезнено за гражданите и бизнеса", подчертава Аксьонов.По-рано в понеделник изпълняващият длъжността председател на Севастополската градска държавна администрация (СГДА) Дмитрий Белик съобщи, че Севастопол е направил руския език официален за водене на държавната документация, предаде ИТАР-ТАСС.