24

Лапай банана

преди 10 години

Разглезени, мързеливи и некадърни пачи.Ако някой от вас е бил дори за малко в провинциална Индия и Китайще разбере, че там всеки ден е ад под небето, всеки ден е борба за оцеляване.Жените там садят и обработват земята буквално с ръце и никой там дори и за миг не си представя за самоубийство защото живота ни е дар отгоре.

23

развод

преди 10 години

ако някой може да ми докаже, че разведения християнин ще отиде в Рая ще го призная.освен ако владилка не е разрешил.от една страна Иисус никъде не споменава, че е възможен развод(няма такова тайнство в християнството).това, че съпругата се е развела с мъжа си не означава че Бог се съгласява с това и спокойно може спокойно да продължиш със следващия или да се ожениш/омъжиш повторно.Нека да го кажа ясно, ако си дъновист или разведен християнин 99% си се уредил в ада.При Капка е 100%.

22

анонимен

преди 10 години

Вероятно е така, но не е трябвало да го коментира! Това е голяма грешка на популярните личности! Както виждаме, никой не ги съжалява, а ги плюят! Все пак и те са хора!

21

Анонимен

преди 10 години

Тази кална Капка помия от *** е поредното недоразумение в политиката.Кочовска и Дънов едва ли биха искали някаква алчна и гърбоноса лелка да си прави реклама за тяхна сметка.Покрай ямболския психар уреди себе си , малоумния си син и даже баща си.Е , секна келепира и ще се наложи да бачка.

20

Анонимен

преди 10 години

Жалко, че Сидеров още не е направил опит....

19

Анонимен

преди 10 години

Една от дамите в българската политика с психосексуални проблеми и болни амбиции

18

Анонимен

преди 10 години

ПР-акцийка ? С каква цел ?

17

ъй

преди 10 години

До Анонимен 17Дано не ти дойде до главата. Галям х.й ***, голяма дума не казвай.

16

Анонимен

преди 10 години

Най-смешното и безсмислено нещо на света са неуспелите самоубийци.

15

Анонимен

преди 10 години

Danof, Danof, Danof- ski ko stana, spasil si Kapnalata

14

Ханко

преди 10 години

Защо въобще ни занимават с разни Капки, свършиха паричките и започна за говори съвестта. Защо всички медии започват да ги съжаляват и обгрижват заприличвайки на искрено и лично, нима това е най-важното за българина през последните дни? С тези книги които издава просто е чудно ,че има с какво да живее, но социалните са виждали и хо-тежки случай!

13

Бен-Адам

преди 10 години

Капке, живота е прекрасен! Нищо на този свят не заслужава да затвориш очи пред светлината а най малко този откачен дребен и вреден зевзек. Харесвам силните и разумни жени! Един ден ще се чудиш на себе си как си посмяла да помислиш за самоубийство! Тогава и звездите да ти свалят не би се върнала при тази ***

12

Анонимен

преди 10 години

На кой му пука за тази повехнала баба , която открай време се навира в медиите.Да си гледа психясалия син и внучето и да си взема хапчетата.Откачена работа.Изглежда алчния доносник и продажен близач от арменски произход и е хвърлил око.*** са и двамата.

11

Анонимен

преди 10 години

Българската православна църква е успяла да съхрани народа ни през столетия османско робство. Тя ще оцелее въпреки бизнесмените в нея и въпреки лъжеучителите и лъжепророците като Дънов, Ванга, Кочовска и други.

10

:(

преди 10 години

...."Понеже съм горд човек с достойнство, в този момент, когато буквално бях изритана от живота, реших да сложа край на живота. "Горд човек, човек с достойнство никога не би направил опит за самоубийство, камо ли да коментира нещо такова в публичното пространство.

9

Анонимен

преди 10 години

Колко трогателно! Кеворк прави милиони, докато глупаците зяпат американска пропаганда.

8

Анонимен

преди 10 години

Тая никому неизвестна ,да сяда да брои парите от евродепутатство на глупавия си син,щото скоро ще секнат и да замълчи завинаги.

7

DO KOVEROK

преди 10 години

KEVORK...GYZOBLIZECA NA BORISOV

6

Тялото

преди 10 години

Само опит ли? Едно нещо не може да свършите като хората във вашето семейство.

5

дрън

преди 10 години

*** партии ГЕРБ и БСП подкрепят плюенето по Волен и всеки акт на защита правата на индийската електорална маса, която дава властта на партиите!