13

Анонимен

преди 10 години

Преди 8 години, понеже бях слушал за легендарно евтините коли втора ръка в Дупница - отидох с мерак да си купя кола.... Ами тези дето бяха евтини (като за модела си) - беше под съмнение дали ще стигна до Бургас с тях. Мерси - не.

12

do 10

преди 10 години

хахахаах, де да беше наистина така.

11

Див аграр

преди 10 години

До Обективен Брат ми, аз също съм минавал през Дупница, виждал съм какви коли се продават там.Аз също имам приятиели с автовози, с автокъщи, също знам , как върви тази "търговия". Знам, как на коляно се пише договора саза покупко -продажба, все едно клиента лично е ходил в Германия, не се изисква нищо за това,нито нотариус, нито някаква отчетност на границата.Знам и как половината от внесените и препродадени автомобили, клиентите на тези автокъщи, "директно " си ги внасят сами.

10

foreigner

преди 10 години

До ODESSAбрат,не се изказвай неподготвен,не знаеш за какво става дума!!!

9

ODESSA

преди 10 години

Всеки който купи кола от автоджамбазин е *** като ***. Границите са отворени бе ***, 100 E билета. 300 Е замъкването до България без номера.

8

Прилича на РЕКЛАМА

преди 10 години

на Дупнишикте автоджамбази..купувайте от нас , пазарте се..за да минете тънко Коле се купува от Гермаиня....он Директно ..немците НЕ лъжат..нашите джамбази купуват, "ПОДМЛАДЯВАТ" ..........а Балиците н есвършват !!Македонците не купуват стари коли над 6 год - НЕ могат да ги регистрират - имат ЗАКОН

7

Обективен

преди 10 години

До Див АграрБрат ми, всяка седмица минавам през Дупница, имам и приятел с една от въпросните автокъщи.Та да ти кажа той как действа.30% от колите му са от Австрия, 20$ от Германия.Другите 50% са от Благоевград, Кюстендил и Петрич.Не знам що се ежиш, аз се радвам, че макетата идват и си оставят парите тук, дори и да е както ти го казваш, а то не е, дупнишките джамбази си прибират печалбата.На свития български пазар това е супер.

6

Румбо

преди 10 години

Нали имаше някво ограничение за внос на стари коли до 6 години в Македония по едно време?Какво стана?

5

ИСТИНАТА

преди 10 години

Същите коли от Дупница които ги купуват съседите ги купуваме и ние,А НЕ КУПУВАТ НАШИТЕ СТАРИ КОЛИ ;) ,така че който е писал статията отново нещо не е разбрал :)))))

4

Див аграр

преди 10 години

Обективния, ти ходил ли си до Дупница?Виждал ли си пътя до там, от двете страни преди глада, където километри има само автокъща до автокъща? Те купуват колите, които докарват нашите автоджамбази от Запада, не нашите употребявани и регистрирани в България . Много добре са си направили сметката и нашите джамбази, и те. Не са членове на ЕС, скъпо им е да пътуват до Европа, а имат пари да платят на друг да прави това.Лошото е, че държавата, почти не контролира тоя бизнес и всеки влачи..

3

АТАКИСТ

преди 10 години

Усещам как македонските мизерници ще псуват нашите търговци тарикати до девето коляно след като разберат с какъв *** са ги набалбучили.

2

Анонимен

преди 10 години

Да са живи и здрави да си ги карат. :)

1

Обективен

преди 10 години

Лошо няма, добре са дошли.Ние караме бракмите на Европа, македонците карат...нашите бракми :))) Май съвсем са скъсали синджира комшите.Важното е, че са най-старата нация на света, нови коли не им трябват.