223

Анонимен

преди 10 години

Англичаните казват така ,когато съм в България и се разхождам по улиците вечерно време, все едно се намирам на подиум за манекенки- много хубави момичета

222

Анонимен

преди 10 години

За най-красиви не знам. Но за най-алчни - в това съм убеден. България е на първо място в света по ниска раждаемост. И това е от лакомията на българките, да гепат богат мъж, ако ли не - само да се отдават почасово.Жената за да реши да роди две или повече деца, е необходимо да има съпруг или постоянен партньор. Проститутката не може и не желае да има съпруг.

221

Елена

преди 10 години

До Анонимен 253:Писах го вече и се радвам,че не мисля само аз така!

220

lukavia

преди 10 години

Особено селските пръчки

219

Анонимен

преди 10 години

Най-красивите жени са в Еквадор , Колумбия , Венецуела :)

218

c dv

преди 10 години

Българките изобщо не са толкова хубави. Можеш да срещнеш хубава жена, но жени с морални устои - трудно. Жена, която да има вяра в доброто - трудно. Интригите са на ниско ниво, много се ядат една друга и от това погрозняват с всяка изминала година. Българската жена не вярва в българския мъж, а той от своя страна не е никакъв български мъж вече. Само си губим времето взаимно. Виж - жените в Латинска америка - това е друго нещо. Също така и датчанките. Българката не е е нищо особено.

217

Българин

преди 10 години

Българките, освен че са много красиви са и много силни жени.

216

Majko Mila

преди 10 години

Тия *** ако са хубави по-добре да ида в Монголия да си търя жена. На снмките се виждат само вълци и лисици - а Ивет и оная мутреса и парясница Игнатова са направо отврат.

215

Анонимен

преди 10 години

Качество!

214

Анонимен

преди 10 години

Е много са красиви, след 2-3 козметични операции.

213

бай Тъпчо

преди 10 години

Еййй на дедо убавките...ми те кат куклички бе-нагизденки,напрайнки кат порцилановки кукли на витринка ама инак биват само за витрина бе,то ако ги земеш ни къща щи врътат,ни дяца щи гледат,па сабайлен кат са сабудат може и уплах да земеш та да одиш после куршум ти леят.Бива да избират най-убавите ама при нас на село да додат и да видат наште булки дет само ено червилце турят на праздник а инак са убави и без мазила,помади,гумени джуки и надписи по тех немат щото ний не четем-знайм кво да ги прайм

212

Анонимен

преди 10 години

DA BE DA PO VSICKO SME NAI DOBRI SAMO DETO ......

211

аноним

преди 10 години

автора на статията сигурно е някой забутан тийн . ходи на почивка по често дори и на бг - черно море или на ски и се загледай по норвежки , полякини , чихкини , франсета , руско говорящи и тогава пиши кои са по по най . Някой по надолу беше писал за жените от Венесуела , ето там е едемът на красотата Южна Америка. незнам дали някои е чел но момичетата от Венесуела в момента в който се научат да ходят и говорят мама и тати ги записват в школо за модели , за красота и така така така н. .....

210

До Пешо

преди 10 години

Мария Игнатова бих я върнал да. Определено не е моят идеал за красота. За Диляна обаче имам друго мнение. За мен е една от най-красивите жени изобщо.

209

sante_dog

преди 10 години

Не че нещо, но ходили ли сте в Украйна? Аз бях преди няколко години. И там има какво да се види. Испанките също са симпатични. За англичанките всички знаем - една на 1000 става.Българките са хубави, но ми се струва малко пресилено да се каже "най-хубавите". Все пак се оценява красота а тя е доста субективна.

208

Анонимен

преди 10 години

Западнячките са тук таме хубави жени ,но като цяло българките са най хубави

207

Койчо

преди 10 години

Една рускиня която идва в България на море вече 4 или 5 години подред ми каза , - Вашите жени повечето са ниски, тапички , чернокоси и тъмни и имате много чалга дискотеки . Големи сте националисти , за какво ви е този ЕС ?? "В първия момент не можах да разбера това за дискотеките но после разбрах за какво иде реч!"

206

Анонимен

преди 10 години

Айде стига с тия бай-Ганьвски комплекси! Заглавието можеше да е примерно "едни от най-хубавите...." А това за "най-хубавите" българки го чуваме предимно от некоя холивудска звезда, натряскал се до козирката в некой евтин столичен локал...!!

205

да ама не така

преди 10 години

Объркали сте заглавието . Българките са най - красивите жени , но и най- евтините. За един чифт бикини със сутиен цял живот ще е твоя !

204

Анонимен

преди 10 години

Като за *** са Екстра даже!