58

Анонимен

преди 10 години

***, плакатите, които размахват, къде са печатани, и на английски.....???????

57

Анонимен

преди 10 години

"Това, което сега виждаме в Украйна, е триумф на беззаконието, на цинизма и на рухването на международното право", заяви днес в телевизионно интервю Дмитрий Песков, говорителят на президента на Русия Владимир Путин.Такива са западняците още от времето на 4-я кръстоносен поход, когато вместо Йерусалим превзеха Константинопол. Цар Калоян разгроми прехвалените западни рицари, с Божията помощ. С Божия помощ Русия напердаши Карл-12, Наполеон и Хитлер. Ще опердаши и киевските прасета.

56

Кирето

преди 10 години

Ха, ха , ха !!!Ами те сега са управляващи бре , Вашите хора !!!Големи майтапчии тия западняците!!!

55

Анонимен

преди 10 години

До ЕдинКолко американци живеят в Косово и колко руснаци в Крим? Колко века Косово е било американска или албанска земя и колко крим - руска? Неква разлика да виждаш? Случайно да си чувал как Крим се е озовал в границите на Украйна?

54

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха на Путин му е през пи.ката за санкциите не ***.ия ЕС :-D :-D:-D

53

Анонимен

преди 10 години

Абе какво ги съжалявате украинците? Те както американците,пари вземат но пари не връщат. Всемат от Русия се разплащат със запада,после вземат от МВФ и плащат на Русия. Реално БВП-то им е 2 Пъти по малко от нашето,а заплатите им са по високи от нашите.

52

Спеца

преди 10 години

Много лицемерно !Те ги наеха , а сега ще ги търсят "уж в Русия "!Позорно и лицемерно , присъщо на евродипломацията!!!Много има да учите от Русия , много!!!

51

Да Да

преди 10 години

18:04 / 07.03.201401 Китай выступил против применения Западом санкций по отношению к РоссииВ Министерстве иностранных дел страны высказались против угроз в сторону России в попытке найти выход из конфликтного положения на Украине.

50

Много се съмнявам

преди 10 години

Много се съмнявам, че еврочиновниците ще съдят агенти на ЦРУ.

49

Анонимен

преди 10 години

А снайперистите на фашагите, които подло гърмяха хора на Майдана, за да лепнат петно върху руснаците, ще бъдат ли съдени, след като се разбра кои са и кой ги е пратил ?

48

Анонимен

преди 10 години

ЕС иска снайперистите от кримските "отряди за самоотбрана" отговорни за убийствата на "майдана" да бъдат съдени.

47

48

преди 10 години

Сложи един минус на това, което си написал и ще видиш, че също е истина.

46

онбашията

преди 10 години

видяхте ли драги протестиращи как се прави - снайперисти да подклаждат огъня. а вие се лигавихте с разни перформанси и после що орешарката ви надви.

45

Анонимен

преди 10 години

Еми като искат, направо да се явяват в Хага.

44

NORDLAND1973

преди 10 години

Значи трябва да започнат с Турчинов, Кличко и Яценюк

43

Един

преди 10 години

Гледай ти! Всички тези другари, които сега ореваха форума как Крим бил на Русия, 99-та реваха като *** вълци за Косово и за лошите американци. Тоест - когато има руски сепаратизъм, това е добър сепаратизъм. И същите тези говорят за двоен аршин и т.н. За бюлетини, за подслушване, за платени протести, и т.н. В интересен свят живеем. Явно навсякъде комунистите се научиха да използват едни и същи опорни точки.

42

Анонимен

преди 10 години

До МонархистДа дойде Борисов и да обясни що държи ръката на Тимошенко, която се оказа свързана с управителния съвет на Газпром. ---------------------------------------Това, че Тимошеко е свързана с Газпром, дали пък не може ли да значи, че Путин е подготвил цялата майданска схема да разцепи Украйна и да я погълне? Имаше спекулации за операция "Руска пролет"... Абе принципно много въпросителни могат да се зададат. Ако сме живи след 50 години ще гледаме документални филми какво точно стана...

41

...

преди 10 години

Друго си е да те застреля демократичен снайперист...

40

s

преди 10 години

Ами значи ЕС да осъди самият себе си, задето плащаше на лидерите на майдана, както и на хамериканците, които също имаха пръст в тая работа. Крадеца вика дръжте крадеца е работата.Еб***ха мамата на Украйна, а сега и Крим отива където му е мястото впрочем, в Русия. Айде със здраве!

39

Анонимен

преди 10 години

убийците ще се саморазследват:)))) а тея от ес станаха за резил, подкрепят убийците после им викат да разследват, това е най-голямата издънка през цялата история на тоя юдейски съюз.