16

Анонимен

преди 10 години

Нито войната в Сърбия, нито Афганистан, нито Ирак са завършвали със заграбване на територия, каквото възнамерява да направи Путин. Каквито и реферемдуми да скалъпи, и след 100 години ще се знае, че тая земя е вземана със сила. И учебниците по история са си учебници по история, наука като всяка друга. Не ми се аргументирай с тях. Аз откакто се помня България си е българска територия и Крим си е Украинска.

15

АН

преди 10 години

ТАЯ МОШЕНИЧКА КАКВО ИСКА КРАДЛА КАКТО И ТРИМАТА УКРАИНСКИ ***

14

Анонимен

преди 10 години

taia k... pak v zatvora, a kli4ko v boksa.

13

Анонимен

преди 10 години

Вложките Българи да се пазят от тези режими. А вие, които след време ЩЕ искате да ги претопите знайте, че правите това пред очите на Бог и всичко ще ви се върне.

12

Анонимен

преди 10 години

Какво прави една престъпничка и един гей сред ръководителите на преврата?! Тези хора трябва да бъдат съдени за престъпленията извършени в Украйна и невинните жертви по площадите!

11

Всички са вътре!

преди 10 години

Главния прокурор на Украйна е назначен от фашизоидните нацистки форморования от майдана. И е поставен на този пост защото е убивал граждани от двете страни на протеста. И прокуратурата също е нелегитимна. Нека започва войната и да мобилизират всички привърженици на Украйна и щатите да воюват срещу Русия. Нека видим *** как ще се сражават.И ранобудните също могат да отидат на фронта при това без "трева". Ще ги видим тогава ПОСЕРКОВЦИТЕ.

10

bg

преди 10 години

Konstantinopol (Istanbul) sushto trebva da premine pod uristdikciata na Rusia.

9

до 9

преди 10 години

Като сравниш две неща - от кога съществува България и откога съществува Турция и хуманноста и действията на двете страни спрямо други народи ще разбереш колко "велика" всъшност е Турция.

8

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

САЩ е винаги бил приятел на Турция,и ще подпомогнем на Турция да си върне Крим

7

bg

преди 10 години

Bulgaria nema da bude putnik,ama Turcia 4e bude putnik.

6

Анонимен

преди 10 години

Ако бъде оставен Путин да анексира Украйна , България е пътник. При наличието на огромна пета колона у нас и народ заблуждаван векове, нищо добро не ни очаква.

5

Кличко е дебил

преди 10 години

"В Украйна не се случваше нищо в продължение на 20 години", каза Кличко пред делегатите и отбеляза, че жизненият стандарт на украинците е далеч под този в останалата част на Европа. АЛООО! Ела в България да видиш истината. От Германия гледаш през розови очила

4

Анонимен

преди 10 години

axaxxaxxxaxa, незаконно правителство ще ми говори за закон :D

3

1

преди 10 години

Да нападнат Ирак е демократично. Но Русия да се намеси в Крим не е демократично? И го казва кой? Разорените Съединени Щати. Който има ресурси, той поръчва оркестъра. Другите ще си палят печките с долари... скоро.

2

Анонимен

преди 10 години

Виталий, нищо не се случи за 20 години, 8 от които ги пропиля дружката ти Юлия Тимошенко! А САЩ да мълчат, защото само преди няма 20 години те нарушиха суверинитета на една съседна страна и я разградиха! Сега за Крим нямат право да демокраДстват.

1

ЯЦЕНЮК

преди 10 години

вчера е уволнил 3 заместник- министри на отбраната, защото са се противопоставили на въвеждането на ПОЛИТКОМИСАРИ в армейските части от хора на "ДЕСЕН СЕКТОР". Казали са му в прав текст, че това ще въвлече армията в братоубийствена гражданска война. ВРЕМЕ Е АРМИЯТА ДА ИЗМЕТЕ ТЕЗИ САМОЗВАНЦИ, ПРЕДИ ДА СА ЗАПАЛИЛИ ЦЯЛА УКРАЙНА