138

до 167

преди 10 години

"губещия запад" - ти сигурно се шегуваш!???????? Какво произвеждат *** от "печелещия изток"??? Нищо, освен да вадят кво им е дала майката природа, за нищо друго не стават! Ползват технологиите на запада, един компютър не са кадърни да направят, една кола като хората не са кадърни да направят! Една водка произвеждат и това е..........

137

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНапротив, икономиката им е доста добре, но няма какво да я задвижва и субсидира. Руснаците си дават пазара, за сметка на политическа зависимост. Европейците искат да си намърдат корпорациите и и като им казаха НЕ, последна щурм.

136

Анонимен

преди 10 години

Що не вземеш да се фаькараш на изток

135

Булгар Аркадашлар

преди 10 години

Скоро руския аскер ще си плакне ботушите от Босфора до Атлантика.Крайно време е и турция да се освободи от това гнусно, примитивно, мюсюлманско робство!

134

Анонимен

преди 10 години

Продажните ни политици за шепа долари ще вкарат България на страната на губещия Запад и ще бъдем заличени от лицето на Земята!ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ???

133

Анонимен

преди 10 години

Заради толкова русофили сме на това дередже. Все си сваляте гащите на Русия все братушките, а те ни *бат ли *бат вече повече от половин век. Евала продължавайте да затривата прекрасната ни държава. Ама после не се сърдете на ЕС и САЩ, че са ви корумпирани политиците и сключват неизгодни незаконни договори с РУСИЯ? Къде тук са злите ЕС и САЩ? В договорите сключени за белене, газта и Южен поток? Къде някой попреки от ЕС или САЩ на тези договори? Никъде, сами си чупим главата и това е. ./. за РУсия

132

Анонимен

преди 10 години

Прогнозирам с висока вероятност, че евролицемерите ще намерят начин да спрът и малкото пари за България заради фалиралата Украйна, важното за Брюксел е да прееб... Русия и да ограбят нейните ресурси! ТСВ вече започна!

131

Анонимен

преди 10 години

161, точно така е! Русия обаче не е много по-различна. Ако Украйна реши да се преструктурира, то ще рухне цялата им икономика, която е безнадеждно остаряла. Единственото спасение на хората там, които и сега са два пъти по-бедни даже от нас, ще бъде да се юрнат на запад, като хуни. Ситуацията е абсолютно патова, руснаците хем не я искат поради икономически съобръжения, хем не я дават по политически такива.

130

Анонимен

преди 10 години

Вчера Асен Агов и Мария Капон говореха в бтв, че трябва да защитим Украйна за сметка на България и да спрем Южен поток, за да можела Украйна да изнудва Русия! Ето затова, заради тази и подобни ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИ сините ще се облизват под опашките извън НС и няма да бъдат допуснати от народа да влезат вътре!

129

ЗА 161..ХА,ХАААА..

преди 10 години

....КАТО ЯНУКОВИЧ ,ЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА

128

Анонимен

преди 10 години

Тепърва руснаците в Украйна ще се вдигнат като един! ЗАПОМНЕТЕ, Украйна е напълно фалирана държава от олигарсите и ТЯ ще унищожи ЕС финансово! Още не приета в ЕС и вече и дадоха 11 милиарда... Олигархичната държава е каца без дъно, майне либе Ангелино не се връзвай на маймунски акъл от америка, ти ще плащаш масрафа, украйнците ще мрът от глад и бунтове, а олигарсите ще трупат на сметка пари от еврофондове и ще си живеят на женевското езеро!

127

Анонимен

преди 10 години

Бил съм в Донецк и Харцызк. Познавам металургията им. В сравнение с нея Кремиковци е връх на технологиите. Да пускаме веднага Кремиковци. Ще ги смажем!!!

126

Анонимен

преди 10 години

Лайнетата на ДПС видяха, че губят властта и вият като кучета! Хихик!

125

до хахахха

преди 10 години

Ти кюпек ,вземи си смени господарите ,че на настоящите им времето изтича.

124

абе еи

преди 10 години

Македония не знаете в колко държави се намира и след кои събития я прехвърлена в Сърбия и Гърция!Не сте и чували кои е прокетанта на Кралството на Сърби и Гърци!За Владо Черноземски защо убива в Марсилия Сръбския Крал и идея си нямате!Гледали сте една простотия по БТВ(американска) за Вапцаров и начуихте историята!

123

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

.....АМИ РУСИЯ ,БЕ.....КАК КОЙ??!!!БОЛШЕВИКИТЕ СА УБИЙЦИИ !!!!КВО СЕ ПРАВИШ НА ХИТЪР ,БЕ КОМУНЯГАТА ...??!!КОЙ ПРЕОЛЕЧЕ 16-ХИЛ ,ВОЙНИЦИ В КРИМ ,БЕ.....***??!!!АЙ ПИТАЙ ПАК ,КОЙ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА.....

122

до 151

преди 10 години

В България има 200 000 турци !1,5 милиона турчеещи се *** !В Турция официално има 2 милиона българо-мохамедани!5 милиона понтииски гърци!3 милиона Сириици!40 милиона Кюрди!и многго още!

121

до 148 въпроса

преди 10 години

Ти Македония даже си нямаш хабер къде се намира !

120

до 148 въпрос

преди 10 години

Ти Югославия имаш ли си идея кои я подкрепя?Какви братуги са ни разделили с Македония?Я четете Историяте по-добре!

119

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

С КАКВИ ОЧИ ХОДИ *** В УКРАЙНА ДА ИСКА ПРАВА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК--КОГАТО НЕ ДОПУСКА ТУСКИЯ МАЙЧИН ЕЗИК ЗА 1/5 ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!??СВОБОДА ЗА МОХАМЕДАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЯХНОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!!СВОБОДА ЗА ЕЗИКОВИТЕ РАЗЛИЧИЯ В БЪЛГАРИЯ!