16

opa

преди 10 години

Да работи, хубаво, ама кой?? То в Българията останаха само "младите меринджеи", а та са си свободни и без да работят. Българи, честит ви празник, и дано никога да не станем малцинство в собствената си държава, че натам е тръгнало с тия наши продажни политици. И да знаете, няма помощ от вън, която да ни помогне в нашето положение, трябва ние сами да си решим проблемите. Все още "викаме неволята" но все ще трябва да ни дойде ума.

15

Анонимен

преди 10 години

Имаше ли някой да викне горе от върха "ОСТАВКА". От там най се чува.

14

яслата

преди 10 години

Правилно,Олигарски! За свободата да се краде,трябва да се работи всеки ден!

13

Анонимен

преди 10 години

Да, българският народ трябва да работи всеки ден, за да се освободи веднъж завинаги от червените олигарси !

12

Много нежно!

преди 10 години

Не да го РАЗКАРАМЕ! Да го изритаме. Майната им на протестърите и ранобудните с техните меки китки. Майната и на цялата протестна мрежа. Те са платени от Орешарски и компания-БСП,ДПС,ГЕРБ. Така тези *** си осигуряват спокойствието на обществото-виждате ли има кой да протестира защо трябва да се надигаме. Време е вече ние българите да поразмърдаме и всички сегашни на бунището! Докога ще търпим крадците от Парламента и министерствата. Време е за освобождаване на БЪлгария!

11

RIP BG

преди 10 години

Да разбираме ли, др Орешарски, че ни призоваваш да те разкараме? Все пак, преди всяка друга заплаха за свободата на България, най-голямата се намира в сърцето й - в парламента... И следващият път като се изказваш за свобода и България, припомни си как обяви съдебния спор за Белене за загубен още преди да е почнал! Толкова си българин ти, колкото предшествениците ти Стамболийски, Кимон Превратаджията, Благоев, Г. Димитров, Коларов и т.н. - все доказали се родоотстъпници, продажници и властолюбци!

10

лудият

преди 10 години

свободата е най хубавото нещо ,но ни беше отнета от Борисов и Цветанов.

9

митко

преди 10 години

СЕГА ДАЖЕ СМЕ СВОБОДНИ И ОТ БАНКЕНСКАТА МУТРА ,ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ БЕШЕ ВСЕ ЕДНО СМЕ РОБИ .

8

наско

преди 10 години

Добре че Орешарские ни е вече премиер че не се издържаше с онази нагла мутра.

7

gotheim

преди 10 години

znaete li,nasite roditeli sa tova razbrali-1944 god-weg ot tazi kloakai lumpeni dnes v.ne sa bili bogati-no... georgi dimitrov,tato-posle i vsicki lumpeni v parlamentog dal-no i prezidenstvo-uzas.nie vece po na 50-60 god, sram i grehota za tazi prekrasna geografia-balgaria.bog dal,no-samo komentarii sega za ukraina,poglednete sega svoiat dom-bg

6

87

преди 10 години

Тоя с какво право говори за свобода ?

5

revizia

преди 10 години

oresarski,plevneliev-samo izmisleni familiii,vsicko laja v bgkostoveftohim-kumove danco pekanata prostitutska menta,ivan .lkak e ivan kostov -ima li pari za meseza.za bg -dnes samo ***

4

ivan

преди 10 години

Орешарски- Българин?- Ко? НЕ!

3

r

преди 10 години

За да я бъде България, трябва да се работи всеки ден. То май *** точно това правят. Работят и малки големи. От 11год до 50 год. Правят деца. За помощи. Миналата година по 500лв, тая по-1000.Не ми е ясно само, като станат повече от работещите българи, откъдеще се взимат тия помощи.Сигурно обаче "експертното" правителстео на Орешарски има експертно становище по-въпроса.

2

язвичката

преди 10 години

и преди да се е появил поредния *** които да хвърли кал по нацията,националните ни празници ,светините ни и да се опита да принизи до собственото си жалко същество всичкоще припомня че човек е тленен и се помни само с онова което оставя след себе сине с онова което е разрушил

1

Джедай Мастър

преди 10 години

A Волен защо не е на Шипка, а си е в София, а? Защото е душманин, затова.