89

Анонимен

преди 10 години

старо инфо,Балаклава се предадоха както всички

88

ivo

преди 10 години

AMI TO TSILA RUSIA TRAGVA OT KIEVSKA RUS!

87

Анонимен

преди 10 години

Щом знаеш Едеса, знаеш и етническия състав 1900-1910 г.

86

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен *** тогава в Едеса и почни да ги псуваш на глас.

85

Анонимен

преди 10 години

до 89 по същия начин изопачиха и българския език в македонски, сложиха едно i и ще горят в АДА завинаги!

84

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Ура!Честит Празник на всички българи!А бе, направи ли ви впечатление, че Стринка Агелинка си трае като глух глиган в картофи?Преди около час Путин и Меркел са се договорили за мирно решаване на кризата!И всичко това - без да се изстреля един куршум, даже някои от солдатите бяха без пълнители на автоматите!Ей тоя пич заслужава Нобелова награда за мир, а не хаитянската ***, която има изстреляни 5000 тона боеприпаси!Слава на Русия, смърт за гнусния двуличен запад!

83

Анонимен

преди 10 години

А ти за каква македонска нация говориш бе, ***? За тая дето я измислиха в Коминтерна, а писмеността и в София *** комунисти ли? *** скапан!Прадядо ми е БЪЛГАРИН от Воден, ти ще ми говориш глупости!

82

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен В главата ти имаш тумор, ***. Нито украинската, нито македонската нация са изкуствени.

81

Анонимен

преди 10 години

уКРАЙНА Е ДЪРЖАВА ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО ПОД ИМЕТО кИЕВСКА рУС

80

"Войната"

преди 10 години

Пълен смях! Телевизиите показват следните кадри от покрайнините на Симферопол!Казарма пълна с украински войници. Зад портала стои една рота с автомати и открити лица.Пред портала три рускини с икони в ръцете пеят някакви църковни песнопения.Около оградата и пред портала на казармата обикалят въоръжени мъже без опознавателни знаци и с маски на лицата, само очите им се виждат. Това трябва да е руската самотбрана?И тълпа зяпачи!И така цял ден си стоят и едните и другите. Ей това е войната!

79

ppq

преди 10 години

До Анонименоправи воините)кримската е малко по-късно

78

пфф

преди 10 години

До Влади-Мирабе ти нормален ли си? Вярва ли ти някой на простотиите? *хти и пропагандата е в тоя сайт, честно, само ненормалници са се наредили. Демек ще дойдат ей сега турците в кърджали, да защият турското население, и войниците да се предават? Иначе работят за САЩ? Ужас, направо не ми се мисли, ти ако си неплатен значи си за евтаназия.

77

до 80

преди 10 години

след като са посрещнали Германците като спасители, Хитлер започва изтрепването им с глад, казал такава плодородна земя не може да бъде на варвари а намоитеофицери трябват ни само няколко милиона за слугинаж, и никакво образование само до толкова че да могат да четат табелите да си пътуваме с колите без да ги блъскаме. Първо изяли кучетат, после гълъбите накрая плъховете, както и гризали брезови кори през пролета.

76

за 80

преди 10 години

Ами помнят Гладомора затова...

75

Ник

преди 10 години

Украинците винаги са избирали да бъдат от страната на противниците на Русия. Срам са република от бившата СССР. Посрещнали са германците с хляб и сол и са воювали на тяхна страна.

74

Влади-Мир

преди 10 години

Шопе,Остави ги тез глупости, работата е сериозна. "Архангелск" и "Северстал"- пр 941-Акула, по НАфТО "Тайфун" май вече излизат от резерва.

73

Мразаят ви

преди 10 години

Те украниците се биха на страната на нацистите, само и само да се отърват от комунистическа Рус, та сега ли ще се дадат.

72

Шоп

преди 10 години

До Влади-Мир С-400 и коктейли *** са две различни неща, а снайперистите очевидно са работили за руснаците.

71

Влади-Мир

преди 10 години

"И как самоотбраната се снабдява с такива неща?"По същия начин както мегдана се снабдяваше със закуски, дипломати , снайперисти и коктейли "***". Общо взето каквото почукало такова се е обадило.Най важното е, че вече се изясни, кой точно е ПРОТИВНИКА. Марионетките "изпълняващи длъжността" стана ясно че се управляват от Сащ, а целта на краварите е пределно ясна - "ГРАЖДАНСКА ВОЙНА"

70

Анонимен

преди 10 години

И как самоотбраната се снабдява с такива неща?