68

Bulgatani

преди 10 години

До анонимен 70. Вие искате да обвиняват Русия че България е най-бедната страна в ЕС? През 1989 години България живее като иска, нали? Ми каже конкретно, моля, какво вината е Русия? Повярвайте ми, Русия има твърде много проблеми, тя не има нито време, нито наклон да влияят върху живота на България. Не се заблуждавайте!

67

До 64

преди 10 години

Да си чул или прочел някъде за съществуването на Чечения или Ингушетия преди аааобразуването на СССР? Това са републики по-малки от нашите области. Хайде по твоята логика Шоплука, Пиринска Македония, Лудогорието, Тракия да ги отцепим от България.

66

Анонимен

преди 10 години

Днес *** *** са облазили и плючт ли плюят НЕ заслужават да празнуват 3 ти Март. Айде бегом в Турция! Аллах Акбар!

65

Анонимен

преди 10 години

До 83:Или си наивник (но, не ми се вярва) или си с промит от комунистите мозък, или пък си бая ***, или и двете последни. Написал си големи глупости, а истината е толкова ясна - всички сепаратисти, и чеченци и др. са съветски ***, а сега ги насъскват против Украйна.

64

Анонимен

преди 10 години

До BulgataniТрябва ли да ти припомням, че например в Татарстан през 1992 е проведен референдум за независимост, на който повече от половината население гласуват ЗА, та въпроса ми е защо след като Вие руснаците не уважавате правото на самоопределение на други народи, искате другите народи да уважават Вашето право ???

63

Анонимен

преди 10 години

Обама каза че няма план за пускане на ядрени бомби над русия

62

Анонимен

преди 10 години

До Bulgatani:Значи и за *** трябва да стане ясно, че "Чечения и Кадилов" са руски ***, обучавани в КГБ и ГРУ.

61

българин

преди 10 години

Кое в постинга ми 77 не е вярно, та слагате и минуси, а *** комунистически?

60

Анонимен

преди 10 години

Пламне ли Украйна ще пламне и Русия!Един сепаратизъм ще роди друг и така до безкрай!

59

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен. 71Чечения и Кадиров сега е най-верните приятели на Русия. Кадиров сега моли Путин да изпрати чеченските отряди към Майдан. След това, Кадиров каза, дори най-малък *** от Майдан ще бъде премахнати.

58

българин

преди 10 години

Крадецът вика "дръжте крадеца" - *** на *** окупираха целия Крим, сега *** дрънка, че от Киев изпратили хора да атакуват вътрешното министерство. С такива като този начело на Русия, много лоши неща могат да се случат и на руснаците и на украинците. Дано да се разминат стрелбите и убийствата. Дано църният президентин на САЩ се постегне и по-яко да му набие канчето съветско на ***. Иначе, Украйна може да пламне.

57

дедо пич

преди 10 години

Цигарите са вредни и да забранят пушенето като у нас за да се успокои положението в Украйна.Да следват неувяхващия опит на КГБ-ДС у *** Украинските милиционери на товарищ *** !

56

Анонимен

преди 10 години

До 68Когато Русия започва анексията на Крим, то е независимо Ханство с много разнородно населние

55

st

преди 10 години

До Анонимен Не сравнявайте някогашните руснаци със сегашните, нито някогашните българи със сегашните,нямат нищо общо дори се съмнявам вече дали сегашните са руснаци и сегашните са българи дори ДНК вече се е промило.

54

Анонимен

преди 10 години

Голата истина-между руснаци и американци разлика никаква, две империи на злото, които накараха милиони хора по света да страдат. Пожелавам им приятна среща в Ада с Господ. Не могат да ме впечатлят, нито уплашат, преди хората може би са се страхували, сега в очите им има само омраза към тиранина.

53

Анонимен

преди 10 години

Като му гледах на Янукович покоите и позлатените тоалетни се сетих за Радой Ралин и това,което той ни написа:"Някои хора остават нещо след себе си само,когато клекнат"!

52

Анонимен

преди 10 години

До Bulgataniто и Чечня е автономна област, и ингушетия и дегестан, що не уважавате там правото на самоопределение ???

51

Анонимен

преди 10 години

То, проблемът е, че до 1954, май, Крим никога не е бил украински. Подарен е от Хрусчов на Украйна. Преди това е част от Русия, отвоюван с руска кръв от Османската империя. Всъщност, Украйна е уникална държава, да не кажем единствена в новата история на Европа, която не е проляла капка кръв за териториалното си разширение. Все подаръци - от руските царе, през Ленин-подарява цяла Новорусия (без Крим,обаче), Сталин, Хрусчев

50

Анонимен

преди 10 години

До ЗАЩОА защо Путин обявява Чеченците ингушетите и т.н. за сепаратисти то в кавказките републики живеят едва 15 % руснаци ?

49

Геле

преди 10 години

Явно крайно време е Путин да кихне и измете тази платена от запада украинска помия дето се е надигнала!