150

Съветник

преди 10 години

Вместо да си отменя посещението за г-8 в Сочи, по-голям резултат ще има, ако пръдне на Путин фуя.

149

славянин

преди 10 години

Сега фашистите и псевдодемократите от запада ще видят коня боб яде ли.

148

Пешо

преди 10 години

Най-неадекватния Президент на велика страна. Американците не заслужават това.

147

Анонимен

преди 10 години

kakva e taja *** ce da preduprezdava? nahalna CERNILKA ! toja moze da preduprezdava samo GUZELIZCI i LIZACI kato boiko i cvuzko i bokluka kostov i t.n. koito sa MILICIONERSKI predateli na interesite na BULGARIA HAHA MAIMUUUUUUNA HAHA VSEKI ISTINSKI BULGARIN STE PODKREPI RUSIA a vseki siban lizac usa

146

Герои России

преди 10 години

До АНТИМУТРА+1 Kолега!

145

АНТИМУТРА

преди 10 години

ОБАМУНА ЯСНО ПОКАЗА, ЧЕ Е ПАСИВНА ЖЕНСКА ***! ТЪЙ, ЧЕ СВЕТА ВЕЧЕ ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВИ ГИ ДРЪНКА!

144

evgeni1234

преди 10 години

Господин Обама,много добре знаеш сложността на казуса "Украйна".Анализа на ситуацията е категорично ясна !Че Украйна е неизменно свързана по всички критерии и най-вече по "Братска кръв" с Русия.Решението не може да се намери извън "Кримския въпрос" и волята на руското население в страната.По този начин,обявявайки,че решението едностранно на Турчинов е най-доброто.Русия в този "демократичен избор" е пряко въвлечена поради най-простата причина на "две различни системи", в случая-"членството в ЕС',което е от една страна избор,но от друга-заплаха за Националната сигурност на Русия в чисто икономи

143

evgeni1234

преди 10 години

Става дума и за НЕчленството на Русия в Нато("Щит"),което провокира и ответните реакции и отнемане на пазарни взаимоотношения с Украйна,за сметка на Руся.Имай ги в предвид тези обстоятелства.И не си помисляй,че въз основа на сегашните събития може да се "доразработи "Конфликт"! По-добре си спести "изказванията" и ако правиш разяснителна програма,нека бъде широкоспектърна-реална.и справедлива!

142

жокер

преди 10 години

*** щети съчувстваме когата руските танкове се строят пред белият дом

141

Анонимен

преди 10 години

Не може обаче да им се отрече изобретателността на САЩ - разпалват война между две от най-великите военни сили Русия и Украйна, които се самоизбиват и накрая Чераната Обарама трие доволно маймунски ръчички и затълстелите хамбургераджии го презибират за трети мандат.

140

Ангел

преди 10 години

Обама единственото което доказа през тези години като президент ,е че е мекушаво мекотело.Така НЕ СЕ управлява велика сила.Велика сила се управлява със твърда ръка и безкруполно защитаване на интересите на страната.*** сигурно се е пукнал от смях като му гледа жалката муцуна.

139

Анонимен

преди 10 години

Западът може да му покаже само новите си кюлоти. Нали са заедно в бизнеса - Путин плаща с газ и нефт, а запада се отплаща с к***в***ли и други изпълнения. Западът даже ще си трае - без Украйна ще им намалее газта от такса пренос през чужда територия. най-много ако украинците дадат зор на Путин, Меркел да му удари едно рамо.

138

яяяя

преди 10 години

че тоя има подстрижка-паничка!като на времето !така стрижеше бай Данчо в бръснарницата "белия гълъб "до даскалото!!Пък на такива уши правехме нонстоп гърмошки...спомени ...

137

Ку Клукс Клан

преди 10 години

***, прави като вятъра, за да не сънуваш горящи кръстове и бели качулки.

136

EUSSR

преди 10 години

Ал Кайда си има нов Осама, нарича се той Обама!!!

135

БГ

преди 10 години

КАВО ТЪРСИ путинова РУСИЯ В Г-8 ?????

134

Румбо

преди 10 години

Свършва се вашата,светът се изплъзва от американския терор!Черният президент бил последен,не вярвах в това,ама може и да се окаже истина.Стимулираната с много пари "революция" май е на път да катастрофира.

133

хахахахихихи

преди 10 години

осторожно,черная обезьяна на хоризонта!!

132

край

преди 10 години

Дано не се избият руснаци и украинци - това ще е за радост на амерканския ***. Война между народи които се разбират без преводач и са източно православни е лошо нещо.

131

REI

преди 10 години

ako Obama se otkaje ot sreschtata ..... cchte im izpratim Orescharskiq da go zamesti ...........