70

L

преди 10 години

Първо ще я довършите, а после ще градим отново.Тя от ВСВ се възстанови... и от т.н. социалисти ще успее.

69

Анонимен

преди 10 години

Е тава е пълен майтап Серго ще гради Европа ЦИРК ПЪЛЕН ЦИРК

68

Анонимен

преди 10 години

...Българи, бъдете горди! Нашата гей мафия ...прогресира...

67

Анонимен

преди 10 години

Какви социалисти са тези тузари. Манипулациите им, за да се доберат до властта и да се облажат още от нея, край нямат. Този път обаче всичко лъсна с цялата му грозота. Безочие безподобно е корумпирани хора да управляват държавата и да се изхвърлят с идеи за справедливост. Обгрижват старателно само себе си и това е, което привлича сподвижниците им. Затова ги подкрепят. За да могат да се доберат до пост, който им дава възможност чрез задкулисни далавери да се облагодетелстват завинаги. Измамници.

66

Анонимен

преди 10 години

Вирус броди из Е вропа , Вируса на комунизма ...

65

Анонимен

преди 10 години

Сетих се за един брадат виц от края на 70-те, от соца ... Що е то "кървав секс"? Вадене на член от Политбюро! Пийсье гОдин по-късно - все същата

64

мафия

преди 10 години

... каза лидерът на най-старата терористична организация в България, отговорна за най-много политически убийства и репресии. Червената *** пак се ИЗС*А на метеното ....

63

Анонимен

преди 10 години

А бе сер...гей МОНИКОВ, ти кауза имаш ли бре. Да си припомним ,,изгубените,, от тебе секретни документи. Случаят Хохегер, оня вече търка наровете в Австрия, ти си партиен лидер. Кажи и как си купи председателското място в ПЕС и колко милиончета спечели от тази зделка. Кажи и за увеселителните заведения на тебе и Азерча из Европата. Да изброявам ли и за братчето ти.

62

илюзионист

преди 10 години

Имитираща държава с имитиращи продукти,имитиращи заплати,имитиращ живот и други имитации не бива да е в ЕВРОПА !

61

Анонимен

преди 10 години

Абе,Михлюз,Европа е напреднала с 200 години пред нас .....

60

55

преди 10 години

Абе,тия на екскурзия ли са ?

59

ivo

преди 10 години

Този знае ли,че изграждане и крадене са две различни неща?

58

дядовото

преди 10 години

хора,нищо не се чува за гей-мафията.бг.еу!?ура,другарки и другари!

57

АНОНИМЕН

преди 10 години

Съсела хич не е в ред ,все едно да учи англиискта кралица на етика,каква Европа ще изражда ,като от него *** за зеле не става.

56

Обикновен

преди 10 години

Те оправиха България... Ред е на Европа. Особено Йотова...е пък и Станишев, че и Моника е специалист. Дерзайте пичове!

55

край

преди 10 години

Мамини златни само Пълничкия Пеевски ви липсва за да е пълна идилията. Илянка как се радва че пак ще е евро депутат и ще си взима хубавата заплатка неясно за какво и с какво заслужена.

54

Анонимен

преди 10 години

АКО Я ОПРАВИТЕ КАКТО ОПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ ЖАЛНА И МАЙКА НА ЕВРОПА !

53

"Prinza i Prosy

преди 10 години

Bednite Stanishev i Yotova ste gradyat napredaka na Evropa?!Stanishev i Yotova iskat da te gradyat po bg Ideal Standart model:*bg lev e prinuditelno zavarzan za ?, za da ne potane bg darjavata!*bg narod e razbit s 75 evro mesechen dohod - nai-beden v sveta! Vij selo Gradsko v Slivensko naprimer!*bg narod s razbita ikonomika - promishlenost i selsko stopanstvo!*bg narod s razbita sigurnost!*bg narod s razbit transport!*bg narod s razbiti granichni ogradi po sinorite s drugite darjavi!

52

Анонимен

преди 10 години

Много добре сте се усмихнали , ама стойте си там. Въобще не се връщайте в България

51

666

преди 10 години

Какъв напредък, уволнихте и последните останали читави хора по агенции и министерства да сложите там партийния слугинаж, бизнеса толкова зле никога не е бил, фалират фирми с по двама човека персонал и то от семйството... те за напредък ми говорят. Ей взимайте си с вас всичката неграмотна *** дето ви избира и заминавайте за някоя братска вам страна и ни оставете да си изградим хубавата Родина, като страна ставаща за живеене!