72

Анонимен

преди 10 години

Русия действа мигновено.Не се мота,не пита,не иска разрешение.Това е право на силният а всички останали могат да шушукат и да се правят че не виждат.Крим си е руски и Русия няма да го даде.Трябваше да си завземем и ние част от Македония,но за тази работа политиците трябва да имат тестеси.А нашите нямат.

71

До 100

преди 10 години

Защо задаваш въпроси на преките и духовни наследници на ония дупнишки *** , които през 1886 г. убиха българския околийски началник с виковете - Искаме руския цар, не щем българския княз!Техният девиз е - Обичаме Русия! Мразим България!

70

Анонимен

преди 10 години

Най-добре ще е Путин да изстреля ракетите и да се свърши веднъж за винага с тая измислена държва с 2-века история, която от 50 години само пали войни по целия свят.

69

Анонимен

преди 10 години

Русия е единствената държава в света, която има сили и потенциал да унищожи СВЕТОВНОТО ЗЛО, наречено САЩ, така че лично аз я подкрепям. Не е задължително всички да мисилте като мен. Декларирам, че не съм платен от никой - мразя САЩ безплатно !

68

Философ

преди 10 години

Основната причина за възникване на войни е разпределянето на ограничения брой природни ресурси (земя, първични суровини и енергийни източници). Обикновено официално разгласяваната причина от страна на победителите е непримирими противоречия от висш морален характер между страните.

67

FASHIO

преди 10 години

PUTIN E ISTORIA ! TOVA E WOINATA NA POZORA !!!!

66

Анонимен

преди 10 години

Власти Крыма наладили сотрудничество с Черноморским флотом для охраны общественного порядка и защиты жизненно важных объектов автономии. Об этом, как сообщает РИА Новости, заявил глава правительства региона Сергей Аксенов.

65

Анонимен

преди 10 години

До Да живее Русия !Путин ще защити руското малцинство в Украйна. ---------------- От какво?

64

Omnia Mea

преди 10 години

До Анонимен 95Не виждам особена разлика с България, 25 години след като ни "освободиха".

63

Omnia Mea

преди 10 години

До българин 79Докато ти си смайващо умен и красив. От Ректората ли пишеш, слънчице?

62

Анонимен

преди 10 години

Някой погаделичка Мечо по пацата му и сега ще и усети вкуса

61

eu uberalles

преди 10 години

До БМ_21 ГрадКрим не е бил винаги Руски, а само 158г. (1796-1954). Помня през 1979г. как Афганистан ''поиска помощ'' от Съветския съюз.

60

Да живее Русия !

преди 10 години

Путин ще защити руското малцинство в Украйна.

59

Анкета

преди 10 години

Русия + или САЩ -

58

neni4a

преди 10 години

До българин 83 Какво са сложили бе ***? Американците седят и само лаят .Вече колко пъти плашиха Путин и резултата е видим за всички.А То затова НАТО си мълчат и те.ООН също. Защо си мълчат бе? Междудругото в Севастопол общия брой на руските войски е около 6000.А в Симферопол вече БТР осигуряват сигурността.

57

БМ_21 Град

преди 10 години

Крим винаги е бил руска територия, от времето на Екатерина Велика, докато хохълътНикита Хрушчов го предаде на УССР по времето на бившия СССР. Така, че братушките имат право да си го вземат, да не говорим че 90% о т населението е руско. Майдановци да си налягат парцалите, че страшни са не руските танкове, а глада който ще ги налегне ако руснаците ги отрежат от евтин газ, безмитен внос на украински стоки на руския пазар и т.н.

56

син боклук

преди 10 години

кво да го броим тои си е реално рускинезнам как може някои да си помисли нещо другоотделен е въпроса че там има големи групи от други националностии ако искат да живеят спокоино ще трябва да изгладят различията сивъпреки че аз мисля че това хората отдавна са го решили помежду си-ежби има само в очите на политиците и заинтересованите

55

до Шапавия

преди 10 години

ало турски шапен лауреат,,,върни се по-надолу и гледай палчетата в каква посока за Русия,и против русия,и си направи елементарна сметка,КОЙ?Обича Русия,а твоя тинк-танк,и с тирове да дава пари на седерастични ***-БЪЛГАРИЯ обича Русия,ся *** земи един валидол....

54

Иван

преди 10 години

Крим го бройте чисто руска територия вече, руснаците никога няма да го оставят - никога, той за тях от столетия е изключително важен стратегически, толкова войни са се водили за него...

53

до Шаравия

преди 10 години

странджа,,,българина обича Русия,поне 95%,а ти си ***,когато стане напечено за БЪЛГАРИЯ,само Русия ни помага,а британските и пиндовски ***.али ни поделят и дават земи на турция например,,,,мисли не боли!!!!!!!!!!!!!!!!