243

V

преди 10 години

Като не пуска бг. журналистите поне да ги беше почерпил по едно турско кафе в кафенето на джамията.Което се държи от ниякои вярващ мисюлман.

242

гошо тъпото до 274

преди 10 години

За всичко са виновни червените. Когато гонеха турците през 1989 г. сега когато ги приемат . Дайте да се организираме като на групов секс да се знае кой кого.

241

За какво спорят

преди 10 години

Тази джамия е половината обърната на заведение. Там на джамия ли се ходи или на лаф-моабет и баклави? Има и тоалетна.

240

Наследник на Ромул

преди 10 години

Аз съм наследник на Ромул и си искам Римската империя. Веднага да ми се реституира, защото иначе ми се нарушават конституционните права и ще ви съдя в .... Курия регис.Освен това искам да ми се плаща такса патент върху латинския език и всичките му производни - френски, италиански, румънски, португалски, испански, английски -98% поради това, че 98 % от английския произлиза от френски, а той пък от латински). Българите пък да ми плащат такса върху граматиката си, защото тя е латинска

239

NIKO11111

преди 10 години

До ЯстребЯ, ми отговори на въпросите- защо днес в Югоизточна Тракия, с изключение на Цариград няма нито един българин с такова самосъзнание, въпреки че до 1912-13г. там са живеели стотици хиляди?Защо в същите години в България имаше етнически мир и толерантност, а в Турция не, както няма и досега за разлика от нас? Защо българите даже когато са обявявали въстания срещу турската власт винаги са пазели живота и честта на мюсюлманите, но обратното никога не се е случвало?

238

Анонимен

преди 10 години

Идва ТРЕТИ МАРТ! Точно за вас си мислех...

237

Анонимен

преди 10 години

Не знам кво искат ама Турция никога в Европа!

236

дo: 275

преди 10 години

Не разбра ли че *** са тези : Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

235

МРАВКА

преди 10 години

ТИЯ ИСКАТ НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ГЛАВНИЯТ МЮФТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГОНЕН С КАМЪНИ И СОПИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ.

234

Анонимен

преди 10 години

За цялата тази дивотия са виновни гнусните червени *** и тъпацитите дето ги избират! Турците са малцинство! Кой им дава право да се разпореждат! Комунистическата мафия. Да не забравяме, че и Доган и Местан са тясно свързани с тях, може и *** да са били!

233

добре...

преди 10 години

добре.. ама после като се ядосаме и ви избиеме и ви гътнем джамиите и си пострим наши си храмове да не кажете нещо ? Ще идва май втори 3-ти март...може да ви сложим и една атомна бомба в Истанбул или някакво Биологично уръжие пак там... че да ви изтрием един път за винаги и да нямаме Комшии - *** !!

232

Анонимен

преди 10 години

Дошли от Турция да видят два счупени прозореца от две седмици неремонтирани нарочно!

231

Анонимен

преди 10 години

Никой няма право да претендира за имоти,всичко е собственост на българската държава и трябва да пазим суверенитета и.Никой няма против друго вероизповедание,нека почитат религията си,но за имоти и дума да не става.Това е БЪЛГАРИЯ ,и тя е дом на всички нас,и без значение на етническия произход ,ние трябва да я браним а не да я разделяме

230

Болярина

преди 10 години

Време е тия войничета от Севастопол да дойдат с няколко самолета и у нас,че с тази турска инвазия ,няма оправия...нашите политици са п..ки и за власт и пари ще продадат не само България а и родните си майки....Време е войничетата да дойдат...

229

Анонимен

преди 10 години

Тва с имотите е машинация и фалшиви документи!*** долни...

228

Анонимен

преди 10 години

Ибрика Ахмет тръгва да разширява границите.

227

до 265

преди 10 години

Да принуждаваш някой насила да гласува не е демократично, колкото и патриотични да са мотивите ти. Тия извинения на Волен, като не може да вземе достатъчно гласове, че негласуващите са му виновни ги пробутвай на някой друг.

226

Агент Гоце

преди 10 години

Най важно е в България да се въведе задължителното гласуване, за да може повече българи да насочват вота си за български партии в следствие на което ще се топят гласовете на ДПС и от части на БСП!!!ДПС с парите си купи Пеевски, той купи Бареков а Бареков вкарва депутати чрез пазаруване от други партии. Ето ви нов клон на ДПС

225

Гатанка

преди 10 години

Що е то Членце ??На мюфтииството имота, който си го искали. Централно една кула с две камбанки/камбанариики за мюфтиите отстрани. Да постелат черджетата и да се молят пред "храма".Колкото повече се молят - толкова повече кулата м/у камбанките расте.За да ги изведе до небето при Аллах и 40-те девственници.

224

до Ястреб

преди 10 години

" " Тази година се навършиха 115 г. от освещаването на храма, който е не само най-значимото историческо културно наследство на България в Турция, но и е обявен за най-красивата църква на Турция." "Лъжеш.