60

Анонимен

преди 10 години

Може 78, може- Вечнa е и Свещенa!

59

Анонимен

преди 10 години

Няма вечни неща. И римската империя не може да е вечна.

58

спец. нaз.ру.

преди 10 години

кaто си спомня кaк ни бихa и ...a в aфгaнистaн, зaдниците ни още не сa мъжки...отивaм нa протест срещу войнaтa пред кремлю. сбирaйте се ветерaни, дa си зaпaзим мъжкото достойство!

57

Анонимен

преди 10 години

Силовите структури пък отказват да изпълнят заповедта на временния вътрешен министър Арсен Аваков (впрочем, разобличен като педофил и хомосексуалист) за разформироване и обезоръжаване на спецчастите Беркут.

56

Пич

преди 10 години

До neni4aАха, а ти в това време можеш да прескочиш до Leadway за заплатата и бонуса. Хайде марш, гнусен червен *** такъв! Много *** се навъди напоследък ...

55

ВЕТЕРАН от ВИЕТНАМ

преди 10 години

Може и да не са руснаци.То и нас преди години едни двуметрови руси виатнамци които си дърпаха очите,ама като ни заритаха,заритаха та .... абе знаете.Още ни болят задниците.Та може и да не са руснаци. :-)

54

neni4a

преди 10 години

Oще една новина. Превзет е въздушния контрол в Крим. Горките в Киев,за днеска смениха толкова ***,а сме едвам 13.20. Я по-добре да отидат във WC-то и с лаптопче да следят новините,поне няма да им се налага все да сменят ***

53

Говорит Москва

преди 10 години

В Госдуму внесли законопроект, который позволит украинцам в ускоренном порядке получить российское гражданство. Документ подготовили депутаты от Справедливой России. Второй законопроект справоросов позволяет в упрощенном порядке включать в состав России части иностранного государства.

52

Сашо

преди 10 години

До Анонимен/Целия свят знае и вижда какъв е Путин!Велик човек,миротворец, президент на Велика и братска Русия.......

51

до 61

преди 10 години

Етническите украинци са като поляците - католици

50

Анонимен

преди 10 години

Скъпи украинци! Олимпиадата свърши! Дупе да ви е яко!

49

Тони

преди 10 години

Я критиците на Русия да си представят как САЩ биха действали,отдавна да са изпратили кораби самолети,войници и кръв да се лее,така че гледайте реално на нещата и стига сте писали глупости!

48

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПРЕСТЪПНИКА КАСАПИН И УБИЕЦ ПУТИН КОЛКОТО ПО-СКОРО БЪДЕ УБИТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА!

47

Наско

преди 10 години

Русия не е слабата и разграбена държава която беше преди 10-15 години,нова Русия е силна и мощна световна сила с която света трябва да се съобразява е това дразни някой който са свикнали да безчинстват и да променят съдбите на цели народи!Русия е братска,православна държава и никой с нищо не може да промени това!

46

до пич

преди 10 години

Сравнението на отношенията на България и Турция с тези между Украйна и Русия са неуместни. Украйна и Русия ги свързва обща история, език, религия, култура и етнически особености.

45

Пич

преди 10 години

До Много интересноЩо, теб тази ситуация кефи ли те? Украинците да са гости в собствената си държава? Всички субсидии и държавни пари да отиват приоритетно към областите с преобладаващо руско население. Доставките на газ да са на различна цена за руските райони. Това забавно ли ти е? Защото на украинците (на истинските украинци) не им е забавно от години. Как се чувстваш когато Доган налива пари по турските райони, а ти *** мухите? Хайде малко се замислете преди да му пляскате на Путин.

44

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 51 Е то не е ли истина а ?Ако Великобритания се намеси по някакъв начин със сила,то референдума в Шотландия е със 100% ясен край. А следващите които ще се активизират за ИРА. КАкто и да е. Научи хсъщо,че руски хеликоптери са кацнали в Севастопол. Ако в Киев са оцапали гащите като са научили за летището,то като разберат и това,пак ще трябва да си ги сменят. Ей сега ако са хитри от PAMPERS ще отидат пред Киевския парламент и ще направят акция .2 памперса на цената на един

43

Много интересно

преди 10 години

къде ще закотвят украинците фрегата Гетман Сагайдачный , който спешно се връща в Севастопол. Дали ще има място за него в РУСКАТА БАЗА. Може да им предложат или да вдигнат трикольора или на рамо и да си го карат в Киев. Май сега украинците ще плащат наем за базата, ако им разрешат. То не че имат много кораби. 1 подводниаца, дето не плува, няколко кораба от съветско време. Недостроения самолетоносач го продадоха на китайците за 20 млн $ като скраб и те си го достроиха. Голям срам..

42

Пич

преди 10 години

До neni4aНенич, днес кой е на смяна с този профил? Кажи, поне да знаем с кой си пишем, че иначе е малко тъпо така.

41

Булава

преди 10 години

До БулаваКъдето! Извинявам се за грешката!