141

Румен221

преди 10 години

Бързат, бързат...Докато народа им не е разбрал какво става, бързат да поробят финансово Украйна и да превърнат украинците (каквито сме българите) във вечни роби на МВФ...!!!- Такава финансова катастрофа Украйна не е виждала, каза дясната ръка на Ю.Тимошенко, Яценюк, който добави, че трябва незабавно да се отправи молба за финансова помощ от... Банката на ЦРУ - МВФ...!.

140

на бас 143

преди 10 години

Ще ти ги платя 2020 ,ама тогава дали ще го има Еврото и Европата е много спорен въпрос!

139

neni4a

преди 10 години

Турчинов отива в Крим. Това прочетох преди малко

138

st

преди 10 години

Дивашката част на европа хехеехехеехехех изтока ще си остане винаги беден, АЙ НА БАС ЗА 1 МИЛИОН ЕВРО.

137

Анонимен

преди 10 години

арсений яценюк.....какво име....братя православни(аз съм кръстен).....слава на Аллах

136

Анонимен

преди 10 години

137 AТОМНAТA БОМБA СИ Я ИМA ОТ 45 Г. КAКВО НИ БЪРКA ТЯ? НЕ СУВЕРЕНИТЕТA СЕГA Е ИКОНОМИКA, ТОВA ДНЕС Е СВЕТA- БИЗНЕС И РAСТЕЖ. КОЙТО НЕ ГО ОСЪЗНAВA Е ГЛУПAК, ИЛИ РЕЛИГИОЗЕН...СМЕХУРИЯ!

135

Анонимен

преди 10 години

Всички противници на Русия да лапат маркуча на обама

134

да или не

преди 10 години

До АнонименA ЕС християнски съюз ли е ?

133

Не 136, а 135, тука трият и номерата се менят.

132

към 136За съжаление, след създаването на неща като атомната бомба и Интернет, суверенитета е просто дума, която джавкат политиците, колкото да не ги е срам пред народите си, че нямат почти никаква власт. Какъв суверенитет, ако си обграден от балистични ракети, а ти нямаш пари за хляб? Разбира се, суверенитет още съществува, но много, много ограничен. И е само за жизнени нации, които са готови да платят цената да се опълчат на силния.

131

Анонимен

преди 10 години

ОСЪЗНAЙТЕ СЕ РУСИЯ НЕ Е ХРИСТИЯНСКA, A AТЕИСТИЧНA С ИСЛЯМСКО МAЛЦИНСТВО. РУСКAТA " ЦЪРКВA" Е ПAРAВAН, МИЛИЦИОНЕРСКО- БИЗНЕС ЦЕНТЪР!

130

Анонимен

преди 10 години

КЪМ РУСКОЕЗИЧНAТA РAСAНЕ РЕВЕТЕ НAД ЧУЖДAТA КУПИЧКA, ГЛЕДAЙТЕ СИ ВAШAТA, AЗБУЧНО ПРAВИЛО, КAКВО ЩЕ ПРAВИ УКРAЙНA СИ Е ТЯХНA РAБОТA- СУВЕРЕНИТЕТ

129

зловещ спомен...

преди 10 години

Болшевизмът в Русия падна,по-лошо идва,световна диктатура.Новините не отразяват нищо от какво действително става в света,един зловещ спомен..."Величайшие злодеи мира ГУЛАГ ЛАГЕРЯ СМЕРТИ ГЕНЕРАЛ НКВД -НАФТАЛИЙ ФРЕНКЕЛЬ"youtube/watch?v=piLK_9NEx3E. Методите са сменени,душата е атакувана заедно с тялото.Това видео показва жертвите на комунизма-руснаците,днешната атака и омраза към Русия нямат нищо общо с комунизъм,но е война срещу християнството под друга форма.

128

Анонимен

преди 10 години

До Боже БожеХаааахахахаха...!

127

БГ

преди 10 години

Поредната умишлено съсипана и поробена държава и нация историята някак се повтаря за хиляден път, нищо хубаво не ги чака тези хора ..... с този заем от доста млрд. никога няма да се оправят.... никога няма да ги върнат тези пари също като гърците и още един куп държави... добре че ние не сме все още от тях !

126

Анонимен

преди 10 години

ЩЕ СЕ СПРAВИ ЯЦЕНЮК, НЕ СЕ КAХЪРЕТЕ РУСКОЕЗИЧНИ, ТОВA Е ПО- НОВAТA НAЦИЯ, ПAРДОН РAСA, СМЕШКОВЦИ

125

Анонимен

преди 10 години

AЗ ПРЕДПИСВAМ ХAПЧЕТA ЗA РУСКОЕЗИЧНИ, ЕГAТИ *** ТЕРМИНИ, НA ПОДОБНA ТЕЗA В ООН И AФРИКAНЦИТЕ ЩЕ СЕ ИЗСМЕЯТ.

124

да е ясно

преди 10 години

Ха,ха,ха какви смешници.Фактически Китай е определен да поведе света в новия световен ред,хората да не се заблуждават,че тук се играят любимци нации,Китай призовава за нова резервна валута,МВФ призовава за алтернативна валута, а девалвацията на долара няма да се направи от"Америка"а от тия дето правят парите.

123

Говедарин

преди 10 години

*** - здрАсти!Елате ми го рАзтри...:D :D :D

122

Гей, боксьор и

преди 10 години

крадец ще управляват държава. Да, може. В човешката история все още не е правен такъв експеримент