45

1234

преди 10 години

Жена му не го ли определи като ***. И пак продължава да се прави на мъж.

44

жо

преди 10 години

Президент, който има милиони в офшорни сметни ни учи на честност!Президент, който е заобиколен от олигарси, протестира срещу олигархията във властта!Президент, който призовава към държавен Преврат, говори за институционалност!Президент , който бе избран с най-манипулираните избори в съвременната ни история, прокламира честни избори!Президент, който не може да проведе едно заседание на Консултативен съвет, претендира за политически професионализъм!

43

777

преди 10 години

Росен Асенов Плевнелиев - офшорния крадец.

42

нико

преди 10 години

Няма нужда човек да е чел изборния кодекс - поведението на чехлю всички го виждаме - тези които са фенове на тиквата му се радват, защото прави сечено на БСП. ТЕ пък му се сърдят, защото им прави сечено.А инче президента е очевиден лигльо - човек без достойнство - *** на една неграмотна тиква.

41

3333

преди 10 години

Ех Роско, Роско, пак чакаш Бойко да ти напише мотивите!? Поне веднъжъ бъди мъж и вземи самостоятелно и отговорно решение. Явно съпругата ти е права, че не ставаш за тази работа? Защо не си седя кротко в Министерството на регионалното развитие да си строиш магистралки . Там имаше и по-голям келепир. А сега всеки ти гледа в канчето и ти иска оставката???

40

1234

преди 10 години

Най-слабия и политически обвързан президент в прехода. Разделител и подстрекател на нацията.

39

жо

преди 10 години

Българите от цял свят мразят Росен Плевнелиев и искат предсрочни президентски избори веднага.

38

Анонимен

преди 10 години

Ветото на президента било саботажпъкприемането на нов изборен кодекс със съмнителни параграфи в последния момент хич не е саботаж, а е родолюбиво делоура, другари

37

ав

преди 10 години

Президентската институция е напълно излишна и трябва да бъде премахната! Плевела получава огромни пари, а не върши никаква работа! Едно бостанско плашило ще е по-полезно за България!

36

1717

преди 10 години

По голям запъртък от тоя бивш комсомолски секретар и настоящ президент не сме имали и няма да имаме!!!Подлогата на бочко и цвъчко!!!Напънала се планината родила мишле!

35

555

преди 10 години

Та нали е назначен чрез измама да пречи на развитието на България. Няма Закон, който да не е оспорил по нареждане на шефа му.

34

тт

преди 10 години

Това недуразомение, наричащо се, за жалостт, президент на РБ, заедно с мутренското формирование ГЕРБ(чийто продукт е) от една година работят само с една цел - да пречат на правителството да си върши работата! Ако правителството е слабо - помагай му, нали си президент на всички, или най-малкото, не му пречи!А в конкретният случай - преди 2 години конституционният съд отхвърли възможността за електронно гласуване.И какво се получава на практика?Президента или не познава законите, или умишлено иска да се нарушават.И в двата случая мястото му не е там.По му приляга да стане клиент на Цацаров и да

33

ап

преди 10 години

Това президент ли е или на Боко момчето за всичко? Скоро не го е шляпал по ***, защото е много послушен и изпълнителен.

32

1717

преди 10 години

Плевнелиев е докаран с фалшифицирани избори!!!

31

тт

преди 10 години

Нема, баце, не може да се противи на волята на шефа си! Как беше "И магаре да предложа, пак ще го изберат!" Не правя някакви асоциации, сравнения, или нещо друго. Просто цитирам.

30

ав

преди 10 години

*** е смешен с тия вотове, типично комсомолска имитация. Отлично знае, че няма да минат, но гледа да седи на два стола, за всеки случай. Ама от два стола много лошо се пада Роско.

29

555

преди 10 години

Плевнята изобщо не работи, рядко е в страната, а когато е, е в някоя от къщите си. Категорично съм против да издържаме това Нищо повече.

28

ап

преди 10 години

А кой предложи Плевнелиев и кой го натика с костинбродски фалш е въпросът.

27

1717

преди 10 години

Роската е толкова елементарен, та чак му калкулират т.н. вотовете за напред. Помислете за това и до кога може така.

26

тт

преди 10 години

Чешлю в затвора , тиквАта в белене , а , а бившият вътрешен министър да бъде разчекнат от четири коня!