34

грешка..

преди 10 години

УЧИТЕЛКАТА Е НАПРАВИЛА ГРЕШКА НО НИЕ ОТ НАШИЯ БЛОК И НЕ САМО НИЕ СМЕ ВЪЗМУТЕНИ ОТ ПОВЕДРНИЕТО НА МНОГО И МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА НА ВЪЗРАСТ 9,10 И МАЛКО ПОВЕЧЕ - ЗАЩО: ПРЕД БЛОКА СМЕ НАПРАВИЛИ ГРАДИНКА С ПЕЙКИ МАСИЧКА ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ В НАШИЯ БЛОК ИДВАТ ЗАПОЧВАТ ДА ОБРЪЩАТ ПЕКИТЕ ДА ЧУПЯТ МАСИЧКАТА ОТ ЕТАЖИТЕ ИМ ВИКАТ ДА НЕ ПРАВЯТ ТОВА- ТАКИВА ОТГОВОРИ БЯХА ЧЕ МИ Е НЕУДОБНО ДА ГИ НАПИШ-ТОВА СЕ ПОВТАРЯШЕ НАКОЛКО ДНИ И СЕ ОБАДИХМЕ НА ПОЛИЦИЯТА-РАЗБРАХМЕ ЧЕ СА ВТОРИ -ТРЕТИ КЛАС-ИМА И ЛОШИ ДЕЦА ЗАМИСЛЕТЕ С

33

Анонимен

преди 10 години

Рикошет :)) Това е била кинетична енергия от космоса. Вие какво сте в клоаката...

32

Див аграр

преди 10 години

До TulskiДа, прав си.Но не *** са виновни за сегашното положение.Виновен е Дани Боцкавия, министър на просветата, и Орешарски, тогава -финансов министър.Помниш ли, когато "разтуряха седянката"?Тогава те въведоха делегираните бюджети, и днес това е резултата.Ако го изгонят това ***, ще изгонят и с него около 1000 лева, за издръжка на училището. За това днес учениците правят, каквото си искат.Въпрос на време е, да прочетем за изнасилена учителка, например, и познай кой ще е виновен?

31

даскал

преди 10 години

Аз работих по време на соца даскал.Дисциплината при мен беше лоша, по думите на един ученик: "защото не съм ги биел". Другите учители ли биеха и учениците слушаха.Аз дори реших да не пиша на никого двойка за срока. Дали съм сгрешил?

30

Анонимен

преди 10 години

Не става така, няма никакви административни наказания и контрата остава в даскалите. Ясно е, че и друг път ги е била, но какъв друг начин има да им въздейства? Така тръгне ли се по пътя на насилието малко по малко нещата задълбават.

29

Див аграр

преди 10 години

До СалахадинПочти същото го е разказал един наш възрожденец. В едно село цанили даскал, но се скарали селяните за заплатата му.Даскала искал 100 гроша годишно,те не му давали, защото 1000 гроша взимал селския говедар, пък той работи и на дъжд, студ и на пек, а даскала-на сухо и толо. За жалост, до днес почти нищо не се е променило в мисленето на хората...

28

Шоп

преди 10 години

Важното е, че са изгорили пръчката, че можеше да счупи и на някое друго дете ръката...

27

Анонимен

преди 10 години

Вместо да го удря, трябвало е да го прати в биореактора... за разпалки.

26

nasq

преди 10 години

ne pojelavam na nikogo da vleze kato uchitel v klasna staq s pylna s ***..ne znaete na kakvo sa podlojeni tezi jeni prosto ne znaete..a ako razberete ne shte chupite ruce ami s gaz shte gi trovite

25

Денислав

преди 10 години

Има грешка в последното изречение - "петкласника".

24

Йоко

преди 10 години

Какво цъкате минуси, ако счупят ръката на вашето дете пак ли ще се радвате така? Или тогава е различно?!

23

Анонимен

преди 10 години

ако това го направят на моето дете тази учителка щеше да яде бой

22

Анонимен

преди 10 години

По онези времена смееш ли да направиш магария в училище отнасяш бой кажеш ли в къщи на родителите че те е била учителката родителите още по-голям бой ще отнесеш затова си налягаш парцалите и да не ти се слуша слушаш .....а днешните лигавета са отврат ....не е виновна учителката а родителите на това лигаве откъде накъде ще е съдят затова че иска да вкара в пътя гаменчето им.

21

Песимист

преди 10 години

До реаленТака е, но кучетата си лаят, а керванът си върви...

20

Наблюдаващ

преди 10 години

Защо не се уволнят всички учители-мъчители и да се освободят манг... ъ-ъ децата от този терор? За какви се мислят? Предлагам да се устроят ученическо-меринджейски дружества (УМД) и те да излъчват преподаватели. Ще има занятия по музика - БГ-рап, поп-фолк, мода, езикови занятия със изучаване на модерни жаргони. Практически занятия - бране на кабели, желязо и "намиране" на чужди вещи, оставени безстопанствено (без наблюдение за повече от 5 секунди) и други.

19

смешници

преди 10 години

1. ...отричат учителката да се е разхождала с пръчка - правилно! Тя не се разхожда с нея а бие!2. Според директора на училището пък става дума за рикошет - грешно! Учителката не може да приложи огромната сила, която да се погълне в права посока и само част от нея (в посоката на рикошета) да е достатъчна да счупи ръката на детето. Тая за робот ли се мисли?!3. Според учителката пък е станало по грешка - осъзната след това!Добре дошли в света на големите и отговорни хора!Съд трябва за това!!!

18

stan31

преди 10 години

Що уволнявате учителката. Пръчката му е счупила ръката, не учителката. Добре са я изгорили че ще тръгне да чупи други ръце!

17

Анонимен

преди 10 години

Тук в Англия много дъжат на дисциплината в училище.Педи две седмици момче от класа на сина ми го удари с поднос по крака и го насини.Беше наказан цяла седмица да не излиза навън да играе.Освен това е отписан и от екскузия която педстои скоро.За информация на някои от пишещите ще спомена че много от училищата назначават помощник учители без никаква квалификация.

16

Анонимен

преди 10 години

хахха лоша пръчкадобре че са я изгорили като евреин в газова камерастрахотни вицове

15

Бухахаха

преди 10 години

Пръ4ката е ИЗГОРЕНА баце хахахахахаха Абе вие на колко ракии ги пишете тия статии ве? Ахахахаха...Оххх...ахахаха...ще се пукна от смях!