125

Доктор

преди 10 години

Като физиономия и като поглед,и като излъчване и като храбър българин това момче прилича на Левски ! Остана неясно защо останалите българи не се застъпихме за него и не вкарахме истинския злодей Доган в затвора! Та Доган е антибългарина,който докара беднотията на България! Той си харчи милионите,а ние,българите,духаме супата!

124

бг турчин

преди 10 години

до 128Доган на джамия ходи ли? Или пие уиски и фъфли? Доган турски знае ли? Турчин ли е Доган? Агент ли е на ДС? Как му беше името ...САВА.Сигурно си със средно или основно образование и те назначиха като шеф някъде и стана ДПС-сар ама не знаеш да пишеш на кирилица. Аз съм турчин и владея перфектно турски книжовен, българскикнижовен и английски - говоримо.Anladin mi beni, HOH-cu Efendi?

123

BG

преди 10 години

Niama dakova "demokratichno" pravosadie kato v Bulgaria - Narko bosove, politizi kradtzi i vsiakakva druga *** ne gi lovi. Obache ako niakoi si izkaze nedovolstvoto ako moze i do zivot. Prodazni *** - 6te doide i vasheto vreme, 6te staine kato v Ukraina i togava 6te se kriete kato mishki(kavi ste vsachnost)

122

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

малко са му трябваше да му лепнат поне 18 години

121

Замислен

преди 10 години

Ставийски затри пиян хора -условна присъда. Момчето се опита да накра хората да се замислят - затвор. Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

120

Julian

преди 10 години

Хора като Доган нямат за цел да защитават правата на турците, напротив за тях е добре дошло да има напрежение между нас, защото в това е силата им, турците се хващат за ДПС защото мислят че това е турска партия, истината е че колкото по разединени сме, толкова повече власт се съсредоточава в ръцете на този престъпник, а в крайна сметка България е родина за всички нас, може да са турци но са си нашите турци, сигурен съм че по-голямата част от тях също обичат България.

119

BG

преди 10 години

До бг турчинako go nyamase sega DPS dyado ti sega stese da hodi na zirkva a ne na camiya

118

край

преди 10 години

Съдбата на Октай не ми дава мира. Юрист съм и съм сто процента сигурен че това момче не трябва и ден да е повече в затвора. Задържанато му е едни големи наколенки пред Сокола от страна на съдебната власт. Даже и Доган не ги иска тези наколенки. Доган дето зема 1.5 млн защото е хидроспециалист и дето каза че разпределя парите в сраната с обрачи от фирми не е в затвора а това момче е. Това е върховна нестправедливост ХОРА - да направим нещо.

117

край

преди 10 години

БГ турчин според мен само мажоритарни избори в два тура могат да променят нещо. Това ми единствената надежда демокрацията да я има и България да не пропадне. Политиците плюят по мажоритранта избирателна система защото ще им разбърка хорцето дето го играят от 25г. Лидерите на почти всички партии няма да са депутат при мажоритани избори. Парттите ще са същите като имена но депутатите ще ги посочи народа. Рецепта няма но трябва да се опита.

116

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с процеса в Пазарджик срещу брадатите потурнаци финансирани от саудитска арапия и аналдолна туракия насаждащи верска омраза и нетолерантност в православна България?

115

бг турчин

преди 10 години

край, дано се оправят нещата...въпросът е да не ни мачкат повече, че вече става прекалено..в моя край идваха инвеститори..но нашите ДПС - сари и БСП - ари искат рушвети и инвеститорите избягаха в Румъния и е пълен хаос няма работа. Хората метат улиците и гласуват за ДПС. Ако не гласуват няма да метат улици и ще гладуват. Това е ДПС.

114

край

преди 10 години

БГ турчин радвам се че с теб живеем в една страна. Все някога ще я подредим както трябва.

113

бг турчин

преди 10 години

Няма значение кой управлява...българи, турци, арменци или папуаси. Важното е да работи за НАЦИЯТА. Знаете ли как ми се разтупка сърцето когато Сидеров направи онова изказване в Парламента за ниските заплати и пенсии пред европейските представители..знам, че Сидеров е лъжец и кукла на ДПС но това което каза той беше точно.. искам такива хора да управляват но не на думи а с дела. Първо ще подкрепя "безусловно" ГЕРБ после ДПС и БСП - така не става.Искам грижа за мен, за Иван и Хасан!!

112

край

преди 10 години

Юрист съм. Пълен абсурд е да твъриш опит за убииство с газов пистолет. Срам ме е от Българската прокуратура. Пуснете момчето. Абсурд са и трите години и шест месеца ефективно за заплаха за убииство. ПУСНЕТЕ МОМЧЕТО

111

край

преди 10 години

Горд съм че съм българин и живея заедно с Октай в една страна. Ще им намерим цаката на политиците. Мажоритарни избори - искам да видя кого пращам в парламента да ме представлява.

110

край

преди 10 години

До БГ турчин - брат и аз не ща БСП ДПС ГЕРБ И АТАКА И БАРЕКОВ. Искам мажоритарни избори и да видя човека за когото гласувам. Искам да отървем Октай от затвора.

109

край

преди 10 години

Хора що не защитим момчето бе. Кой е тоя прокурор бе. Как се гледа в огледалото бе. 17 г. ще иска на момчето че е накаканизал Сокола. ХОРРАААА ИМА ЛИ ХОРА в тая страна. Това момче ако остане в затвора и един месец още няма да се побера в кожата си.

108

Анонимен

преди 10 години

Октай заслужава награда! А Доган е за затвора толкова поразии е направил на България както никой друг !

107

Анонимен

преди 10 години

А националните предатели Доган, Станишев, Борисов, Първанов, Сакскобургготски и прочее изедници и *** кога ще бъдат осъдени?

106

бг турчин

преди 10 години

Искам съд за биячите на Октай! Къде са биячите, тези които го ритаха пред камерите защото се уплашил *** агент на ДС "САВА"?Къде е ДЪРЖАВАТА? Нали уж пред Закона всички сме равни? Защо биячите на Окатй са на СВОБОДА!Искам ГРАЖДАНСКА ВОЙНА и първо да бъдат откъснати главите на тези 240 *** в Парламента!!!