141

БГ

преди 10 години

....Ама комунистите си го повтарят , че ще искарат цял мандат , а дано те самите да си повярват .Въпроса не е колко ще издържат , а за колко време ще бъде излъгано поне цяло едно поколение и въобще какво изобщо ще остане от България...

140

Димитър

преди 10 години

Правилно го е казал Райчев, правителството е стабилно.

139

N.Hristov

преди 10 години

Кабинета ще си изкара пълния мандат.

138

Извод

преди 10 години

За народа е ясно -Борисов няма да види власт скоро, около това се обединиха и социолозите.

137

Анонимен

преди 10 години

Орешарски да започне да вдига заплатите там където трябва защото ще му курдисат майдана и на него за сметка на всички нас,Власт се пази с армия той я няма с ракия цигари и марихуна бат бойко я държи с пари не му знам възможностите с идеология,история и мироглед.май май няма да оцелее

136

Избирател

преди 10 години

Настоящото правителство започна своята работа в изключително напрегната обстановка на протести и самия факт, че сега протести няма, говори красноречиво за неговия успех, но от групата социолози само Райчев го призна.

135

Тончев

преди 10 години

За всекиго е видно, че правителството на Орещарски работи добре, така че оценката на социолозите не е изненада.

134

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНИ ***

133

Шустакович

преди 10 години

Не само, че прескочи тази зима ами и ще прескочи още седем зими - демек два мандата. После ще се мисли за повече.А дали ГРОБ ще издържи толкова :)

132

Анонимен

преди 10 години

В Украйна станаха значителни промени и престъпното управление отива на съд в Хага. Кога този съд ще се заеме най-сетне с крадците и престъпниците от сегашното управление в България, кога ще ни освободят от комунистическич гнет.

131

Анонимен

преди 10 години

ЕС и НАТО са нй хубавото нещо което се случи на България. С тия политици, до сега щяхме да сме я Косово , я Украйна .... Една "хубава" гражданска война не ни бъркаше.Добре ,че в българина се е запазил поне някакъв инстинкт за оцеляване.

130

NIKO11111

преди 10 години

Европейският съюз прие територия, а не народ.Затова за България нямаше сериозни икономически критерии при приемането ни в Юдеиския съюз и когато влезеш толкова беден в клуб на богати държави биваш смачкан икономически политически и социално.Това е болезнената истина. На България й трябваше максимален неутралитет с оглед и на стратегическото й положение, а не членството в такива съюзи като ЕС и НАТО.

129

Анонимен

преди 10 години

В Гърция нямат комунисти.

128

До Гошев

преди 10 години

...Твоите колеги Тролчета ли работят...

127

Божо

преди 10 години

орешарски е най-левият десен и най-десният ляв сред безпартийните експерти !!! доган е най-добрият политик в България след ленин и димитров-тарабата !!! станишев е най-компетентният военен експерт сред скаталите казарма !!! Въобще, и магаре да ни управлява , е супер, стига да му дърпат ушите от москва !!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!!

126

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС са с обща кауза да ограбят България. Проверено и изпитано от 1989-та насам.

125

Гошев

преди 10 години

До ВинетуМного мой колеги, нормални и работещи граждани харесваме Орешарски и вярваме в професионализма му, и не се срамуваме да го кажем!Мисля ,че го чака пълен мандат.

124

Анонимен

преди 10 години

До ВинетуВъзстановяването при частните инвестиции се очаква да е по-значително. Инвестициите се подкрепят от сравнително стабилния финансов сектор. Продължават да намаляват и лихвите по кредитите и депозитите, което подобрява условията и достъпността на кредитите, посочват още от Еврокомисията.Според ЕК макроикономическите рискове изглеждат балансирани.

123

Анонимен

преди 10 години

До ВинетуПредварителните данни за БВП през 2013 г. показват, че има леко ускоряване на растежа през втората половина на 2013 г. Основен двигател на растежа е експорта, както и ръста на публичните разходи, докато разходите на домакинствата са се свили, отчитат от ЕК.

122

УЖАС

преди 10 години

До ВинетуЗа инфлацията от ЕК прогнозират, че през тази година ще остане почти стабилна на ниво от 0,5%, при 0,4% за 2013 г. По-съществено ускорение се очаква през 2015 г. - до 1,5%.Бюджетният дефицит се очаква да остане стабилен 1,9% от БВП, колкото и през миналата година. ЕК прогнозира, че дефицитът ще се свие до 1,7% през следващата година.