27

Сочи - 2014

преди 10 години

Какви са тези билети за Хокей в Сочи за по 20 евро , в таа бедна Държава 10 пъти по бедна от България

26

Монархист

преди 10 години

Тая да каже за връзките с другаря Путин и управлението на Газпром, останалото са цифкаджийски истории, които не вълнуват никой на площата в Киев...

25

анонимен

преди 10 години

До 123Щ не се пише с ШТ !

24

идеологията е корена

преди 10 години

До Сър ПичукВярно,че идеологията на евреите Моисей Хес и Мордехай Леви са зло.

23

123

преди 10 години

абе русия не е цвете за мирисане обаче пак какво става в съштото време минава се на страната на америка и европа. там съшто има материял за протести що никои не говори за тва америка зе наи хубавите места от мексико и направи стена с останалата час която и не трябва там що няма размирици почвам да си мисла че сичко е платено

22

до 25

преди 10 години

Мършшшшш .хахаахаха Ей *** бегай да си играеш на криеница и остави хората тук на мира.Казах ти да не се правиш на много умен. ;)

21

Сър Пичук

преди 10 години

русия е империята на абсолютното зло, която е виновна за смъртта на над 200 милиона души по света. Комунизмът беше определен като чумата на 20 век.

20

Анонимен

преди 10 години

до 11Олигофрен, за да излезе Виталий Кличко срещу Кубрат Пулев, първо нашият трябваше да бъде претендент в неговата версия. Той никога не достигна до Претендент за пояса на Виталий Кличко.

19

Анонимен

преди 10 години

Ще го видиме тоя фашист Кличко като излезе на ринга срещу Кобрата. Нашия ще му набие фашисткото канче. Ако трябва и на брат му също.

18

Анонимен

преди 10 години

до 11Глупак, Кубрат Пулев никога не е бил претендент на Виталий Кличко който е шампион във версия WBO! Нашият е претендент номер едно е от няколко месеца на малкият му брат Владимир който носи титлите във версии WBA, IBF, IBO.

17

Анонимен

преди 10 години

От няколко дни форума се превърна Украйна.Беге вие освен *** и хамериканците знаете ли някой други думи? Наще кукловоди които са истинските виновници за положението в което се намираме не се споменават , а те са истинските виновници ей аман от прости севернокУрейци!!

16

Сър Пичук

преди 10 години

Нашата цел е да унищожим "могъщата" русия. Да живеят САЩ и съюзниците. Долу руските ***.

15

до 15

преди 10 години

Ти не се прави на много умен! Темата е съвсем друга и написаното също.Кой с кой ще се бие не ни интересува сега.Я ходи да си драскаш в спортните сайтове ве

14

Анонимен

преди 10 години

Всички противници на Русия да лапат маркуча на обама

13

Анонимен

преди 10 години

Остава украинците да си изберат Кличко за примиер. Също като нашата Мутра. И ще ги видя тогава, като им скочи тока 3-4 пъти догодина как ще го изгонят с камъни от властта. Ха-ха, като Мутрата преди годинка. Няма оправия в тия *** посткомунистически държави.

12

ha ha

преди 10 години

Тази е Украйнският "Троянски кон" "Пръмова"

11

Анонимен

преди 10 години

до 11Абе защо сте толкова *** бе? Кубрат Пулев никога не е смятал да се бие с Виталий Кличко , а с брат му Владимир. Поне като пишете нещо си проверявайте информацията.

10

Анонимен

преди 10 години

Няма такъв филм като УКРАИНСКА нация. Украйна, са два различни народа, две различни религии, които нямат нищо общо помежду си. Така наречените УКРАИНЦИ са изкуствено създадена нация, също като македонците. В Източна Украйна живеят православни руснаци, а в Западна Украйна поляци католици. Съотношението е около 50:50. Така че моля ви, не пишете глупости за украинския народ, комунистите и т.н. В Украйна се води битка за кокала между двете Олигархии - тази на Янукович и тази на Тимошенко.

9

Анонимен

преди 10 години

САЩ постигнаха още една от целите си - да разделят могъщата Украйна на два протектората - американски и руски. Следващата стъпка ще е да цепят самата Руска Федерация. Тогава вече може да се стигне и до Трета световна.

8

...

преди 10 години

Първо им е.а мамата с договорите, а сега и премиер. ХАХАХа за.би. И този Кличко... боксъор в политиката. Абе направо нямам думи. Тези украинци незнаят какъв ще го хапнат.Всичко е насадено отвън.