19

до 22

преди 10 години

Говорим си глупости и това което забраниха в момента е въобще да се снима при наличието на длъжностни лица .Защо мислиш , че решението на съда е да отпаднат САМО глобите от мобилни камери , но не и от стационарни.Защото при мобилните камери може да се манипулират снимките.По ясно не може да ти го обясня, а ти продължавай с глупостите си , че директно били вързани към сървари , после пък , че носели флашките и ги вкарварвали ....Снимките от стационарните камери остават законни .

18

Анонимен

преди 10 години

до 21Абе от флашката отиват в сървара на Кат много ясно, това ми е мисълта. На дисплея к'во имало? Опция за изтриване на снимката на автомобила със скоростта ти??? Вярно ли бе?

17

до 18

преди 10 години

естесвено , че може да се изтрие на момента , и няма делете на радара , а на сензорния дисплей . Ти по скоро се замисли на глупостите си че са вързани за сървари и едва ли не с наса.Затова докато се обработят сега снимките минават месеци , защото са вързани към всичко възможно. Снимките в момента се получават за декемврийски нарушения

16

Анонимен

преди 10 години

И ся ко ше праим, както казват катаджиите ...

15

Анонимен

преди 10 години

Това нововъведение ще е ок и за спиращите и за спираните.В момента има отстъпка от 30% ако си платиш в 14 дневен срок , а сега ще има отстъпка от 60% ако си платиш до 5 минути без касова бележка.Честито

14

Анонимен

преди 10 години

до 14 Айде не ми говори фантастики ..Колко от българите ще са готови да платят по 300 лева за акт , а не по 20 лв за почерпка.Тея ги говори на някой друг.Българина ще предпочите да се даде месечната заплата , а няма да даде за почерпка . Добре повярвах ти.

13

Анонимен

преди 10 години

до 12 ... на какъв сървър отива ... Ти въобще наясно ли си с нещата . Снимките се събират на флашки и след края на смяната се предават с протокол. Дори и в момента могат да ги трият на момента , но не се занимават защото нямат никаква далавера, защото не могат да те спират и няма как да ти кажат ами сега какво ще правим .За да си оправиш някоя снимка става много по трудно защото трябва да познаваш човек в системата които се занимават с обработката им в управлението .

12

Анонимен

преди 10 години

до 13К'ви яки глоби бе, брачед. Тези баровците дето летят с 200 по Тракия дали ги е ухапала бълха да си платят 500 лева глоба дето му са джобните днес? Не глоби, а отнемане на МПС-то трябва за такива *** джигити.

11

Анонимен

преди 10 години

До до 10Е КАК КАКВО ПРАВИМ-ПИТАТ ЛИ ОТГОВАРЯШ СЪС СЪЩОТО!ПАРИ НЕ ДАВАМ НА ТИЯ-ТРЯБВА ДА ИМА РЕД!СГАЗИШ ЛИ ЛУКА СИ ПЛАЩАШ АКТЧЕТО И ТОВА Е!!

10

DA

преди 10 години

САМО ЯКИ ГЛОБИ ЗА ДЖИГИТИТЕ-ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ПОНЕ!!

9

Анонимен

преди 10 години

до 11Камерата вече те е снимала с превишената скорост и отива снимката ти със скоростта ти в сървара на КАТ. За к'ви рушвети ми говориш?

8

до 10

преди 10 години

Да няма такъв рахатлък , да седиш по 12 часа в патрулката за по 600 лева , друго си е да се бъхтиш да вдигаш палката за някакви си рушвети от по 10 000 и нагоре месечно и да ти се налага да питаш всеки втори Какво правим.

7

Анонимен

преди 10 години

Айде развалиха им се рахатлъка на доста куки дето си стояха цял ден в патрулката пуснали си камерката и си четяха вестник вътре или си джиткаха в интернета с таблета си. Сега ще им се налага пак да изскачат на платното и да размахват палките.

6

Анонимен

преди 10 години

По никакъв повод, за нищо на света, не подписвайте акт на КАТаджия. После ще ви Фане за ***.

5

Shark

преди 10 години

Огладенли са. пак върнаха корупционните практики.

4

един роб

преди 10 години

А какво стана с факта че полицаите влияят на камерите с цел повишаване на отчетента скорост. Нали затова ги спряха. Долнопробна държава!

3

Анонимен

преди 10 години

А колко са глобените ушаци,които постоянно говорят по телефона, карат без светлини или с неизправни такива и не спазват никакви правила? Явно в *** правилата не важат за *** и ченгета.

2

Усмивката

преди 10 години

Алоо, Енергото ли е? Не, тука е КАТ. Нищо, и на вас да ви .... майката.

1

Емигрант

преди 10 години

Отново наплив за работа като КАТ-аджия. И сега ко ше праим?