148

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

Продавам Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7.Много добър автомобил с предно , задно и странично предаване. 4х8 , блокаж на диференциала.Стерео инжекция с газ,мас и оцет. Летни джанти + Зимни джанти и пролетни джанти ПОДАРЪК! Цената е без кормилото и двигателя с тях цената е 18 000лв. М-броня М-огледала спортно окачване Ловато ,Бордови комп TOSHIBA с 2gHz RAM! Газовата бутилка на мястото на предна лява гума! Спортна тапицерия. Колата е по принцип 200 коня, но съм сложил Дискета за Терминатор на бордовия компютър и сега е 390 коня като не броим спортния филтър от кафе машина Индезит! Олекоте

147

тир

преди 10 години

*** доросиев значи на мен трябва да ми забранят да влизам с камиона в англия щото е с ляв волан като искате да намалите катастрофите помислете колко купени книжки има тях забранете да се движат ***

146

pep

преди 10 години

Тоя чичка живее в паралелен свят.Прав е донякъде за десния волан-толкоз. Хората масово карат коли между 1000 и 5000лв. Ако имах 20 000 НИКОГА, АМА НИКОГА не бих взел кола от БГ автокъща. Освен това който работи на някакво средно ниво, има много добри лизинги на нови и малко употребявани коли за по 150-300лв на месец - и пак опираме до това, че не са от ТЪРГАШИТЕ от автокъщите. Бизнесът им замира яко, защото мноооого се компроментираха през годините и разправят разни розови мантри!!

145

Анонимен

преди 10 години

До ИцеИ значи в Австралия, UK, Индонезия,Индия, ХонгКонг, Сингапур, Тайланд, ЮАР не ги бива да сменят скоростите, така ли? По тая логика ние държим волана с "опасната лява ръка", така ли?

144

Черен Петър

преди 10 години

Когато задали провокативен въпрос на Хенри Форд: Кой автомобил е най-добрия? Той отговорил: Новия.Така, че коли 7-годишни на по 118 000 км., дето са били в гараж и са ги карали бабички, и им искат по 10 000 лв. - колкото и искаш в БГ автокъщите. Като пристигне колата в България и автоматично се изгубват половината изминати километри и компютъра ки заковава на тази цифра.

143

mishuga

преди 10 години

айдее, минаха статиите за имотите и дойде време на колите.грам не вярвайте на тия поръчкови материалитези данни може да са донякъде верни за определен сегмент купувачи, но той представлява не повече от 3-5% от пазара, останалите хора ако си купуват коли изобщо те са в рамките на до 5000лв

142

Тончо

преди 10 години

Карам си колело за 1000 лева. По - полезно е и почти не харчи гориво - 4 бири на 100 км (извън градско); Това е бъдещето. За сега не мисля да си купувам кола. Поне докато поевтинеят електромобилите...

141

Анонимен

преди 10 години

И Любо е започнал да се изказва, като брокерите на недвижими имоти ...

140

Магив

преди 10 години

Егати малоумната статия.Явно е доста коли залежават.Кои купува коли 2 ръка по 20 бона.То се вижда по улиците особено извън София.

139

до 150

преди 10 години

Караи каручка ,може да си хапнеш и двигателя по празници!

138

Малкия град

преди 10 години

Безработен съм и карам велосипед. За кола не мога и да си помисля.

137

хайде сега

преди 10 години

За доста под 20,000 си взех нова Дачия,и трета година я търкалям без проблем!Абсолютно *** статия!

136

Анонимен

преди 10 години

какви 20 бона ,хората по 20 лева нямат...

135

kokalala

преди 10 години

Има ли един тук който да е прочел статията като гледам коментарите само заглавието сте чели......

134

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1391500 са разходите, да. Колко струват 4 гуми и на колко време се сменят? Акумулатора на колко години се сменя? Колко пари е една смяна на тампоните на носачите например? Маслото и филтъра дето се сменят ежегодно колко струват? Свещи, кабели колко издържат? Оттам нататък за винетка, гражданска, каско, автомивки, някоя и друга глезотийка по колата като течност за чистачките, ароматизатори, и т.н. Като дръпнеш чертата колко стават според теб?

133

Анонимен

преди 10 години

Един познат продава S500 2004 г. за 16 000 лв. и няма кой да го купи. Колата си я бива - изправна е и е на около 200 000 км, обаче няма и няма. Та исках да кажа, че не съм забелязал да се търкалят кой знае колко подобни автомобили по нашите шосета, че да заключим, че масово хората това купуват...

132

Ице

преди 10 години

Има едно друго ,че трябва да смениш огледалата,фаровете и куп други чудесиики ,че да те регистрират на тоя Остров !С другото съм съгласен ,по-принцип е идиотщина това с обратния волан ,аз оная си .. не хващам с лява ръка ,а те скорости щом искат да сменят ,да ги сменят ,стига да не се показват като камикадзета за да проверяват чисто ли е!А ,че е градска статистика си е вярно.Само в големите градове се налага да се демонстрираш с автомобил.

131

Анонимен

преди 10 години

надеждни, запазени, до 20 годишни, малко употребявани...жени.

130

ИЦО

преди 10 години

3. г-н Доросиев, коли, бусове, трактори, камиони и др. с дясна дирекция се карат в цяла Европа без проблеми, в Русия също има силен пазар на такива МПС-та. 4. Реципрочно коли с "опасна" лява дирекция се регистрират и карат в GB без проблеми, а на острова са маниаци на тема безопасност.5. След като КАТ не води статистика за ПТП с дясна дирекция, от къде е инфото на г-н Доросиев????????

129

ИЦО

преди 10 години

Статията откровено е тенденциозна, моля Dnes.bg да не пускат толкова повърхностни статии.1. Не става ясно от къде идва извадката за "българина", щото българи има и извън София и не виждам да масово да се карат коли за които да са дадени 20 000лв. Това че по оценка на застраховател или някой друг колата струва 20 000 съвсем ама съвсем не означава, че е купена на тази цена! 2."Цената им е от 8 000 до 20 000 лв. това са и най-продаваните автомобили у нас в момента" АЛО уточнете къде У НАС е това?