7

Анонимен

преди 10 години

Аз не зная ,въз основа на какви факти са направени тези заключения.Правено ли е някакво социологическо проучване/става въпрос за правено в бг,не за преведено проучване в чужбина,става въпрос за статистика,не СТЪКМИСТИКА/ Аз съм работел през годините с осем неправителствени оргнизации-всичките до една манипулират резултатите,за да се представят нещата трагични-т.е. да получават пари по проекти на ЕС.Да не говорим,че разходите за проучвания и проекти са толкова надути за да се отчетат средствата

6

Пияч

преди 10 години

За друго не знам, обаче е лъжа, че хората, които си пият редовно бият жени. Правят го такива каквито по принцип не уважават жените. Това че им избива, когато пият е друг въпрос.

5

Анонимен

преди 10 години

Простотиики!Всяка четвърта българка е ***.Закон тях не ги ловял обаче.

4

Сергей

преди 10 години

Аз лично искам да повдигна въпросът за тормоза от жените към мъжете!Физически, психически сексуален...

3

pp

преди 10 години

Всеки девет от десет български мъже са жертва на ежедневен тормоз наложен от жените им и от началниците на работните им места. Всеки шест от десет български жени са изневерявали повече от един път на съпрузите си. Всеки четири от десет български жени изневеряват постоянно.За разлика от жените само двама от десет български мъже изневеряват постоянно. Това е така защото няколко жени изневеряват с един и същ мъж.Е, това напрежение трябва да избие нанякъде!

2

Анонимен

преди 10 години

Възможно е да има такъв физически тормоз от страна на мъжете към жените, но защо нищо не споменават за всекидневния психически тормоз, който оказват жените на мъжете? Под домашен тормоз по-скоро това може да се разбира.

1

prokurora

преди 10 години

БГ жените са най-големите мазохистки. Обичат уж мъже с чувство за хумор, но винаги са с някой, който ги реже и им посяга, защото видиш ли, им знаели недостатъците и не искат с друг.