23

Анонимен

преди 10 години

Браво! Добра новина. София има нужда от повече кръгови, че да се поеме трафика! Нямам търпение да стане готово! Дано по-бързо започнат да действат с другите възлови точки в София, че просто градът порасна и трябва да се устройва. До негативно настроените коментиращи: Като сте толкова компетентни, завършете урбанизация или градоустройство и направете по-добър проект и го предложете в общината.

22

Анонимен

преди 10 години

Поредното изключително глупаво решение на кмета и общината.Заради техните комисионни, плащаме всички ние.

21

Кристина

преди 10 години

Още една точка с концентрация на катастрофи готвят. Тези кръгови движения доказаха, че се изключително неудачни. Защо продължават така с рогата напред? Кръговото на 4 км стана много по-лошо и неорганизирано след реконструкцията. Не сложиха светофари и е кошмарно. Стават много катастрофи. Сега същото ще се получи и на Лъвов мост. А да не говорим, че София става все по-бетонна и все по-малко зелена!!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

"Ако направят метро от централна гара до летището, 70-80 % от трафика на Лъвов мост ще отпадне и това кръгово ще стане излишно" ХахА уби рибата. Я дай тия официални данни и преброявания та да се запознаем и ние невежите. Пешеходна зона да направят "Лъвов Мост" и "Мария Луиза" също искахте нали? Само дето тия всичките автомобили и хора от къде ще минават после незнам. После ще ревнете, че има задръствания и автобуса 20 минути седи на едно кръстовище. Ама то"опорните точки" са глупави като вас!

19

Анонимен

преди 10 години

Тука пак пишат платените на БСП. Запознайте се с проекта и тогава коментирайте бе папагали. Кръговото ще поема трафик от 2000 автомобила на час постоянно натоварване, къде го виждате като безсмислено? И всички станахте проектанти с молифчета бре, трамвая можело да се направи в подлез гледам? А метрото къде ще отиде?реката? кабели комуникации? СливницА? Айде моля си трайте, че и за пробива на "Георги Софийски" така се говореше и за кулата, а там в момента е СУПЕР! Браво на Столична Община!

18

BG style

преди 10 години

Е може ли, трамвая да минава през кръговото движение? Пълна простотия!

17

Анонимен

преди 10 години

ще трябва да се правят още най-малко 2 моста което е доста скъпо

16

Пич

преди 10 години

Гнусно червено сайтче! Обръщам се към вас така, защото вече всички разбрахме кой ви плаща, и на кой служите. Защо от няколко дни нямате нито една новина за Украйна и събитията там? Това ли е новата "опорна точка"? За Украйна - мълчание! Там нищо не се случва, там не умират десетки хора всеки ден, там не се стреля с бойни патрони по протестиращите. НАли така? На вашите работодатели им треперят крачетата, да не стане и в България така? На господарите ви от БСП не им е изгодно, да се говори и пише за Украйна?

15

Анонимен

преди 10 години

трамвая дублира метрото и е напълно излишен по Мария Луиза

14

Анонимен

преди 10 години

Мизерия е в Северна България защото сами сте превърнали всичко там в някаква аграрна мизерия от битов селски тип. То не става само с чалга, пиене и обвиняване на всички останали за собствените си комплекси за малоценност. Белият човек трябва да работи и да прави деца ако иска тази държавица да остане на картата след 50 години.

13

Чиновник

преди 10 години

Да направят и едно кръгово насред някое поле в Северна България, да ходят селяците, за да не се чувстват ощететени селтацие, че сега са позеленели от яд.

12

усвояванеприсвояване

преди 10 години

Безумие......................но и усвояване на едни средства.

11

Анонимен

преди 10 години

До Северна БългарияTe и шопите сигурно са ви виновни, че сте чалго-компексари.

10

типичен гражданин

преди 10 години

До типичен селянинЗнаем, че си с колело затова ще ти направим и велоалея на Лъвов мост. Чети!

9

Анонимен

преди 10 години

Ако направят метро от централна гара до летището, 70-80 % от трафика на Лъвов мост ще отпадне и това кръгово ще стане излишно

8

Гном 3

преди 10 години

Какво "кръгово"?

7

Анонимен

преди 10 години

Най-*** район в София.

6

Анонимен

преди 10 години

До 8Ми хайде де-ама като Каталуния-отделна държава сте ама всяка стотинка отишла за всяко колче се връща в Мадрид(или София в конкретния случай). Аз съм много "за" в този случай.

5

четете г/да архитект

преди 10 години

Направете едно кръгово на Цариградско шосе м/у Дружба и Горубляне .Целият трафик от Дружба се бави в една тясна улица и половината хора са принудени да завиват оклоло Практикер или Джънбо за да избегнат светофата .2.Напускащите София ще се изнасят за секунди не е нужен този светофар да бави трафика.

4

типичен селянин

преди 10 години

ам вижте ся, аз съм селянин, при тва с колело, що *** занимавате с таквиз неща. щото на мен не ми дреме. нали само с мен се занимавате по форумите, че бил съм такъв, бил съм онакъв, все съм ви пречел ...