21

Деница от Сф на 20

преди 10 години

Офф само политика ви е в главата а аз си търся любовта на живота.Майка ми е разказвала как през 1994 година е била на сватбата на Георги Илиев и лично е пила от уискито им като там са били Маймунека и Бонго.Тя им е била лична приятелка.Иначе Майка е от Своге но като студентка остава в София за някой който да го обича с апартамент.И тъкмо борците от които вие цял живот се страхувате както сега от децата им и казали на Майка че вече не е актуална и тя трябвало да се омъжи за татко който е ватман.

20

DDT

преди 10 години

До АнонименСега при Чобанов ядеш боб, ама боба е здравословна храна. Пицата си е гадно тесто, излишно качва холестерол. Целувай ръка на Чобанов и смирено благодари ! :)

19

Анонимен

преди 10 години

тука пък в България заради увелечение на заплатите с 20 лв хората дадаха страната на Станишевза 20 лв са наколенчили

18

Скункс

преди 10 години

Слепец минава покрай рибен магазин, замирисало му спрял се и казал :здравейте момичета как сте.

17

Анонимен

преди 10 години

ние сега със финассовия ни министър Чобанов само кондерви с боб ядеме ,даже и пица не дава,само боб

16

До 14

преди 10 години

Да, ама картофите, козата, пилетата и прасето искат труд и грижи. Питай мингянките от маалата те какво биха предпочели - жабоя или това, което ти предлагаш. Добре, че инженер Ганев не ходи всеки ден за риба, иначе тираджиите, минаващи през Бг щяха да остават на сухо.

15

Анонимен

преди 10 години

Някои от тия племена са и канибали - вместо риба...

14

Анонимен

преди 10 години

да сеят картофи и да си вземат по 1 коза и пилета и прасе и ще са добре

13

Анонимен

преди 10 години

Тука комунистическата ХУНТА ни прави ЖАБОЯ вече 70 години ама не за риба, а за хлебни трохи.

12

dsf

преди 10 години

Искате да правите лесни пари. Не е трудно, просто трябва да сте готови да опитвате. Става дума за така наречените PTC сайтове. Колкото и да не сте доверчиви, няма да загубите нищо освен 10 минути от вашето време за да гледате реклами. Парите наистина не са много, но с постоянство може да достигнете до сума, която просто да ви е от помощ. Направете си регистрация следвайки линка : neobux/?r=sirrius1 Това е иновативен начин за България да прецакаме системата и да изкарваме повече от това, което ни дават. Аз се занимавам и полза има, нищо не пречи да опитате 

11

Анонимен

преди 10 години

Бочко + Дянков за още един мандат и българките ще последват примера на кенийските жени. Само че за хляб, не за риба.

10

Анонимен

преди 10 години

tuka za edna vodka se ..

9

тъп си бе

преди 10 години

До HitlerТака е, вярно думаш за похватите на ХУНТАТА. Само че и самата ХУНТА се цепи, АБВ ще и вземе минимум по последни проучвания 20% от разочарованите комунисти, а днес дори и техен депутат напусна групата им в Парламента и отиде при ***. Така че за пореден, ЕДИНАДЕСЕТИ път ГЕРБ ще помпи с бели човечета *** на Педро Съселов

8

От ялова крава теле

преди 10 години

Нека сега "великите" банкери Ротшилд, Рокфелер и сие да помогнат на Кения, а не отново да изстискват европейските данъкоплатци, както винаги!

7

Анонимен

преди 10 години

МухахахАе тука забелязва ли някой ,че редовните форумни драскачи на БСП/ДПС ги няма....Кутьо нещастника им е наредил да се покриват до второ нареждане,докато отмине бурята....И Хитлере ли къв си...Кой каза ,че властта в БСП се разпространява като СПИН,не беше ли Кутев ??Или по полов път или по наследство.....аре че точно на комунистите не им отива да говорят по тоя начин...

6

ХУНТАТА също ни клат

преди 10 години

В момента и в БГ е така. Турците и комунистите пенсиите и *** за 4 лева добавка към пенсията на месец и за няколко кебапчета и бира и те завалиите като нямат избор пак за тях си гласуват

5

Hitler

преди 10 години

до 3Не знам кой е ***, ама БПС май са на власт сега, а Герб(ГРОБ) се разцепват малко по малко. И ссега БСП контролират нещата - контрабанда, алкохол, наркотици и подслушвания. Ще пуснат компроматите преди избори и Боко да му е яко д-то от компромати. НЕ може и 15% да събере, дори Бареков е го мине. Така че си мери приказките.

4

Анонимен

преди 10 години

Като чуя риба и секс .....само за едно се сещам......тоест за една миризма....

3

тъп си бе

преди 10 години

До HitlerХа-ха-ха, май си вярваш, а? Даже и слабоумните *** знаят, че основният електорат на ХУНТАТА бспдпс са ***. Много *** опорна точка, направо си за уволнение с такава детска лъжа.

2

Педро

преди 10 години

Отивам да купувам риба от пазара...ама нарочно няма да си взема пари. Искам жабоя от черен юнак с голям кожен боздуган