127

Анонимен

преди 10 години

до 126 - ако сме реалисит мачът можеше *** е 2-0 за нас - първото полувреме им схрихем шайбата отвсякъде, още в 8 минута вече бе ясно че ще вкараме гол с или без дузпата - аз правех залагиния дали ще вкараме до 20-25 минута.Второто полувреме имаха лек превес, защото се амбицираха, а и защото ни изгониха играч...този превес трая към 15-20 минути, до отпадането на техния играч после направо се скапаха психически. от 80-та минута всяка втора атака от наша страан бе пропуснат гол.

126

Анонимен

преди 10 години

По същия начин щях да се гордея ако това бе успех на Ботев Пд или Литекс....дори успъхт на вечния враг ЦСКА над Нюкясъл с 3-3 е чест за Страната и следователно -и за левски, така какот успеъхт та левски срещу Удинезе и Киево 4-2, 2-0 е успех и за ЦСКА, защото е българсик успех.

125

Анонимен

преди 10 години

аз съм левскар, и подкрепям лудогорец за това което направиха, разгранивам се от тези фашизоидин отрепик които са няколок човек и вършат глупости - това че използват името наЛевки не знаич че представляват отбора и в ЦСка има 100-200 *** начело със Дучето, ама това не право отбора по-малок велик, нито представлява всичик фонове. Всеки отбор си има своите ***.Обаче генералон всичик истинсик бълагри се гордеем с това което направи един български отбор.

124

.

преди 10 години

Разните лумпенизирани, развили някакви хомофашистки връзки с агитки от други страни да си се охажват по чатовете , истинските българи ще подкрепят отбора , който прославя БЪЛГАРИЯ , защото БЪЛГАРИЯ е над всичко , тя е по-голяма и от Левски и от ЦСКА и от фашистко *те ви любовни драми с разни италиянски *ли , които отгоре навсичко ни мразят , аз съм израстнал до Герена и цял живот съм левскар , но преди всичко съм Българин. НАПРЕД ЛУДОГОРЕЦ !!!

123

Много мъка

преди 10 години

Кой пита какво българско има в отбора ? Половината играчи са българи , треньора е български , идват от българския град РАЗГРАД и представляват и прославят България , българския шампион прави изненада в евротурнирите и побеждава Лацио в Рим и то изнасяйки един невероятен мач и драматичен мач , удържайки около 15 минути с човек по-малко , от какво не сте доволни бе !? Манчестър Юнайтед достатъчно английски клуб ли е !? Или е познат като иракски може би ?

122

За неосведомените

преди 10 години

Българите в отбора са 9-Владислав СТОЯНОВ Георги АРГИЛАШКИ Йордан Милчев МИНЕВ Георги ТЕРЗИЕВ Александър АЛЕКСАНДРОВ Димо Найденов БАКАЛОВ Михаил Иванов АЛЕКСАНДРОВ Светослав Атанасов ДЯКОВ Христо ЗЛАТИНСКИ

121

Анонимен

преди 10 години

Аз съм от Разград, но в европейските турнири подкрепям всеки един български отбор. Надявам се, че Лудогорец няма да е единствения отбор, който да ни радва. Много ми се иска и Ботев (Пловдив) да покажат,че и те работят здраво, защото имат най-красивата и трезво мислеща публика. И да подкрепим лудогорци в София, ще има много разградчани и дано още повече софиянци.

120

а

преди 10 години

Адмирации за Лудогорец. С всеки изминал мач заслужено отстояват мястото си в Европа. Играят грамотно и сърцато. Подозирам, че е много кофти отбора ти от десетилитие да бъде унижаван от вселенски анонимни отборчета като Иртиш, Мура и т.н, но това не може да е рационален повод да омаловажиш успеха на друг български отбор. Аз съм привърженик на Черно море, и българското ми самосъзнание диктува подкрепа за Лудогорец и всеки отбор, който представя достойно Родината. Наздраве на печелившите!

119

info.

преди 10 години

Били са защото почти всички залози са били за Лацио!Парите определят кой да бие и кой да падне

118

Съвестен

преди 10 години

Лудогорец са български отбор!Хейтърите и тези "футболни анализатори" до го ду..т!Тотално надиграха през първото полувреме Лацио,през второто имаше момент "опълченците на шипка",ама с човек по-малко...и то срещу Лацио,а не "Паламуд-Поморие"/да ме извинят поморийци/.След това мача бе равностоен и късмета бе с нас.Браво момчета!Нека всички ги подкрепим на стадиона и да бъдем 12-тия играч!Без значение клубните пристрастия.Нека подкрепим Лудогорец-българският отбор!!!

117

с

преди 10 години

Браво на лудите! * за хейтърите!

116

Сандо

преди 10 години

те играят добре щото в Разград си нямат Биад

115

:)

преди 10 години

Перфекни са. А към тапанара питайки какво му е Българското на отбора без Българи, само ще кажа че Ман Сити имаха 1 англичанин в мача с Барса ;) И той не доигра :)

114

Анонимен

преди 10 години

Ако сме реалисти резултатът можеше да е и 1:1, така че това 0:1 трябва да ни радва много, защото носи има няма всичките точки от този мач за коефициента на България. Пък и на заглавната страница на сайта на Уефа е Лудогорец. Късметът, който миналата година грам го нямаше, тази година помага в точния момент. Но не е само късмет де. Късметът винаги каца на рамото на по-силния и по-можещия.

113

Анонимен

преди 10 години

просто трябва да напълним стадиона, не да си чешем езиците тук

112

Ботевист

преди 10 години

Факт е, че Лудогорец играе най-силният футбол в България за последните 10-15 години. Просто са 10 нива над останалите. Гледах как атакуваха вчера... тия Лацио не знаеха къде се намираха. Посочете друг български отбор който да гостува на средно-голям европейски отбор и да ги побеждава на чуждия терен със средни усилия. А пък резултата можеше да е 0:2 и дори 0:3. Просто евала. Всички хейтъри (знаем ги предимно от кое отборче са) могат единствено да си посипват главата с пепъл както винаги.

111

mnenie

преди 10 години

Владо Стоянов може да е алкохолно петно, но на вратата е уникален талант. Инач му е много сладка пустата чашка, но никой не е перфектен...

110

Анонимен

преди 10 години

До 131100% e подуенец. Те най-редовно мразят всичко българско и се възхищават на разни селски фашистчета които също мразят българи.

109

Анонимен

преди 10 години

до 127 - Рома ли има предвид?

108

Анонимен

преди 10 години

Браво Лудогорец, Страхотни сте