19

Противник

преди 10 години

Отново популистко предложение на Атака, която по тоя начин събира симпатиите на най-пропадналата част от обществото - комунистически милионери и социалната ***. И за двете групи е важно да се прелива от пусто в празно, като всеки си получава своето. Тях не ги интересува, че Кремиковци е нерантабилен и затова е закрит и е безмислено отварянето му, важното е да се имитира работеща икономика.

18

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17Даа радва се човекът ,че има ток вода и му е топло.Утре е на погребение.Децата му са умрели от рак а внуците му са със множество дефекти от рождение- дело на родната промишленост и замърсяване.Топло му е на човека добре му е.Народа минава негърчетата в Африка по смъртност.

17

Анонимен

преди 10 години

Я, да видим каква е далаверата този път.

16

Анонимен

преди 10 години

До 9Защо ти не го купи и после да го нарежеш,*** такъв ти в г-за си дим нямаш.......камо ли 360 милиона

15

Анонимен

преди 10 години

Май София е единствената столица в света имам предвид в цивилизованият свят която си има металургичен завод-гигант от сталинско време в един от кварталите..

14

Анонимен

преди 10 години

Събужда се някакъв пенсионер една сутрин и какво да види - в къщата му светло, топло, парното работи, има топла вода... И изкрещява с ужас:- Жено! Комунистите са се върнали на власт!

13

Анонимен

преди 10 години

незнам знам ,че го продадаха и с парите направиха хотели по морето

12

9

преди 10 години

До до 13Добре, другаря Бойко Борисов го ЗАКРИ и продаде на един 28 годишен бушон ! купиха го за мисля 360 милиона лева, като след като го нарежат са минимум 100милиона горница !

11

до 9

преди 10 години

аз пък мисля ,че Кремиковци го продадаха 1993 год за един долар

10

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Кремиковци има дадености да бъде лидер в производството на висококачествени легирани стомани. Разположен е в границите на европейска столица и това е предпоставка за подбор на качествени кадри. Има разлика в това, дали работиш до голям културен, административен и стопански център, или си в някое металургично градче, където след работа освен да се нафиркаш, нямаш друго занимание. В съвременната икономика, кадрите са основният фактор. За "Кремиковци" спасението е постепенно да се премине към развитие на производството на висококачествени легирани стомани. Комбинатът, със своето местоположени

9

недоволен

преди 10 години

Този "специалист" Яначков, който беше слуга на Валентин Захариев и благодарение на него си купи джип BMV Х5, продавайки интересите на работниците, сега се упражнява на тема Кремиковци. Щял да пуска производства, а бе гуньо, производствата щи ги пуснат и без теб, както и без другия *** от Подкрепа Людмил Павлов, само че вие няма да можете да въртите далаверки из комбината, времето ви изтече.

8

стамат

преди 10 години

Ако некой не знае да му обясним! Бате Цеко като го нареже комбината излиза с едни 100 млн. напред без да се смета земята! Не му требва Кремиковци да работи!

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 7 Спряго другаря Бойко Борисов ! Продаде го на един 28 годишен бушон !

6

Анонимен

преди 10 години

А кой го спря Кремиковци и защо ?

5

Анонимен

преди 10 години

Браво, браво! Първо го разсипахте и ограбихте, оставихте хиляди без работа, а сега щяло да заработи пак! Ако толкова искахте да го има нямаше да го продадете за скрап! Ама явно пак има някаква далавера в цялата работа.

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 4За теб мафия са всички работещи ?Да закриваме България ! От търговия с китайски стоки не се прави БВП !

3

Анонимен

преди 10 години

Всичко в името на енергийната мафия - има комбинат има яка консумация на ток, следва беляне и козлудуй и нови марици - комунист без *** не върви!

2

Анонимен

преди 10 години

Тиквата успя да заграби и разруши що каквото можеше ! Защо бе нужно да се реже за скрап ПРОИЗВОДСТВО ? Магистралите не създават работни места, а ПРОИЗВОДСТВОТО създава работни места ! ГЕРБ се наядоха 4 години

1

Hitler

преди 10 години

Бе що си чешите езиците с неща дето е ясно, че няма да станат. За какво ни е Кремиковци - нямаме икономика ,само за да претапяме на *** скрабта, за ко е само да трови нас - кореняк Софианците.