209

спарк

преди 10 години

Колко сме нещастни и мизерни. Половината форумци отправят жални молби към Левски да накаже Волен и другите политици ?! Вместо ние да се заемем с това, защото е наше право, задължение и отговорност. Ние, и само ние сме си виновни, че политиците си ни дупят както си искат. Ако бяхме народ щяхме да постъпим като украинците и да ги палим с молотовки. Вместо това ние отправяме жални, жални молби към небето или някой от отвъдното. Роби!

208

Анонимен

преди 10 години

волене ти никога няма да си депотат повече.

207

Апостоле, ти виждаш

преди 10 години

Не само троловете на Илияна и Шаренкова - дуетът Сестри Тролови са тук, в този форум. Тук са троловете на наркосите от атака-позорните.Ще кажа едно. Софийска община извърши престъпление към българския народ и неговите чувства на преклонение пред Васил Левски, с разрешаването на сборището на атака, правителството върши продължаващо престъпление с управление, което е престъпно и почиващо върху престъпност и престъпни субекти към паметта на Апостола.Апостоле, ти виждаш!

206

s

преди 10 години

Волен Ага едвам удържа ламтящия си за власт и пари ***, и не пропуска възможност да покаже каква смешна и жалка карикатура е! Скрий се под някоя маса, шизофашист! Ти си СРАМ за България, псевдопатриот и меркантилно джудже!

205

СМЕШНА ДЪРЖАВА

преди 10 години

Тоя циркаджия Болен разиграва цялата държава и си прави каквото иска! Всичко това със съдействието на БСП и ДПС! МИШОЦИ! Преди време когато изнудваше Борисов, той му каза, не може да ме изнудва никой, отиваме на избори щом искате! Така се действа срещу такива откачалници! Ще прави митинг на паметника на Левски!? Полицията ще държи гражданите настрана!? КАКЪВ СИ ТИ БЕ ЛЬОЛЬО, ДА ОПОРОЧАВАШ ТОЗИ СВЕЩЕН ДЕН!? Трябваше да няма полиция, че да намери това което си търси накрая! ОТКАЧАЛКА! ОСТАВКА!!!

204

Очевидец

преди 10 години

Имаше голям поток от хора на поклонението пред паметника на Апостола, млади,стари, деца, без разлика на раса, класа, пол занятие, както е казал Вазов. Дори видях и семейство роми да поднасят цветя с почит и уважение, футболистите на Левски, феновете. Всичко това обаче беше помрачено от истерията на управляващите, които бяха отцепили периметъра от народно събрание през целия площад около Ал. Невски и разрешението на кметството за т.н. шествие на атака.Това полицейско-управническо пове недопустимо

203

мдаааа

преди 10 години

Сидеров нареди на полицията...???До кога тоя *** ще се прави на вътрешен министър бе?

202

Анонимен

преди 10 години

оставка.идват избори.отавкка

201

Иво

преди 10 години

До бжн 248Е акто спечелиха костов и симеончо беше един рай ...

200

сова

преди 10 години

СИДЕРОВ , ОТНОВО , ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ Е ДА ПРЕДИЗВИКАШ , ИНИЦЕИРАШ Р Е Ф Е Р Е Н Д У М -- ТРЯБВА ЛИ ДПС ДА БЪДЕ ЗАКРИТА КАТО , ЕТНИЧЕСКА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ,А СЪЩО КРИМИНАЛНА ЕТНИЧЕСКА И Т. Н. . НЕКА БЪЛГАРИТЕ РЕШЯТ...РАЗСЛЕДВАЙТЕ КРЪСТЕВА, ПЕЕВСКИ НО НЕ ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗПРАНИТЕ ВЕЧЕ ПАРИ , А ЗА ИСТОЧНИЦИТЕ НА НАЧЯЛНОТО КРАДЕНЕ.

199

Анонимен

преди 10 години

Много късно се сети Волин да изнася хора от това правителство като поставя ултиматуми. Този театър сме го гледали вече, мисля, че няма да го виждаме скоро на политическата сцена.*** политик си ти. Докато имаха нужда от теб и ти плащаха ги поддържаше. Като си купиха депутати от герб ти биха шута.Имат си вече кворум. Не си далновиден. Пак те изиграха. Че и с платената подкрепа която им указа те и унищожиха, виж си рейтинга. Много си *** Сааше !!!! Не си далновидни предателю, пардон приятелю.

198

Ааааа хахаха

преди 10 години

мамините герберастчета пак бяха пратени да си пеят изтърканите песнички. Няма ли вече кой да ги утрепе тея!?

197

До...

преди 10 години

...Волен останаха само най-крайните фанатици и тия,които получават най-много пари.Жалко е,че той и ония *** от #Дансми се опитаха да политизират шествието.И ще помоля (тъй като съм достатъчно културен за да помоля) турците да не се опитват да пробутат дпс-арска пропаганда на другите.Само те са достатъчно ***,за да вярват на това.

196

Sakir

преди 10 години

Arsenal moje da e padnal s 2-0 no v Munhen ste bie s 3-1

195

Kiro

преди 10 години

Botev ste smacka Levski v Sofia.....

194

бжн

преди 10 години

Дoкато има циганофили да гласуват за ГЕРБ и БСП, нема оправеия за това овчо стадо!!Нямаа!!Да гласуваш за червени генерали, партийни секратарки и други ченгенца от ГЕРБ+БСП е срам, който децата ви ще помнят и значт и едва ли ще ви простят, *** безмозъчни, милост към децата си нямате ли бе, що за същества сте питам аз ??!?!?!

193

Ahmed

преди 10 години

V zapada ne priznavat kirilica.Tuk se pise samo na metodievca.

192

Faruk

преди 10 години

E I kvo?Imalo edno vreme levski ili izobsto ne e imal takiv na kogo mu puks dnes?Vseki dnes si gleda kak da izlije ili ubie drugia....

191

Анонимен

преди 10 години

Като атака е спасението да поискат вот на недоверие и да гласува против комунистите.Идват избори и се решава.За мен АТАКА са болни мозъци със много болен лидер.Тези са истински опасни за хората около тях си но и за самите тях.

190

доктора

преди 10 години

Волен се поклони на Левски.Къде се Буда и серГей- те се кланят на Нетаняху, Барозу, Обама и други дете-убийци!Буда, имаш ли топките да слезеп на улицата да говориш на хората, нещо да кажеш, едно изречение да измислиш, комунистине дебел, ужасен, *** обрязан!АТАКА е спасението на терминално болната България, няма друго, само АТАКА !!!