155

Анонимен

преди 10 години

"Питали радио Ереван: Може ли да има гражданска война в България?. То казало: При тази селяния не е възможно. С този виц депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов се включи в обсъждането на декларация на парламента, с която се осъждат изказванията и проявите на етническа и верска основа"*** си е Веждито. *** е и му е вица. Селяния било. Било етничекса и верска омраза. жалка пародия на човек.

154

Лили

преди 10 години

Обичам те България!Да живее милото ни отечество.Нека ду*а на Левски никога не ни напускаЛевски никога не е делил народа ни на етноси.Етноси има във всички държави.Турците да не опетняват паметта на Левси който прекрасно се е разбирал и са му помагали турци.Имаме арменци,помаци ,румънци,руснаци и др.нито един от тези етноси не е създавал проблем на държавата ни .Единствено етническите турци от които обикновенният българин най много е загубил през османското иго,вместо да се извинят на българите

153

Анонимен

преди 10 години

Не ми е ясно защо вечно етническите турци са недоволните и все парадират за внимание и уважение,а българите какво да кажат на кого да се жалват като всички неволи са струпани върху малка част работещи ,които имат огромната тежест да издържат цяла държава.Защо трябва етническите турци да бъдат вечно страдащите ,за съжаление,какво да кажат българите които точно от тези турци и техните прадеди народа ни е бил клан, убиван и какво ли не.За Левски не е имало ентически групи ,всички са били българ

152

браво турчин

преди 10 години

евала.жалкото е,че болшинството от гласоподавателите на дпс не са наясно в каква грозна каша ги вкарват бившите дс активисти от дпс.бъди жив и здрав.

151

пич

преди 10 години

Толкова се радвам, че се махам от тая помия, България. Съжалявам, че го казвам, но тук няма бъдеще. Едни си теглят към Русия и социализъм, други към Турция, религии и подобни щуротии, а един милион *** си теглят само към празните души. Това не е продуктивна среда и нищо хубаво няма да излезе. Бизнес ли? Такова животно тук не вирее. На мода са чалгата, простотията и келепира. Много се палих, много протестирах, но осъзнах, че смисъл няма. Радвам се, че децата ми няма да са тук.

150

много сложен казус

преди 10 години

1. Шепа хора искат маса хора да слушат звуковите им изяви на чужд език по високоговорители.2. Маса хора искат да си живеят спокойно и да не ги тероризират шепа хора на чужд език.3. (и най-съществено) Масата хора са обвинени в омраза към шепата хора, защото надутите звукови вълни им пречат да живеят нормално.

149

турчин

преди 10 години

Забравете думата война но крайно време да ометем онези изедници от управлението. В турско обикновените хора не са имали проблем по между си техния проблем е бил чорбаджията изедник било то турчин или българин. Спомнете за Шибил котленски *** изпълнявал поръчки както на турци така и на българи големци. Проблемите са в управляващите. Но ако някой се натиска за война да върви в Америка те воюват и една война не са спечелили.

148

до дудук умри.

преди 10 години

*** плати автобуси от цялата страна за збирката В НДК.Така помогна на хората от провинцията да видят родата в София.На жената лелята донесе чудна салатка от Сандански.Пийнах и замезих добре за сметка на ***.Дано като вас хората да нему се вържат.

147

stanik

преди 10 години

след като НС не взе отношение срещу Хафъзов е ясно кой командва в България

146

партиен член

преди 10 години

Вежди Рашидов е велик.За пореден път го доказа.Защо никой не коментира думите му.Такива политици ни трябват.

145

Дудук умри

преди 10 години

Ние привържениците на ЦСКА, Черно море, Ботев Пд, Локомотив Пд, Нефтохимик, Берое, Левски, Лудогорец, Пирин, Етър и Ботев Враца сме против АТАКА и България без цензура, от 2 седмици емисари, между които Дяко Дяков и генерал Люцканов, ни предлагат пари и безплатни автобуси за срещите от А група, за да бъдем с тях. ГОСПОДИН БАРЕКОВ, НИЕ ОТ 2000 ГОДИНА СМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПРОТИВ ДСП, ПРОТИВ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ДЖАМИИ, ХРАМОВЕ И ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ НА ПАРТИЯТА НА ДОГАН И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ДУДУК ВЪН!

144

Ешексикито

преди 10 години

Със *** и гоьотверени гражданска война не става.Това е България срещу 5 лева и ще смени бай *** фронта.

143

Анонимен

преди 10 години

NATO SCHE ZASCHITI BALGARIA SMIAH GOLIAM..................

142

Shark

преди 10 години

До 159. Напротив, война България-Турция няма да стане, ако ще тук да се изтрепем. Стига сте плашили с турската армия. Нека си я имат, НАТО няма да им позволи да се намесят в евентуален конфлист тук. Русия що не се намеси в Украйна, а? Освен това в Турция нашите имащи се за турци ги нямат за нищо и не считат че са длъжни да ги защитават.

141

Анонимен

преди 10 години

Гражданска война може да стане винаги, но война България Турция със сигурност ще завърши с капитулация на България, защото армията на страната беше умишлено унищожена от предателите на СДС и ГЕРБ. Главнокомандващият на армията сега е Плевнелиев от ГЕРБ, но никой не е чул от него предложения как да се подобри отбраната на България, защото президента е зает да сваля Орешарски.

140

Анонимен

преди 10 години

Много ме кефи този брадатия, че нарича нещата с истинските им имена... Много мразя оня плъх заради това, че е способен да лъже и лъже и лъже и окото му не мига...

139

Петров

преди 10 години

Поздравявам симпатягата, написала статията за недвусмисленото заглавие и ясната БЪЛГАРСКА позиция!

138

Урсуз

преди 10 години

До Я,я ?--140 ;Браво. Добре си го написал.Обикноивените турци са български граждани и ние нямаме нищо против тях.Да не забравяме че по време на Балканската война в нашата армия служиха хиляди турци и нямаше 1 предателство. По време на Сръбско --Българската война --1885 г.единствената страна която изпрати воена помощ на Б--я беше Турция.

137

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Герб плюеха против Атака, сега искат да бягат заедно. Дори и на днешния ден си личи, колко струват повечето партии и техните лидери! Даже и президента, може и да са му подсказали, се изказа вчера доста по- подготвено, за разлика от всички боковчето и подобни сволачи. Защо ли пак се очакват безредици, Митко Каратиста и т.н. Има Боковчета в политиката- има проблем за България... Няма Боковчета- няма проблем!!!

136

иван

преди 10 години

*** каза вежди според мен... може да не съм чул добре, но се учудих