66

Ани

преди 10 години

Аз си спомням че СДС навремето беше посято с агенти на ДС. Всички предложения за промени бяха всъщност приближаване до "Руските Братя". Спомням си как Българското "Другарю" запазено от възрожденската епоха изведнъж бе "променено" на гаспада - е да де, Господа като Руските Братя Освободители. Така че нищо чудно: сега е момента за първите "акции на разпадане". Разбира се че ДС е имало уши навсякъде. По делата им ще ги познаете. Както бе казал Исус от Назарет . .

65

Следва

преди 10 години

В началото на 2015 г. зам. председателят на НС Мая Манолова ще обяви на първото заседание за годината - Парламентарната група на ГЕРБ прекратява съществуването, тъй като е останала с по-малко от 10 народни представители, което по Правилника е изискване за съществуване на такава група!

64

Див Перничанин

преди 10 години

Леле колко ми е кеф че тая така наречена партия Герб..а всъщност престъпно акционерно дружество...се разпада като дрът *** Москвич :)))))) Тиквата е на ръба да се самоубие с познатия му до болка прав пожарен ***!!!!

63

Доктора

преди 10 години

Кръвното,кръвното,мерете му редовно кръвното

62

Анонимен

преди 10 години

Тоя е кръсник на детето на Бареков.Сетете се защо напуска ББ!

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен може да не е попаднал в евролистата------------- Каква евролиста, този ми прилича на ***. Не виждате ли, че е пълна пу*ка. Отишъл в Парламента на гърба на ГЕРБ и сега вместо да каже "с това и това не съм съгласен", отива сутринта като ученичка при Мая манолова и си подава молбата. Не му харесало, че трябва да гласува против пушенето, егати смешника.

60

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че се е продал. Идеално е, че ГЕРБ се отърсва от такива никому неизвестни хора, които са влезли в Парламента само от користни подбуди.

59

Анонимен

преди 10 години

Цецке, напускай и ти, не се занимавай с политика, защото само пречиш. Не знаела защо е напуснал, ами защото Боко тероризира всички а партията и не им дава право на глас.

58

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ окончателно даде заявка, че върви по пътя на НДСВ. Боко няма да може да преживее, че партията му се разпада необратимо.

57

АНОНИМЕН

преди 10 години

ЦВЪЦКО ЗАЩО СЕ ИЗНЕНАДВАШ-НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ТИ СИ ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК-ДИКТАТОР ВЗЕМИ И СЕ МАХАЙ НАКРАЯ ЗА ДА НЕ ДОУНИЩОЖИШ ГЕРБ

56

ИЛИЯ

преди 10 години

Няма никакво напрежение в Герб ,те са най силните *** когато някой ги плюе си мислят че вали.

55

Босс

преди 10 години

Всичко това показва,че партия Герб се разпада макар и късно.

54

драго

преди 10 години

Вчерара беше бенефиса на Герб защо има изненадани.

53

Анонимен

преди 10 години

ПАРЛАМЕЕНТАРНАТА ГРУПА СЕ ТОПИ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ

52

КОРАБЪТ ПОТЪВА

преди 10 години

КАК БЕШЕ ОНАЗИ ПРИКАЗКА КОГАТО ПОТЪВАЛ КОРАБА

51

Румен221

преди 10 години

чера,Б.Б. ("Баш "Буда"-лата) се изцепи...:- "НИЕ РАСТЕМ, А... БСП СЕ ЦЕПИ..."- Ето на това му се казва - "Държавнически поглед"...!!!- "Боже, колко мъка има по този сват, боже...".

50

Румен221

преди 10 години

Б.Б. (Баш Буда-ла),- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... АЛЪШ-ВЕРИШ! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко, Светльо, Владко, Красчо..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат тарикатите, а остават будалите).

49

Простосмъртен

преди 10 години

Пред журналисти в кулоарите на парламента Цецка Цачева е обяснила, че отдавала напускането на Красимир Стефанов "на задкулисието по начина, по който се управлява държавата днес". И от това образцово герберско изказване на сержант Цачева става ясно, че нищо не трябва да е ясно за обикновения човек. Този същият обикновен човек трябва да се замайва от глупостите на сержант Цачева, тези на другите сержанти и, разбира се, тези на ***.

48

марин

преди 10 години

Кой беше този? Аз не помня да е направил поне едно смислено изказване и да има определена позиция по важните за страната въпроси.Гадняри по купен! Какво ли са му обещали от БСП? Работи се по опорните точки. Хващат някой , за който имат сведение ,че е нагазил лука и го задължават да напусне парламентарната група на ГЕРБ.Да се разбере кой го е препоръчал за този пост и заедно с нето да изритат и поръчителят му.Този е гнусен!

47

Анонимен

преди 10 години

Какво напрежение да има, то само като погледнат "РЪКОВОДСТВОТО СИ" и падат от смях! Знаят Те как да снемат напрежението, даже и с бухалки могат!