51

БСП ТРОЛ

преди 10 години

В интернет отново излиза порция опорни точки към симпатизантите на БСП, които активно пишат коментари в десетки сайтове. Целта е да изградят обществено мнение по важни въпроси. Интернет троловете, както са известни, са отбор от анонимни хора, натоварени със задачата да пишат мнения във форумите и новинарските сайтове.

50

до #64

преди 10 години

Ами защото усетихте да ви пари под краката бе, *** червен, затова бяхте притеснени. Полицейска била държавата! Не полицейска ами военна диктатура трябваше да наложи Боко - точно както направихте вие на 9-ти септември 44-та. Да ви вземе всичко с един замах - точно като вас... Не се залъгвайте, българи, комунистите уптавляват тази страна от 70 години насам. Не са сдавали властта въобще. Не само политическата, а и икономическат... Помислете... Какъв е бил шефа ви или баща му преди 25 години?

49

Анонимен

преди 10 години

Ами защо за икономиката и за свободата бяхме по-притеснени при правителството на мутроолигархията вместо сега при правителството на турско-червената олигархия? 4 години вилняха а ти Дол ли си Баир ли си си трайкаше... удобно

48

Поп Грую

преди 10 години

До Анонимен 61Умрели руснаците за тази кочинка.Стой си там и не *** за кочинката, нали си имаш нова?Апропо, как са разположени крановете за мед и масло в новата ти кочинка?Меда от дясно, маслото от ляво?Или обратно?

47

ники

преди 10 години

Някакъв мазен дядка се загрижил за българите.Хх ах ,съвсем за балъци ни имат.Ами къде бяхте,загрижени европейци,когато ГЕРБ с Дянков,Цветанов,Фидосова и сие,под вещото ръководство на комуниста/не социалист,а твърд комунист/Борисов унищожаваха българския народ.Или това е загрижеността на лицемерните европейци -бългатите да изчезнат.А това,че ГЕРБ много държаха да строят магистрали,вместо да помогнат примерно на средния бизнес е много просто.Там при магистралите,еднодневки най много се краде.

46

Анонимен

преди 10 години

Мнго бесепари трябва да умрат преди да се оправи България.

45

До 55

преди 10 години

Говориш глупости без да разсъждаваш.Живея и пътувам между различни страни на Европа и света. Никой не гледа на мен като на източноевропеец.Имам контакти с хора от много страни и са ми идвали на гости в България, харесва им страната , само изказват съжеление , че сме още под комунистическо управление. Имайте малко самочувствие. Как другите нации ще ни приемат зависи само от нас.

44

georgi

преди 10 години

Бойко строеше магистрали и т.н., Станишев раздава парите на *** и турци. Ама като не ходим да гласуваме това следва. Бсп и дпс са за разтрел, не за оставка

43

Анонимен

преди 10 години

52В Ихтиман може и да си мислите че няма Западна Европа ама не е така.Представи се в Италия,Франция,Германия, Холандия че си бугарин, румънец, чех или какъвто си там *** и после ако чуеш какво си говорят зад гърба ти , тръпки ще те побият.Никой не взема на сериозно източно европейците. А пък балканците ..... *** balkans.Както американците гледат на ЕС (*** EU) така западняците гледат на източно европейците.А че ти не го разбираш показва какъв селски *** си.

42

до 53

преди 10 години

Няма "последен червен бастион", лидера на така наречената опозиция Борисов е издигнат за генерал-лейтенант от Доган, втората му генералска звезда е от агент Гоце. Напуска МВР за да не напусне БКП. Има серия от чуждестранни доклади срещу него, събуди се.

41

До 51

преди 10 години

Тогава не използвай понятия като "комунистически съд"За съжаление е такъв, защото съдии и прокурори бяха назначени на възлови позиции през 1995 г. от БСП и Гоце, които до един са правоверни комунисти! Те са последния бастион на червената мафия! За това няма осъдени по нито едно знаково убийство от над 200 такива за тези 25 г. преход от социализъм към див червен капитализъм!

40

до 50

преди 10 години

Тогава не използвай понятия като "комунистически съд" и освен това основните 4 сили в парламента са представители на червената мафия.

39

Анонимен

преди 10 години

Ако отида в страна в Западна Европа и се затюхкам публично за техните проблеми, а страна без проблеми няма, дали просто няма да ме ритнат като кирливо коте? Господин Дал, не сте ли нахален и неадекватен?

38

Анонимен

преди 10 години

Швейцарския доклад и бягството на Галеви, отвличането на дъщерята на ключов свидетел и обвиняем по делото с кокаина. Пак ли са комунистите?

37

Анонимен

преди 10 години

"Председателят на ЕНП Жозеф Дол открито призна, че е притеснен от положението в страната. Пред делегатите на Третото национално събрание на ГЕРБ днес в НДК той заяви, "Ето тук се загуби обективността на мнението.

36

Анонимен

преди 10 години

42Трол-а си ти.Ето това е истината.Ти имаш нужда от опорни точки.Тиквата го знае целия криминален контингент на прехода а от там и повечето софиянци и няма нужда някой да ми пуска опорни точки.Виж за провинциалисти като теб опорните точки са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!Бегай да издоиш козата че утре глад.Опорни точки къща не хранят!

35

Анонимен

преди 10 години

ЕНП е една от многото партии, когато ЕС се затревожи, тогава ми се обадете.

34

Pidala gerber

преди 10 години

Josefina ne se bezpokoi nie ste pobedim

33

Анонимен

преди 10 години

38Левски се е борил за РЕПУБЛИКА!!!Знаеш ли какво е това???Едва ли.Не Султанат, Царство или Боковстан а РЕПУБЛИКА, ***!!!Но ти просто не разбираш смисъла на тази дума.

32

Антисоросоид

преди 10 години

До 38Боко бил единственият български държавник? Кога? Когато печелеше от контрабандата на цигари или като ни натресе Дянков, или като пазеше Мишо Бирата?